Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgyygfh

panie.czy po ciężkim dniu pracy ,macie jeszcze ochote na sex

Polecane posty

Gość _26
no, chodzi o pieszczoty...niepotrzebnie pozwoliłam mu się bawić moim biustem:(... ja tak czasem mam..a mialam tyle miesięcy przerwy, że nie miałam siły nic nie robić ;(

Rano? Takej to dobrze, ja rano to jestem nieprzytomny....fizycznie owszem, jak najbardziej, ale to wtedy ja jestem \"trupek\" :-D No to pochwa_l się:-)

Gość _26
ale mam kaca.... żeby on mi się chociaż podobał....a tu zero ...

Gość _26
...bo twierdziłam, że skoro już mam chlopa koło siebie, to jak się trochę nie popieszczę, to nie wytrzymam...tyle czasu trafiałam na chamów... a ten chociaż jest normalny, nie traktuje mnie jak mięsi -póki co.. musiałam mu pozwolić się popieścić, bo aż mi się płakać chciało z braku sexu:(....

Ech, szybki? Dla mnie szybki to minimum pół godziny, i to nie z mojej winy:-) _26... ciągle tu nie widzę grzechu:-) Grzechem może być tylko to że tylko biustem...:-D

Gość _26
:( Chochliczku- dzięki:)...faceci to tacy głupi są i zachwycają się cyckami, że takie boskie i jędrne..no sorry, to oczywiste, jak czlowiek dopiero ćwiartkę przekroczył... najgorsze, ze mnie trochę sutki bolą od tych pieszczot...dałam czadu:( nie ma co:(

Gość _26
nawet 5 randek nie było....:( nie znałam siebie od tej strony, a nie wiedziałam dlaczego się tak zle czuję...co prawda miałąm przeczucie.... dlaczego ten świat jest tak dennie urządzony? ja już z nim nie chcę więcej chyba...tylko dla sportu, ale to się nie utrzyma:o ..symbole kobiecości ..:o

Gość _26
a wiecie co jest najgorsze?

No nie, nie powiesz mi chyba że w 10 potrafisz...?:-) Głupi bo się zachwycają? No przesadziłaś teraz:-P Opisz mi te pieszczoty bo coś chyba dostrzegam....takie małe grzeszne ziarenko:-)

Gość _26
..funTomi Ty się nie ciesz...najgorsze w tym wszystkim jest to, ze jest taki jeden, który mnie kręci na maxa, tylko zrobił coś takiego, że ... dostaję obłędu jak o nim myślę, ale przez jego zachowanie ---> 😭... to przez niego był ten celibat...głupol jeden grzeszne to by to może i było, tylko koleś chyba był zawsze oszukiwany co do mozliwosci wywolania orgazmu, bo jak mi ktoś tam gmera ręką nieumiejętnie to to tylko irytuje...lepiej nie myslec... ważne, że paradoksalnie mam lepsze samopoczucie, ale to chyba tylko od tej bliskości i tego, że wiem, ze to nie cham jakiś

Podziwiam Twoją silną wolę...no chyba że faktycznie to było coś takiego. Trochę się w tym zagmatwałem....który był oszukiwany?

Gość _26
...muszę znalezc trzeciego .....:(...tamci dwaj mają wady fabryczne

Gość _26
ten ostatni chyba był oszukiwany, bo ten pierwszy to byl tak pewny swojej męskości, że przegiął..... nawet mnie cieszy, że się zdziwił zero mam satysfakcji - 2 osoby na tym straciły przez jego glupotę..ech zaraz trzeba bedzie wrocic do rzeczywistości :(

Gość _26
mialo być: nie cieszy.. a tak mi się podobał, ze na samą mysl o nim...ech :);)..idiota... wszystko popsuł przez głupotę swoją

Gość _26
...ale co tam..teraz to ja sobie nie myślę, co facet sobie pomyśli, tylko myślę o swojej przyjemności...ja to wszystko p....ę nie mogę tak na forum, bo to informacja handlowa i wskazówka dla konkurencji ale tak z grubsza, to ..niech pomyslę....hmmm

Gość _26
ale ja tylko do sexu potrzebuję na razie, bo już nie wyrabiam :( to mogę powiedzieć... tak, raz na jakiś czas

Gość _26
nie może być chamem, nie może być pewny swojej męskości, no i zeby mnei niczym ne zaraził i bobasa na razie nie planuję - jesli juz mam wypisywać

Nie jestem potencjalnym kandydatem więc tak na uszko możesz mi powiedzieć:-) Do seksu....zawsze można sobie samemu dać radę w czasach kryzysu:-)

Gość _26
ile razy mam sobie sama dawać radę??????? 😠 jakby się nie chcial wczoraj ze mną poseksić to bym się rozpłakała... co ja poradzę..to hormony:( ...po co mi stały facet?

Ostatni zauważam taką tendencję, więcej kobiet uskarża się na brak faceta niż mężczyźni. Chociaż o dobrego kochanka ciężko w dzisiejszych czasach:-)

Gość _26
zbyt pewny swojej meskości - mialo być...skąd się u nich to bierze? wiecie, najgorsze jest to, że ja staje się agresywna bez sexu ... i nie mam się na kim wyżyć....taki mały Hitler :( funTomi--->ach to pewnie stąd się to bierze...ze się kobiety biją o kolesia..i pisze taki do mnie na randkach, ze on czeka na odp.ale tylko do jutra...:D

Gość _26
ha ha ha

Chyba po części jest to wasza wina, ja do 22 roku życie czułem się zupełnie nieatrakcyjny:-) Dopuki nie zacząłem rozmawiać, spotykać się z kobietami, to nauczyło mnie chyba w jakimś stopniu pokory:-) Ale teraz jak widzę jak mało wysiłku kosztuje mnie....namówienie kobiety...:-) Chyba stałyście się mało wybredne...albo już tak zdesperowane:-)

Gość _26
no, aj wlasnie widzę...męzczyzni są tak pewni siebie jeden taki zniknął dzięki temu z mojego zycia, nie był chamem - byl nauczony przez kobiety, ze mu łatwo przyjdzie babki od niego nic nie wymagały

I to jest właśnie szkodliwe działanie, facet to powie kobiecie czego chce, jak ona robi coś nie tak, to jej o tym powie, zresztą sama zobaczy. Z kobietami sprawa wygląda trochę inaczej, tutaj można ukryć prawie wszystko. Gdybyś nie udawała, dała do zrozumienia że nie spisuje się najlepiej, może by się postarał, a tak tylko utwierdziłaś go w przekonaniu że jest \"boski\" .