Teriza 0 Napisano Maj 2, 2006 dziewczyny :D Od jutra przechodze na tygodniowa diete Zupa kapusciana , zawsze na mnie dzialala mam nadzieje ze i tym razem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 hej jeszcze nic dzis nie zjadłam zraz bedzie jogurcik naturalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 ehh u mnie dzisiaj nie najlepiej, jak to sie mówi raz nad wozem raz pod wozem:( Teriza--> na mnie zupa kapusciana tez działa, ale mam do niej jakis taki straszny wstręt, ze na samą mysl mam niesmak, dlatego chyba nie mogłabym jej sobie ugotowac:(:( A szkoda:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 postanowiłam, że po maturze zaczne biegac, nie mam wogule kondycji i trzeba to naprawic:P Ciekawcze czy uda mi się zmobilizowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Maj 3, 2006 ja własnie co wróciłam z rowerka,taka ładna pogoda,ze az było szkoda jej nie wykorzystac:P no ale przed chwilką zjadłam kawąłek pieczorenego kurczaka,ziemniaków,sórówki:P kawałek ciasta drożdzowego i kwałek kostki czekoladay:P hehe paranoja.nir nadaje sie do zadnej diety:( ehh trudno chyba musze zakceptowac te swoje 60 kg-bo wkoncu z tego co wiem wieszaki teraz nie sa modne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 Ja równiez pocieszam się myslą, że wieszaki wyszły z mody, co nie zmienia faktu, że chciałabym strasznie schudną, no chociaz 5 kg:P Ehh... ja równiez nie nadaje sie do odchudzania ale cóż jak mus to mus, samo się przeciez nie zrzuci, niestety. Dzisiaj miałam okropny dzień jesli chodzi o odchudzanie, jutro za wszelka cenę postaram się dac z siebie wszystko i uznac dzień za udany:) A wy jak sobie radzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Maj 3, 2006 niom ja jutro wkoncu ide do pracy i do niedzieli bede miała zajete prawie cąle dnie to moze mi sie uda podietkowac:) tez bym nie pogardziła tymi piecioma kiloskami:) kurcze nooo jest jest dopiero 3 maj...do połowy czerwca spokojnie chciala bym wazyc chociaz te 55;/ nie wiem bede sie starac,pod koniec lutego udało mi sie rzucic fajki!!! a jedzenia nie umiem rzucic? eh straszne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 3, 2006 jesli chodzi o mnie to nie bede komentować,jestem beznadziejna !!! :( Jak sadzicie ile mozna schudnac w 2 miesiace jesli rygorystycznie przestrzega sie diety i powiedzmy na przemian jednego dnia biega pol godzinki a drugiego jedzi rowerem godzinke ?? PS.Uwierzycie czy nie ja sobie wierze od jutra biore sie za siebie :) !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 ja 3 lata temu schudłam 13 kg w 2 miesiace ale prawie nic nie jadłam a jak juz to cwiczyłam po kazdym posiłku praktycznie gdybym tak jeszcze pociągneła to anoreksja murowana ale jakos dałam sobie spokój i od tamtego czasu przytyłam 3 kg a jem normalnie a czasami bardzo duzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 ja musze schudnąć 12 kg wtedy bede szczesliwa ale własciwie mi sie nie spieszy ale lepiej na wakacje bo co roku mam zmarnowane przez odchudzanie . 3 lata temu to był koszmar najgorsze wakacje w zyciu jak ja sie wykonczyłam ale było warto , pewnie teraz bym miała z 70 kg przy 160cm a wtedy było 63kg zjechałam do 50kg teraz mam 53kg a chce 40kg . To i tak duzo bo jestwm bardzo drobna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 ja niestety waze 61 kg: przy 159:(:( KOSZMAR!! No tak żebym była w zupełnosci uszczęsliwiona to musiałabym schudnąś przynajmniej 11 kg, zrobie wszystko żeby osiagnąc swoj cel:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Forumowa 0 Napisano Maj 3, 2006 Ponoć prawidłowo i zdrowo to tak kilogram NA tydzien ja bym chciała chociaz zgubić 1,5 bądz 2(na tydz.).DZIEWCZYNY OD JUTRA DO DZIEłA!!!!!!!!!!! to nie przelewki-słonce.plażą coraz blizej:) Damy rade!!!!!!!!!!!!!! to nasza ostatnia szansa-uda nam sie!!!POWODZONKA. nie pozwólmy aby nasza motywacja była taka cieniutka-utwórzmy wkoncu topik na którym są tez efekty a nie tylko słowa:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 Kiedys wazyłam 69 kg, pózniej przez pewien czas 51 kg i to był wspaniały okres w moim zyciu czułam się swietnie we własnej skórze, czas na powtórke:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 forumowa--> Masz racje, koniec uzalania sie nad soba, że znowu mi nie wyszło, bo cos tam cos tam lato sie zbliza wielkimi krokami wiec damy rade!! Dzieki