Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzdula

co jesy dobre na włosy, cerę i paznokcie?

Polecane posty

Gość brzdula

a może znacie jakieś dobre środki na cerę, włosy , paznokcie? Tyle jest teraz reklam, a ja nie wiem co naprawdę działa?

Ja z doświadczenia polecam wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami :) dodatkowo zażywam Humavit skrzyp i pokrzywa i efekty są super ! :) Włosy mocne i zdrowe (mimo tego że od 6-sciu lat regularnie je rozjaśniam), mocne paznokcie, gładka skóra :)

moja mama byla bardzo zadowolona ze skrzypovity, wlosy jej mniej wypadaly i przy paznokciach juz sie takie zadziory nie robily

Vitapil (60 tab- 1 na dzień) - ok. 30 zł. pod koniec pierwszego opakowania są widoczne efekty, dlatego najlepiej od razu zacząć drugie opakowanie.

aha a skrzypovita kosztuje pewnie ok 18 zl, chociaz u mnie w miescie jest taka tania apteka i tam kosztuje 14 zl, jest tam 80 kapsulek i jest to kuracja miesieczna i tak jak napisala poprzedniczka na temat vitapilu najlepiej od razu zaczac drugie opakowanie , gdzies czytalam ze takie specyfiki dzialaja po 3 miesiacach

Gość brzdula
DZIĘKI- jutro pójdę rano do apteki i kupie sobie cos niecoś :-)) miłego dnia życze