Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Batmanka

kolczyki w pępku.........

Polecane posty

Gość madzia575
Dominko.. ja miałam to samo jeszcze 2tyg temu ale stwierdziłam ze pora zaprzyjaznic sie z dziurka :):) hehehe mowie ci ze to strach ma wielkie oczy. wiem ze teraz łatwo mowic jak nie dawno sama zygałam ale przeszło mi zupełnie. a wiesz co zrobiłam> siedzac poprostu wyciagnelam kolczyka, no a potem nie miałam wyjscia juz musialam włozyc hehehe

Gość Domina...
madzia a Ty po jakim czasie pierwszy raz wyjelas?? bolalo ?

Gość madzia575
pierwszy raz wyjmowałam po 5 tygodniach ale to kolezanka mi wyjmowala bo ja nie umiałam, bolało i krew leciała, była blokada kolczyk nie przeszedł odrazu, a teraz po 7 tyg sama wyjełam i przeszło jak po masle, nawet nic nie poczułam i mysle ze wtedy mnie bolało bo poprostu inna osoba nie wyczuwa kanału i pcha na chama. ale to naprawde nic a nic nie czuc

Paulina nie ma za co :) To naprawdę porządny salon będziesz zadowolona :) acha i przebicie kosztuje 110zł a jak przyjdziesz np ze swoim kolczykiem to 60zł. Madzia No widzisz mówiłam, że się uda :D nie ma co się bać :) Ja na początku się bałam wyjąc tylko dlatego, że bałam się że później nie włożę. A Tu gładko poszło :) teraz już będziesz mogła sama sobie zmieniać bez pomocy koleżanki hehe. Amy09 widocznie jesteś wrażliwa na takie coś :D ja np jestem wrażliwa jak idę do szpitala to zaaz mi nie dobrze, jak sobie rozciełam nogę i musieli mi zszywać to jak mama zmieniła mi opatrunek (a nawet nie patrzylam się na to) to mi się ju słabo robiło. Przy zmianie kolczyka naszczęscie nie mdleję, ale jak wtedy miałam ten bąbel co nie mogłam włożyć kolczka to ręka mi się trząść zaczeła i kręcić mi się w głowie, ale to z nerwów że nie wlożę i że mi dziurka zarośnie tylko dlatego :) KAMCIA babo Ty wstrętna! Co nic nie piszesz! :P Ja bym Ci podała jakaś stronkę ale sama nie znam a jak znam to właśnie też są kolzyki po 10mm! :| Takie ładne niektóre a 10..:| no to nie ma mowy nie kupię takich :> Domina Ale wyjąć kolczyki żeby oczyści tam w srodku czy wyjąć żeby zmienić? Ja wyjęłam po miesiącu i zmieniłam na innego kolczyka ale to tylko na 3 dni bo lepiej nosić jeszcze przez jakiś czas kolczyk leczniczy czyli ten od przebicia. AduQaQ 13 lat to nie jest dużo fakt :P Ale jak rodzice się zgodzili...:) NIe kupuj ze stali ch. Najlepszy jest tytan. Ale radzę w ogóle żebyś sama nie kupowała bo nie wiesz jaki rozmiar i my Ci tu też nie pomożemy jaki masz kupić bo to od kształtu pępka zależy więc, jak już pojdziesz się przekłóuć to tam w salonie odrazu pricer da Ci kolczyk i to odpowiedni :) Klaudiaaaaaaaa Jeżeli masz rpobelmy zkolczykami w uszach to może być znak że w pępku też. Np moja kumpela tak miała. Poprostu jej skóra nie przyjmuje takich rzeczy i jej odrazu ropieje obojętnie gdzie by nie miała tego kolczyka i niestety musiała wyjąc. Ale u Ciebie tak być nie musi. Radziła bym abyś przemyślała jeszcze swoją decyzję apropo przebicia Ci pępka przez koleżankę....

