Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

konspiracja

Mam 30 lat jak większość ludzi w moim wieku

Polecane posty

widzicie jakaś pomarańcza, to NAPEWNO ktos z Fatalnego!chca nas zniszczyć:P hahaha!:D posługuje się wnioskowaniem "pewnych osób" z "pewnego topiku" :P

tak tak, oczywiście zgadzam sie z toba zajebista Novenno, nie możemy być pochopne, ale wszystko wskazuje na jedno!!:D:P:P

Gość kto klika i w co
:-D

ale ja się zrobiłam, kura, wulgarna...udział w tym sabacie ma na mnie zły wpływ - powiedział Krecik i z nudów zaczął ciąć się tępym, lekko przerdzewiałym nożem do obierania ziemniaków

a jak mnie się nie chce pracować :o motyla noga:D dla poprawienia nastroju grzebię w ofertach biur podróży i w strojach kąpielowych :D

Cześć Konspira!:) Ale Ty masz fajnie, kurcze pióro, jeszcze wakacje przed Tobą!! przedemna w sumie też:P ale takie mini

ty Novenna w nadmorskiej kafejce robisz, czy co? :P ;) :D ja właśnie wypiłam kawusie (może serniczka? :P :P) i rodzę dalej w bólach moją pracę :O 😭

oo, zajebista fucha, wiedźmo..a macie może na stanie rożki truskawkowe? Mam chcice :D

no rożek to w waflu przecie:P , ale jestem tak spragniona loda, że może być i na patyku, ale koniecznie w polewie!

Dżizys, miało być \'woli\', WOLI batony!! :O Mery, to twoja wina!! :P :D

jak człowieka tak wszystko wali, to musi być bardzo rozruchany :P..znaczy sie, ROZRUSZANY :D

może przenieśmy się do rubryki \"życie erotyczne\" :P

jestem jak najbardziej za tylko, że ja już nie mam życia erotycznego - staram się o dziecko od roku :o

łojezu!właże i własnym oczom nie wierze!co tu sie dzieje!:D Novenna było o wyglądaniu jak kura-przypominam:P Wołga ROZRUSZALAS się juz troszke?:) to sie przenosimy,nie ma co:P

Gość kosnpiracja
temat najbliższej pogadanki - sex z ginekologiem - to specjalnie dla mnie

a skąd, Novenna! Ja tylko jego wcześniejszy opis na gg w skróconej wersji cytuję :P a z ginekologiem to ja sobie nie wyobrażam - przeż ta kobita jest w wieku mojej matki! :P :D