Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta33

Ryczące trzydziestki !!! I nie tylko...

Polecane posty

To jest najgorsza kara dla faceta, jeżeli jeszcze dla niego coś znaczysz oczywiście, a znam to z autopsji

Gość marzka
Ale jak sie przełamac i zrobic to?? no jak??

O mnie można powiedzieć : od zera do milonera, tylko tych milionów brak ;)

marzka nikt nie da Ci gotowej recepty i doskonale zdajesz sobie z tego spawę. Wolisz całe życie męczyć się czy poczekać na kogoś wartościowego, kto nie będzie Cię ranił. Odpowiedz sobie sama

Gość księzniczka 34
Hej. Stęsknilam sie za wami. Widzę,że troszke poryczalyscie sobie tutaj. :) Witam wszystkie dla mnie nowe osoby , ktorych jeszcze nie znam. Topik przejerzalam bardzo powierzchiownie na razie. Ale nadrobie zaleglosci :) Kobietko wow.... Nie palisz serio ? Mam pecherze na nogach. Slowackie Tatry są piekne, przepiekne. Zakochalismy sie w nich.Na pewno tam wrócimy.I Pokłócilismy sie tak na seri tylko jeden raz. Oprócztego tylko dwa małe zgrzyty. Tylko cholercia nic ne schudłam mimo łazenia cały dzień. PomocYYY!!! Cosmo, Kobieto szkoda,że nie moglam się z Wami spotkać. O mnie tez troszkę plotkowalyście ? :) Z pociagu obserwowałam wasze okolice.Na razie tyle. nieco choatycznie.Ściskam Was mocno wszystkie. Marzka część z nas przechodzilo podobne historie. dasz radeczkę. :)

Gość księzniczka 34
Mea buziak:)

Cześć kobiety!!! Wprawdzie nie mam jeszcze 30 ( blisko już bliziutko :D), ale tak tu u was fajnie i miło, że musiałam się odezwać. Pozdrawiam gorąco z Borów Tucholskich i będę czasem zaglądać na ploty :)

Czwarty dzień bez papierosa !!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Mea jakże bym się mogła na Ciebie gniewać ? Cosma cieszę się, że wróciłaś. Księżniczka tęskniłam, brakowało tu Ciebie strasznie. Pisz. Marzka nie ma rady. Każda z nas przez to samo przeszła. Tu nie ma mądrych. Dasz radę, nasza jesteś, a my zawsze wychodzimy na swoje. Madota witaj, rozgość się. Napisz nam coś więcej o sobie. Dla wszystkich po 🌻

Księżniczko=> cała i zdrowa witaj, witaj. Super ,że Ci się udały wakacje. Zastanawiałam się kiedy zawitasz. Witaj madota=> pozdrawiam Bory.....

Księżniczko=> ale widok z okien pociągu jest przerażający

Wiecie co, ja to nawet cieszę się, że już niedługo zaryczę. Lubię okrągłe liczby, a 29 to tak ni w te ni we wte :D Zmykam tymczasem, bo jutro do pracy, a nie wypoczęłam jeszcze po długim łikendzie :D

Gość księzniczka 34
Hej. O rany teraz zaczął sie dopiero kocioł. Tysiąc spraw do załatwienia. Kobieto jestes wieeeeeelka ( ze nie palisz piaty dzień) Wiem co to jest nałóg.Cosma faktycznie z okien pociago to troche smutny widok , ale myslalam o was przejeżdzając . :) Madota witaj :). całuje was w wielki pospiechu dzisiaj. Buziaczki. Kobieto trzymaj się !!!!!

Witajcie=> u mnie drugi dzień \"wolnośći\" .Nie słychać od rana : Mamo ja chcę płatki :)

Gość marzka
Hej dziewczyny! Cosmo chciałabym tak szczerze usłyszeć słowa, "mamo chcę płatki", ale wierze głeboko w to ze kiedys tak będzie. U mnie też wolność urlopik.... Pozdrawiam wszystkie ryczące, i trzmam kciuki za odwyk papierosowy kobietki

Marzko to tylko przez 2 dni tak jest, a potem zaczyna brakować, ciągłego hałasu, pyskówek, przytulania itp. Pomimo to cenię chwile, które mam tylko dla siebie. Wybierasz się gdzieś na urlop?