wiolik123 podobno można kupić igłę z wenflonem. Ale radzę ci nie przekłuwaj sama bo później możesz mieć problemy...A Twoje koleżanki jeżeli się boją to znaczy, że nie są doświadczone i nie widzą jak przekłuwać , ile wziąść skóry itd a to jest bardzo ważne. Bo jak będzie jej za mało to kolczyk może Ci się wybić przez skórę jak za dużo, to zaden znowu nie będzie Ci pasował... AduQaQ ŻADEN z tych kolczyków na przebicie nie nadaje się! One nadają się jedynie na zagojony pępek. Ja wiem cena okazyjna jedyne 6zł...ale naprawdę nie patrz na to. Lepiej dołożyć się i mieć dobrze. Amy09 nieee :P jak idziesz do salonu ze swoim kolczykiem to on i tak go oczyszcza :) więc to nie ma znaczenia. Chodzi tylko o to, że e ktore ona pokazała kompletnie się nie nadają.. W tym tygodniu idę sobie przebić noseQ w piątek chyba :) LOL w poniedziałek będę miała kolczyk w kształcie litery L z zielonym oczkiem Hyhy z tytanu oczywiście i idę do tego salonu w którym przebijałam pępek. Już się doczekać nie mogę :D i nie boję się pełen luuz :)

ps... Mój chłopak już się dopytuję czy jeszcze gdzieś planuję :P Kurdee ale piercing jest wciągający naprawdę :) I jak narazie to nigdzie indziej nie planuję bo już nie ma takiego miejsca gdzie mi się kolczyk podoba :> Teraz biorę go pod pachę i idzie ze mną tam do salonu żębym nie musiała znowu sama tam siedzieć :p a tak z kimś to raźniej hehe :)

Gość madzia575
to nie ma znaczenia czy wyciaga kolczyk po to zeby wyczyscic czy po to zeby zmienic bo jak sie juz go wyciagnie to i tak trzeba czyscic :):) Fruti.. z niecierpliwościa czekamy na fotusie nosssska...

Gość Domina...
no nie wiem chyba bede musiala wyjac zeby oczyscic.... nie planuje na razie zmiany bo najpierw musze upatrzyc gdzies fajnego kolczyka :P u mnie tak to wygladalo godzine po przebiciu : http://img233.imageshack.us/img233/5848/2411071830jg8.jpg a tak ok. 3 godziny po przebiciu : http://img219.imageshack.us/img219/696/2411072018dm3.jpg jak mozecie to pokazcie tez swoje kolczyki;) bylabym wdzieczna ;)

Gość amy09
Fruti: no tak, jesli zaniesiesz i poprosisz to go oczyszcza, ale chodzi mi o to ze w salonie dadza odpowiedni kolczyk wiadomo- oczyszczony, ale tez odpowiednia dlugosc itd... no wlasnie i czekamy na fotki noska:) hehe trzymam kciuki zeby nie bolalo:P Domina: kurcze nie chca mi sie wyswietlic twoje fotki, nie wiem czemu:(

Gość madzia575
mi też sie nie wyświetlają

Gość madzia575
nadal nic:(:(

Gość Domina...
zaraz sie wsciekne.........:/:/ nie wiem dlaczego to sie otworzyc nie chce.... adres strony jest dobry tylko jak wklejam tutaj to sie otworzyc nie chce...:/ nie wiem jak moge wam te fotki inaczej pokazac....:/

Gość Domina...
zaraz sie wsciekne.... nie wiem dlaczego to sie nie chce otworzyc....:/:/ adres strony jest dobry ale jak go wklejam tutaj to sie nie otwiera...:/:/ nie wiem jak moge wam te fotki inaczej pokazac....:/:/

Gość ewus
elO :* Ja mam kolczyk w pepku juz od pazdziernika ;dddd i bardzo mi sie podoba to^^ tylko to jest tak ze juz ci ladnie sie goji juz myslisz ze jest ok a tu nagle zas sie papra .. ja tak mialam tylko ze dlatego bo zachaczylam kolczykiem o nie pamietam juz co xD polecam chodzic na solarke bo lampa wygrzewa rane i szybciej sie goji..ja stosuje tribiotic i gowno mi to daje..Jak chcialam przebic pepek to nawet nie pytalam starszych o zgode bo wiedzialam jaka bedzie odpowiedz..bo wczesniej pytalam sie juz mamy: mamo a moge sobie kiedys zrobic kolczyk w pepku .. ? .. to była odpowiedz: czys ty oszalala .. ? NIE .. ! no to po co sie mialam teraz pytac^^uzbieralam kase poszlam z kolezankami do kosmetyczki [kolezanka mi dala kolczyk(pozyczyla)] i poszlam zrobic .. tylko laska mi przebijala na stojaco ;// i bolalo .. ! zgode rodzicow mialam miec to kolezanka starsza napisala i sie wie sie ma [[; i tak trzymalam w ukryciu moj przebity pepek przez tydzien . starsza sie skapla po tygodniu ale to z fotki.pl xD bo mialam zdjecia z kolczykiem^^ale pokrzyczala pokrzyczala i ulzylo jej .. a co do kolczykow z allegro to nie polecam tam zamawiac bo czesto konczy sie na oszustwach ja zamowilam kolczyk i juz tydzien temu kasa na konto babki wplynela a kolczyk miala wyslac do 48 godzin i co i nic .. ale to nie byly duze pieniadze na szczescie ;d hehe ja mam dopiero 13 lateq ale przyznam ze mi sie bardzo podobaja kolczyki w pepkach^^modne to jest i coraz wiecej moich kolezanek sobie robi jak uslyszalo o tym ze ja sobie przebilam .. Buśś :**

