Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusiaaaa

czy 55 kg. przy wzroscie 168 to duzo?

Polecane posty

Gość powiem ci prawde
i znow do "ja mam 1685 wzrostu" uwazam ze masz w sam raz poziom tluszczu wlasnie mniejwiecj w granicy 20% tluszczu chce miec:-) pozdrawiam

Gość wikiki
A ja mam 170 i waze 65 a czasem 68 kg jestem drobnej budowy i jakos po mnie tego nie widac i musze powiedziec ze kiedys wazylam 50 kg i czulam sie strasznie jak kosciotrup zawsze chcialam przytyc ilez ja potrafilam zjesc i nic w koncu po latach udalomi sie przytyc i teraz jest okey czuje sie swietnie w wlasnej skorze nareszcie wiec nie przesadzajcie dziewczyny i nie odchudzajcie sie skoro i tak wcale przy takim wzroscie duzo nie wazycie

Gość powiem ci prawde
to lepiej zmierz rowniez poziom tluszczu skoro masz drobna udowe a nic po Tonie nie widac bo to wlasnie nadmiar tkanki tluszczowej mowi o "nadwadze" ew." otylosci" a nie zwykla waga lazienkowa ... tluszcz powyzej 25% to obciazenie dla organizmu choroby krazenia itp itd ....

Gość KingaM7897
Uzywaliscie preparatu o nazwie TopiLek 25? No bo wyszukiwalam opinii dotyczacych tego preparatu i nie wiem co myslec. Moze mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, znacie jakies zamienniki? Tu zanalazlam troche danych o TopiLek 25: http://www.listalekow.pl/topilek-25/ - uwazacie, ze mozna sie tym sugerowac? Wolalabym sie nie naciac i roztrwonic bezsensownie sianko, dlatego pytam Was. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.

Gość goglusia
Ja ważę około 54 kg i się cieszę a wzrost to 164 mam chcę ważyć 50 ale nie wiem

Gość goglusia
Ja ważę około 54 kg i się cieszę a wzrost to 164 mam chcę ważyć 50 ale nie wiem