Gość marzka
żadnych wielkich palnów może krótki wypad na mazury, pisałam już że miałam jechać do siostry do Stanów i tam troszke pozwiedzac , ale plany spaliły sie na panewce i nie miałam zaplanowanego żadnego alternatywnego planu. Znajomi w wiekszości juz po urlopie i tak jakoś bez sensu wyszło.....

A ja jeszcze przed urlopem, ale to raczej kiepska wiadomość, bo na urlop zaplanowałam remont mieszkania :( No ale kiedyś trzeba to było zrobić, bo mieszkanko od chwili zakupu jeszcze prawie nie odświeżone. Nasza córa przechodzi własnie okres buntu (3,5 roku) i zażyczyła sobie blękitny parapet w swoim pokoju :D Oczywiście skutecznie odwiedliśmy ją od tego pomysłu. Teraz forsuje pomysły \"zwierzęce\"- pieski to nic, ona chce małpkę, świnkę, ślimaka...

madota=> pieski ,ślimaczki - fajnie. Mój syn zażyczył sobie pająka (ble), szczura itd.

Na pająka to akurat bym się zgodziła, bo lubię ptaszniki i skakuny :D

za często wyjeżdżamy, aby pozwolic sobie na jakieś zwierzątko. Chciałabym mieć kota, jak księżniczka34.

Piąty dzień bez papierosa !!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Ja też przed urlopem. A jak już go będę mieć, to przeprowadzka. :) Dziękuję za wszystkie kciuki i wiarę we mnie. Co dzień jest łatwiej, więc myślę, że się uda. A co do zwierzątek, to jak narazie Jeż mi wystarcza :)

I trzymaj tak dalej kobietko. Na początku miałam natręctwo myśli i wszędzie widziałam papierosy. Na szczęście trwało to krótko. Ze zwierzątek to nawet jeża nie mogę mieć ( nie mam na myśli Twojego oczywiście).

Cosma, a ja się boję , że ta łatwość to wynik brania tych piguł. Co będzie jak je odstawię ? Może to cisza przed burzą ?

nie takie rzeczy przeżyłaś. Trzeba zmieniać życie na lepsze. Jak spotkamy sie nastepnym razem to nie będziesz juz musiała wyliczać wypalonych papierosów.

Trzymam się, trzymam :) Muszę dać radę. Jakbym Wam potem w oczy spojżała ? Wielkie halo, a potem klapa. Poza tym wiele znaczy wasze wsparcie. Jak sbie pomyślę, że może przemknie wam przez myśl \" ciekawe jak się trzyma \", to mi lżej. Buziale dla Was 👄 Spadam do racy. :( Odrabiamy poniedziałek. Niestety mnie wypada druga zmiana. Moje małpy mają depresję pourlopową, pogłębiającą się na myśl, że niedługo ja pójdę na urlop \" i co wtedy z nami będzie ? \" Wczoraj zapowiedziały, że idą na zbiorowe L4. Nikt inny im nie będzie rozkazywał, pomogą mi w przeprowadzce i wrócą do pracy razem ze mną... Niemiałybyśmy już do czego wracać. Ale to strasznie miło słyszeć, tymbardziej, że większość z nich jest odemnie starsza. One też trzymają kciuki, nawet godzin brania tabletek mi pilnują. :) Doping z każdej strony :)

Gość księzniczka 34
Witajcie.:)Dla wszystkich buziak :)

Gość księzniczka 34
No z grubsza tak. Teraz jestem z deka oszołomiona winkiem. Z plusa, chilijskim . Bardzo dobre, wytrawne. Polecam. :)