Gość ona 1111
cześć dziewczynki witam ponownie! jak wasze pępki mój sie goi ale troszke jest czerwony. bardzo cieplutko pozdrawiam. papatki

Gość emo chill out
hehe ale wy macie tu problemy :D ja mam dwie dziorki w pepku ..dwie obok siebie..jedna przebila mi kolezanka ok 2 lata temu ale przebila krzywo to zrobilam sobie zaraz obok druga i to bardzo fajnie wyglada..wcale mi nieropialo i teraz to slicznie wyglada..chodze na silownie i na solarium to mam sliczny brzuszek [moim zdaniem] mam szczuply i opalony^^ a mam styl emo to tez mam kolczyki z czachami .. super sa;d obydwa sa takie same tylko ze jeden ma kokardke a drugi to chlopak ;ddddd pozdro :***

Gość LiLi and Justin
Witam... ! Ja z kumpela planuje zrobic sobie kolczy w pępku... ale troche sie boimy, przekucia i reakcji rozdicow kiedy niechcacy podwine bluzke i zobacza... ale chcemy sobie zrobic bo suuuper wyglada!!!!!! pozdrawiamy caluski!!! :*:*:*:* Papapapa

Gość AduQaQ
Hm.... no rodzice się zgodzili ;) Na szczęscie ;P Fruti, dzięki wielkie za radę. Chciałam kupić osobno kolczyk bo z tego co wiem, to dużo taniej wychodzi, no, ale wiadomo: ważniejsze jest zdrowie. A w każdym razie jakbym się jednak zdecydowała na kupno osobno, to wybiorę zwykłego bananka ;) Hm... więc myślę , że nie będzie z moim pępkiem tak źle ;) Z regóły mój organizm dobrze reagował na "obce ciała" [hm... na razie tylko w uszach :P] więc mam nadzieję będzie OK ;]

Gość LiLi and Justin
Prosimy o odpowiedz najlepiej na numery gg :):):):):) LiLi 1955509 Justin 4205744 :p:P:P:P:P Jeśli napiszecie bedzie nam bardzo miło.... jeszcze raz całussski :*:*:*:*:* :):):):)

Gość AduQaQ
Aha, Domina.... spróbuj tutaj wrzucić fotki: www.fothost.pl

Gość AduQaQ
LiLi and Justin, no nie wiem czy ten wasz plan wypali ;) Np. w tym gabinecie w którym ja będę robić potrzebna jest pisemna zgoda rodziców, jeżeli ktoś nie jest pełnoletni... ;) Buzia :*:*

Gość ona 1111
powiem wam dziewczynki że nie mam tu o czym pisać. bardzo chciałabym komuś pomuc jak bende potrafiła to moje gadu 7637266. pomoge jak bende umiała. i bardzo dziękuje osobom które mnie przywitały na tym forum. ja witam was wszystkie.pozdro dla was

Gość AduQaQ
Ona 111 , i ja witam ;) Chociaż w sumie też nowa jestem ;)

Gość LiLi and Justin
AduQaQ za odpowiedz dziekuje... pomysle na ten temat myslałam zeby iść z pełnoletnią siostra... buzkki pozdrawiam :P :P:P:P :*:*:*

Gość LiLi and Justin
AduQaQ za odpowiedz dziekuje... pomysle na ten temat myslałam zeby iść z pełnoletnią siostra... buzkki pozdrawiam :P :P:P:P :*:*:*

Gość LiLi and Justin
ona 1111.... Dzieki za odpowiedz zagadamy na gg;) ;);) pozdrawiamy buziakiii ;P;P;P

Gość ewus
ja narazie uzywam tribiotic ale czy ktOs zna jakis inny fajny lek czy cOś .. ? bo ja chce zeby jak najszybciej sie zagOił :]

Gość AduQaQ
Noo, i bardzo dobry pomysł ;) Hih pozdrowionka ;**