Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgyygfh

panie.czy po ciężkim dniu pracy ,macie jeszcze ochote na sex

Polecane posty

Gość samotnaizagubiona
ta, widzę, ze tu sami sparowani się tasują...to nic tu po mnie:(..

Spokojna Twoja rozczochrana:-) No chciałbym żebyś była siostrą..... ....miłosierdzia:-D Twój pacjent:-D

Gość samotnaizagubiona
w dupach sie poprzewracało a mi dywanu nie ma kto pomóć trzepać

samotnaizagubiona - ja mogę trzepać...na dywan:-D:-D Chochlik, wybacz, ale nie mam erotycznych fantazji na temat mojej siostry więc....nie, nie wzbudzasz we mnie siostrzanych uczuć:-D A żeby uprzedzić...matczynych również NIE:-D

Gość samotnaizagubiona
funtomas...no świnia jeden :o no..:o sama wyniosę.....trzepania się zachciewa w mieszkaniu

Albo...\"Co to za rodzina, jak brat siostry nie wy...\".:-) A kuzeneczka to już inna inszość:-) Cholera...znów się wygadałem:-D

Gość samotnaizagubiona
dywan zwinę, bo z parkietu lepiej schodzi...

Po co zaraz na parkiet....można to inaczej zorganizować:-) Smak...jak są ku temu warunki...zapewne masz rację:-) Chochlik.....wydała się moja najbardziej skrywana tajemnica....jak ja Ci teraz w oczy spojrzę:-)

Tak, i zrobił kolację, pozmywał, posprzątał, położył spać szarańczę biegającą po domu.....dochodzi 23.00 ...oczy Ci się kleją ale patrzysz jeszcze chwilę w TV....w teori to pięknie wygląda:-)

Wiesz, w sytuacji kiedy wracasz zmęczona po pracy, a w domu czeka na Ciebie mężczyzna którego jedynym pragnieniem jest zadowolenie Ciebie....Ty nic nie musisz robić tylko oddać się jemu....tak, wtedy to jest odprężające:-) Chochlik....bardzo chcę....to chyba oczywiste:*

No pewnie że musi chcieć:-) Ale też może być zmęczony, tak samo jak Ty:-) Ja mam ten problem że wszystko jest w porządku, ochota jest, ale jak ląduje w łóżku....2 min i chrapię:-D Chyba powinienem proponować pozycje na biurku, albo pod ścianą...:-D

Jeżeli jesteście tak samo zmęczeni, to... ;) relaks należy się obydwojgu. Przecież seks odpręża, ale w momencie kiedy staje się przykrym obowiązkiem, to... Przykra rzecz. Pamiętasz swój pierwszy raz z żoną? Powiedz, czy gdybyś wtedy był tak samo zmęczony - usnąłbyś? chyba nie ;)

Dlatego Chochliczku óię o dobrej organizacji. A czy rzeczywiście musisz pozmywać w nocy? Czy nie możesz sprzątnąć jutro? Czy nie musisz wykonywać wszystkie czynności? Jutro też jest dzień, a noc jest teraz ;)

Chochlik - spojrzeć w Twe niewieście oczęta niewinne:-) Smak....jedno pytanie, masz męża, dzieci? :-) Bo jeśli nie, to chyba bezcelowa polemika :-)

W domu? Mąż i dzieci są głównym generatorem kłopotów i zmęczenia:-) Pomyśl, w robocie wogą Cię zajechać na maxa, ale wracasz do domu, siadasz na kanapie i myślisz..pierd...lę to wszystko:-) A teraz ta sama sytuacja, wracasz ale nie siadasz na kanapie bo dzieciaki trzeba odebrać, nakarmić, wykąpać, nakarmić męża który też ma pretensję bo jego też wkur..li w robocie , i 1500 innych zajęć...:-)

jeszcze raz powtózę, dobra organizacja ;) Jeżeli nie ma mnie cały dzień w domu, męża, dzieci też, to kto do cholery mi tam nabałaganił? Że tyle zmywania jest??? Mąż wkur... po pracy, tak samo jak ja, więc i on dostaje miotłę w rękę, gdy zajdzie taka potrzeba :) chyba jestem ostatnim człowiekiemm na ziemi, który sobie potrafi wszystko poukładać i być zadowolonym wieczorami :)

smak... to ja widzę że masz wszystko jak w zegarku... a wylany kompot na łóżko, aprzeziębienie dziecka... i się zwymiotowało... a wylana woda w łazience... cały papier toaletowy pływa w wannie ( aby było bardzeij obrazowo...rozwinięty :P ) no i oczywiście ...dzieci...siusiu, paciorek i do łóżka... ech to jest życie... to chyba ja wysiadam...ja nie potrafię zorganizować... ale chęć...oj chęć to ja mam taką jak kilka osób z chęcią zusamendokupy wzięte :)

No ja też ni mom kamerki:-) Znam temat, i rozumiem kobiety które nie mają już siły na seks:-) Są jeszcze weekendy, ale wtedy człowiek chce nadrobić cały tydzień, i świadomie rezygnuje z sexu:-) Smak...Ty nie masz rodzinki jednak:-)

wynoszę naręcze zabawek z pokoju... wracam do kuchni...wchodzę do pokoju... robiądyskotekę albo bal lalek... wszystkie lalki na łóżku...nie ma gdzie siąść! wracam pokonana do kuchni...tup tup...daj mi chlebka :)...jasne...a mi pić...jasne...masz już kolację...jasne...mamo gdzie jest moja spinka...jasne...a ten niebieski słoń...jasne...ech :) luzik...i świeżutka, pachnąca do łóżka :)

wszyscy rozumieją :) ale każdy chce być wyjątkowy :)

Wczoraj własnie miało tak być, szybka kąpiel i do wyrka....no i na chęciach się skończyło :-( A dziś LOST, więc też może się nie udać:-)

No u mnie alkohol nie działa, znaczy działa tak że mam nieświadome ciało w łóżku.... Ale z drugiej strony mogę robić wtedy co chcę bo i tak nie będzie protestować....muszę to przemyśleć:-D