za zwiekszenie mojej motywacji, teraz wiem że nie moge sie poddac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 ja mam motywacje wczoraj zerwałam z chłopakiem i podbudowałam sie psychiczne , teraz trzeba o siebie zadbac i przemienic sie w pewna siebie bo tego mi brakuje , nie spałam całą noc , bolał mnie , brzuch , głowa a dzis zjadłam tylko jogurt tak mi niedobrze . Nie mogłam nic przełknąc , mam tak jak sie steresuje a w szkole to nigdy nie jem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 ciesz sie że nie mozesz nic jesc podczas stresu, u mnie to niestety działa troche inaczej, wrecz przeciwnie, stres poteguje u mnie apetyt, ehhh walka bedzie cięzka ale czy ktos powiedział, ze bedzie łatwo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 ale z tym to roznie bywa bo mam apetyt straszny ale nie moge jesc bo boli mnie brzuch i jest jeszcze gorzej bo chce i nie moge a jak zjem to cierpie podwojnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 a dzisiaj odpoczełam , byłam u cioci na wsi , łąka spacerek , swierze powietrze az zachciało mi sie zyc , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 Dobrze że teraz masz mozliwośc odpoczecia i zrelaksowania sie:) Najgorzej jest jak się mysli, ja po rozstaniu z moim chłopakiem czułam sie fatalnie naszczęście miałam mnóstwo przyjaciół którzy mi pomogli i teraz jest juz ok:) 3maj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 a ile byłas ze swoim chłopakiem ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 3, 2006 pół roku, pewnie dla kogos to nie wiele ale ja zdazyłam sie przywiazac:( Jak to dobrze, że potrafie juz powiedziec było mineło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 e to nie ma porownania ja nie umiem z kims tak długo wytrzymac . Ja byłam z nim ponad miesiąc dla mnie to i tak duzo , gdyby wszystko było oki to pewnie by to długo trwało ale niestety tak widocznie miało byc , mowi sie trudno troche mi przykro :( ale nie jestem uczuciowa moze to i lepiej nie lubie rozczarowan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 3, 2006 dzisiaj było dobrze jestem zadowolona a jutro bedzie jeszcze lepiej to chyba dobry moment na diete co prawda jeszcze 4 dni wolnego ale postaram sie zając czym innym bo jak siedze przy kompie mam ochote cos przekąsic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 4, 2006 Hej dziewczynki ja dzis wstalam z optymistycznym nastawieniem do zycia, jeszcze nic nie jadłam ale mam zamiar isc na zakupy po niezbędne skaładniki na zupke kapusciana i jakies owoce :) tylko własnie jakie owoce byscie poleciły?? PS.DZiewczyny za 1min pisza maturke trzymam za was kciuki !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 4, 2006 ja zjadłam dzisiaj jajko , 1kanapka , 10 plasterków ogórka i 4 łyzeczki jogurtu naturalnego teraz cwicze , sprzątam , wiec to spale , wydaje mi sie dobrze jest cwiczyc po kazdym posiłku bo nie ma zaległosci tak mi sie wydaje , tez trzymam kciuki za maturzystów ja mam jeszcze rok ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 4, 2006 zupka sie gotuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 4, 2006 za kciuki dzieki:) No jakos poszło, nie była az taka trudna. Ja równiez jestem jakos tak optymistycznie nastawiona, moze dlatego że ostatnio sobie powiedziałam, dośc objadania sie i bede sie tego trzymac. Jesli chodzi owoce to polecam wszystkie oprócz bananów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RachEll 0 Napisano Maj 4, 2006 Podobno najlepsze są jabłka bo przyspieszają przemiane materii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 4, 2006 jak narazie jestem bardzo zadowolona. zupe ugotowalam troche inaczej niz kiedys tzn. jest w niej tylko kapusta, cebula i 3kostki rosołowe oraz 3 łyzki przecieru bo papryki i pory nie lubie :( No a tak to poza tym zjadłam dokładnie 152kcale czyli pomarancz i jablko :) a ta zupa to nie wiem ile moze miesc kalorii ale napewno bardzo malo poza tym spala tłuszcz. Jak bylam na niej pierwszy raz to spadło 4kg mam nadzije ze tym razem bedzie 5kg Trzymajcie za mnie kciuki :) wieczorkiem wybiore sie na rower na godzinke :) PS>Jedyne co to pije kawe bo bez niej zyc nie moge, ale bez cukru wiec mniejsza szkoda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna18 0 Napisano Maj 4, 2006 Data Waga Biodra Udo Talia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach