Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość PaTiZiOmKa
Dziex Andzia ja wlaśne jestem na wyspie Guernsej obok Francji i nie wiem czy go zrobie tu czy juz w Polsce w Kielcach jak wróce...mooja mama zgadza sie na wszystkie moje małe szaleństwa....no ale jeszcze zobaczymy musze to jeszcze dokladnei sama przemyśleć...:):):):):):):):):):):)PoZdRo 4FuN AnDziA

Gość Laryss
Pati co TY wygadujesz przy takiej wadze masz wszystko prawidłowo:P ja kiedyś ważyłam 50 kg 166 cm wzrostu niby sie wydaje być ok ale byłam strasznie chuda naprawde patyk, szkietel same kości ;/;/ na zdjęciach to bardzo było widać odstające kości miednicy łopatki a nawet kręgi kręgosłupa ;/;/ sama tego wtedy nie widziałam, ale na fotkach czy jakimś nagraniu z kamery to teraz widze, że masakra :( z tego też powodu miałam problemy ze zdrowiem tzn. częste odmlenia i inne rzeczy co najdziwniejsze moja skóra w ogóle nie chciała mi sie opalić :( mimo upałów ja byłam blada jak mąka straszne ;/ .... byłam u lekarki ... przytyłam chyba z 7 kg w krótkim czasie ... na samych witaminach ostro dało:) brzuch mam płaski ale nie aż jak decha :D:D jest ok także nie pisz tu głupot, że jesteś gruba masz prawidłową wage jak najbardziej i nie sugeruj sie tym, że komuś sie będzie podobać czy też nie ..... robisz dla siebie, Twoje ciało a innym powinno być ch.. do tego także prosze Cie kieruj sie swoimi myślami a nie czyimiś :p pzdr

Gość kinga295
Miesiąc temu zrobiłam sobie kolczyka :) W pierwszym tygodniu wszystko było ok. W drugim dziurki sie zaczerwieniły i leciało trochę ropy. W trzecim tygodniu znów było ok. A teraz dziurki nie sa zaczerwienione ale leci mi ropa :/ kolczyk przemywam wodą utlenioną i solą fizjologiczną a kiedy leci mi ropa smaruje tribiotickiem. 21 lipca wyjeżdzam do Grecji i boje sie że kolczyk nadal będzie ropiał. Moze powinnam kupić Octenisept alby kolczyk lepiej sie goił.

Gość kamikadzee
Octenisept z pewnością ci pomoże ;) pamiętaj tylko o tym, że pępek potrafi się goić baardzo długo... nie wiem tylko, czy dobrze robisz używając wody utlenionej

Gość Marilyn666
Patiziomka ja jestem z Kielc xPJa robiłam moje kolczyki w studiu Children of the grave na ul. Małej i polecam to studio,moim zdaniem najlepsze w Kielcach,pełen profesjonalizm,kolczyk w pępku można mieć od 80zł chyba z jakimś najtańszym kolcem do 120 z najdroższym,wszystkie kolce są w Wildcata więc to nie jest jakieś badziewie,no i wszystkie są już wysterylizowane,więc wszystko jest bezpieczne

Gość Bzysia.
z tego co tu czytam... o matko. ^^ ludzie, miałam kute 11 razy i żyję. za 11 się udało, bo robiła mi przyjaciółka, która ma wprawę [po pijanemu udało jej się prosto ;D]. mi goiło się dwa dni i tyle. ;) a jeśli leci ropa, to nie znak, że się goi, tylko że wdało się zakażenie. żadnej wody z solą, tylko woda utleniona i jedziesz. sól posypana na ranę piecze. strasznie. ;) nigdy nie dałabym się do salonu kosmytecznego, bóó. muszę mieć kogoś zaufanego, a nie jakąś babę, zwłaszcza, że mój pępek nie jest wchłonięty, inny niż niektóre. ;) pozdrawiam i życzę dobrze zrobionych kolczyków. ;D

Gość mła
mam kolczyka i troche przejsc z nim piszcie.... 3480592

Gość Sandrina
E tam,ja tam kąpię się normalnie w wannie już mi nic nie ropieje,ani nie boli,prawie znikło zaczerwienienie,a mam dopiero 2 tygodnie i 1 dzień kolczyka,fajnie wygląda,a myślę że do końca lipca się wygoi to pójdę na basen:)POzdrawiam

Gość wertqaqaqx
hej wam. ja powiem tak przekowalam sobie w studio tatuazu i super sie goi i nawet nic nie bolalo jak przeklowal mi koles tylko potem ze 3 dni jak sie siadalo to ciezko troche, bo skora wiadomo sie ruszala ale teraz spoko wyglada ,a co do kosmetyczki to odpada calkowicie , moja kumpela miala tak przeklowany i wyszlo ze ropial jej i na dodatek w studiu tatuazu powiedzieli ze za plytko jej przekula dlatego wyjela i czeka az zarosnie zeby jeszcze raz pojsc ale do studio tatuazku ,oni sie znaja na tym w przeciwienstwie do kosmetyczek,

Gość Laryss
Brzysia co Ty za głupoty piszesz ;/ 2 dni kolczyk w pepku nigdy sie nie goi!!!! chyba nie wiesz co piszesz nawet w głupim uchu goi sie dłużej ...... hmm a następnie Twoje słowa: "że jak leci ropa to znak, że sie nie goi" tylko zakażenie niby???!!! hmmm dość ciekawe to w takim razie ja niby "mam" zakażenie od długiego czasu tak??? wiesz głupoty wypisałaś na maksa ...... TO, ŻE LECI TROCHE ROPY I LIMFA NIE MUSI OZNACZAĆ, ŻE KTOŚ MA ZAKAŻENIE TYLKO, ŻE CIAŁO PRZYZWYCZAJA SIE DO KOLCZYKA !! owszem może być zakażenie po przekłuciu ale to inna sprawa, u mnie z pępkiem wszystko jest jak najbardziej ok a to że czasem coś z niego jeszcze wypłynie to normalna sprawa ..... pępek miałaś przekłuwany 11 razy .... hmm gratuluję poświęcenia , dla mnie szczyt głupoty no ale to już sprawa indywidualna .... jak kto woli .... i to na tyle ... pozdro ;]

Gość Laryss
sorki miało być Bzysia , a więc dodam, że dziewczyny i ja pisząc sól fizjologiczna mamy na myśli taki specyfik, który W OGÓLE NIE JEST ŻADNĄ SUBSTANCJĄ ŻRĄCĄ I W OGÓLE NIE PIECZE PRZY PRZEMYWANIU PRZEKŁUTEGO PĘPKA !!!! soli fizjologicznej używa się też przy np.pielęgnacji oczu niemowląt zaraz po urodzeniu... więc myślisz, że mamusie pielęgnowałyby swoje pociechy jakimiś substancjami które pieką albo nie wiadomo co ??!! dziewczyno nie wiesz co piszesz nie wiesz co to sól fizjologiczna to poczytaj dokładnie co jest czym a potem pisz .... pzdr

Gość kamikadzee
O matko, bzysia... zal mi ciebie... Już kosmetyczka jest lepsza od koleżanki. Hah jak kolczyk może się zagoić po dwoch dniach ?! ;/ Pieprzysz jakieś bzdety tylko po to, żeby zrobić szum czy chcesz udowodnić, że nie masz pojęcia o piercingu ? Jeśli myślisz, że wiesz wszystko ... Hmm..Otóż mówie ci, że tak nie jest..

Gość PaTiZiOmKa
Marilyn666 ja tez jestem z kielc!!!a w tym studio robilam sobie tatuaż henną...:)to studio jest naprawde bardzo profesjonalne i tez chcem sobie zrobic kolczyka wlasnie tam ale dopiero okolo wrzesnia bo teraz jak juz mowilam jestem na wakacjach a pozniej jade do sielpi i mogla bym miec z nim problemy wiec zrobie pozniej:):):):):):):):):):):)Wielkie pozdro 4 fun Marylin666 jak cos to pisz 3301944

kamikadze: a jak tam Twój kolczyk?? ja kolczyka mam od 6 miesięcy..nic nie leci nie jest czerwone,ale...w 100% zagojony nie jest...i jak ide się opalac to boję sie żeby to nie zaszkodziło dziurce..bo po ostatnim opalaniu miałam zaczerwienione okolice pępka(nie dziurki tylko naokoło pępka) :P

Gość Marilyn666
Patiziomka a ile masz lat?Ja mam 17,niedługo będę mieć 18(w listopadzie)A mnie się bardzo od początku podobał wystrój tego studia,jak tam poszłam to miałam 16 lat i myślałam że mi nie zrobią kolczyka jak nie mam zgody ani nic,ale bez problemu zrobili i nie kazali zgody przynosić.I super że piercerka ma tyle kolczyków,wtedy wiadomo że na sobie też doświadczyła tego,dlatego miałam do niej pełne zaufanie i jak będę coś przekłuwać to tylko tam xP

Gość PaTiZiOmKa
No wystrój jest super i muzyka która tam leciala..no i babka tez ona mi robila tatoo...a ja mam 14 w październiku

Gość Andzia pp
macie racje dziewczyny ... brzysia: nie moglo ci sie goic 2 dni ... ja mam conajmniej dwa tygodnie i jeszcze mnie pobolewa i mam czerwonawe ... (ale widac poprwe) nie moge tego pojac jakie czlowiek moze bzdury wypisaywac przeciez my takie glupie nie jestesmy zeby uwierzyc w twoje nie prawdziewe gadki wiesz co to znaczy zagoic ???? goic sie bedzie conajmniej 1 miesiac ... :/:/ ZAL.PL !!!!!!!! pzdr.

Gość kamikadzee
Martusiaa17 u mnie z kolczykiem dobrze ;) Zrobie go w połowie sierpnia, bo od niedzieli będe siedziala na działce a potem morze ;/ Ale naszczęscie tyle :P Długo ci się goi ale teraz powinno być tylko lepiej, oby lepiej:P

Siemka. Dawno mnie tu nie było ... A wracajac do tego co ta typiara pisała 11 razy przekłuc pepek to juz na sierio żałosne ... a moze ona poprostu chciała nam zaimponowac ... żal peel

Gość Zuzkaa16
Ja mam 14 lat, i mam zamiar przekłuc pępek w studio tatuażu. Tylko nie mam pojecia ile to siana kosztuje :) Wiem że każdy przeżywa to inaczej ale napiszcie czy to boli i czy długo się goiło w waszym przypadku... ? Czy lato jest dobrą porą ? Odpiszcie...

Gość victoria.16
witam wszystkich:) mam dosc nietypowe pytanie... co sie stanie z dziurką jesli ktos przytyje albo schudnie? rozciagnie sie czy to nie ma wplywu?

Gość poki232
11 razy przebić xD nie noo komment... Na ostatnie pytanie nie umiem odpowiedzieć:(... ale wydaje mi sie, że dziurka sie poszerza troche... Bo np. moja ciocia miala kolczyka i zaszła w ciaze i jej brzusio urusł.. No i niestety dziurka sie powiększyła.. i skórka troszke zwisa.. Ale to tylko taki przykład...

Gość victoria.16
Jak sie przytyje to tez mi sie wydaje ze sie rozciągnie, ale jak sie schudnie to ciekawe co sie z dziurka dzieje? Pomniejsza sie czy jak?

Gość Sandi15
Siemka.. ja mam kolczyk w pępku prawie 3 tygodniea tak dokładniej to 2 tygodnie 4 dni i jakos niedlugo mam jechać nad morze i pytanie to czy bym mogła sie kapać już za długo to i tak bym nie siedziała w tej wodzie. Pliss o odpowiedzi Pozdrawiam ;**

Gość poki232
no jak sie schudnie to wydaje mi się, że skóra jednak jakby troszke zwisa... Ale to są tylko moje myśli:P A jeśli chodzi o to kąpanie... to hmmm.. po 2tyg... myślę że tak...

Gość madziktg65
hej ja przebilam tydzień temu i mam kolczyka ze srebra :p powiedzcie mi czy musi byc stal???słyszałam ze nie wolno miec ze srebra ;/ a z kapaniem hmm niewiem ja jade do austrii i bede się kąpać trudno ale długo nie bede siedzieć a kiedys napewno przestanie robiec tak jak uszy :) mnie się za 3 razem udało

Gość madzia181818
hej :) mam takie pytanko. zrobiłam sobie kolczyk 2 tygodnie temu. dobrze sie goi, ropa a ni nic mi nie leci. zaczerwienione tez nie jest. czy moge isc sie opalac??? prosze odpiszcie!! :)

Gość Sandi15
ja sie juz opalam na slońcu ale nie za duzo myśle że na takie słońce to można ale do solarium sie nie powinno ;] mi pare dni poropiało i narazie przestalo ropiec nie boli mnie juz nawet :) tylko mam troche zaczerwienione kolo gurnej kuleczki i mi tak troszeczke schodzi skura ale ledwo co :P

Gość madzia181818
dzieki bardzo :) mi przy górnej kulce zrobił sie taki mały strupek tlyko. a tak po zatym to tloske mnie tylko boli ale tylko chwilami. a po jakim czasie mozna wymienic kolczyk na inny??

Gość Sandi15
nie wiem czy czytałaś wyżej co bylo pisanel ale w tedy jka nie to tam jenda dziewczyna pisala ze sobie wymieni po około 2 tygodniach kolczyk.. ja sobie wymieniam po 2 miesiacach ale nie wiem tak w ogule to po ilu mozna wymieniac ale piszą ze jak sie zagoi całkiem ale po 2 miesiacach to juz bedzie zagojone prawie :)