Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brunet102

Poszukuje partnerki do wakacji w Grecji na moim jachcie.

Polecane posty

Go艣膰 Samotna333
aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Samotna333
aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samotna333
srtona 50!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

O cholera !!!!:D:D:D:D Za ciekawa ta 49 strona to nie byla hahahaha.Pestka nie masz czego zalowac :D馃憚 ,ale To bie samotna 333 wielkie dzieki :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

O cholera !!!!:D:D:D:D Za ciekawa ta 49 strona to nie byla hahahaha.Pestka nie masz czego zalowac :D馃憚 ,ale To bie samotna 333 wielkie dzieki :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Ups teraz to najwaznejsze zeby byla 50 strona .My zreszta nigdzie sie i tak nie wybieralysmy :D:D:D Jezeli Ty chcialas ,,bylo sie reklamowac.Tylko wiesz brunet chyba nie bardzo tez mial chec na taka randke w ciemno ,bo....zawsze konkretne pytania zbywal:D:D:D

Udost臋pnij ten post

mi艂o by艂o poma偶y膰 :) ale w sumie to mo偶emy sobie same zorganizowa膰 wakacje. gdzies w polsce i znale艣膰 tu fajnych gach贸w :) stw贸rzmy topik :) : SZUKAMY PRZYSTOJNIAK脫W NA WAKACJE W .... gdzie tylko zechcemy co Wy na to??

Udost臋pnij ten post

Julia zakladaj .My napewno wpadniemy .Jednak tego topika szkoda.Tyle mamy postow i fajnie sie nam klika ze soba :D:D

Udost臋pnij ten post

laski no coz moge napisac-cudow nie ma 馃槶 ide doprowadzic sie do porzadku, cos zjem i wroce za 40min moze wtedy wam cos napisze o tych smsach, nie wiem co mam robic czekalam na to 3 mies a teraz :o dolina :o

Udost臋pnij ten post

Czesc Zooozka :D 馃尰 To ja tez na pol godzinki mykne ,porobie co musze i wracam ... A te smsy to czyzby \"zabolicja\"???

Udost臋pnij ten post

jeszcze jestem musze splodzic mail po francusku:o nie wiem co napisac chyba bede lala wode i poczekam na cd. szkoda mi tego co czulam, bo teraz juz nic nie czuje tylko ryczec mi sie chce, dlaczego on to wszystko spieprzyl:o :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieszka_aga
Kobiety ale wy jestescie naiwne ---da艂y艣cie sie nabi膰 jakiemu艣 Wackowi,,,Wacek gratulacje dobry kit .O ile istniejesz to ja ci pisze 偶e nigdy bym z Tob膮 nie pop艂yn臋艂a jachtam ....moze u偶ywasz najdro偶yszch perfum i masz worek kasy ---ALE dla mnie jeste艣 odpychaj膮cy .....cyt. Przygod mialem juz wiele, i bedzie ich tez wiele w przyszlosci... wsp贸艂czuje Tobie brunecie-102 dalej kupuj kobiety na kase one wszystko zrobi膮 ale czy to jest najwa偶niejsze.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cierpiaca jachty
brunet, bywalec swiata, a slabopismienny :P z pewnoscia orginalny, o matko, wyksztalcony mezczyzna a nie wie jak to sie pisze :P

Udost臋pnij ten post

dajcie mu spokoj dla mnie moze byc nawet roznosicielem pizzy i tak go lubie:p a tak na marginesie to przyjemnie jest sobie czasami pomarzyc, ze cos takiego mogloby sie w moim nudnym zyciu wydarzyc, wiec nie zabierajcie mi marzen馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rzemyk
zoozia/grecz... jak bedziesz w to wierzyla, to sie wydarzy.... nie sluchaj sie tej recydywy, jestes skromna - i to jest twoj atut.

Udost臋pnij ten post

Jestem Zooozia Co bedziesz beczec jezeli juz nie czujesz nic :( Tylko,ze chyba to nie tak .Jesli sie chce beczec to znaczy ze cos tam jeszcze sie tli.Zastanawia mnie tylko co on teraz chce???Bo przeciez mowil ze sie zakochal .Mam nadzieje ze nie pokrecilam . Jezeli zalezy mu tylko na zburzeniu Twojego spokoju to daj mi jego maila .Juz ja mu dam tak ze sie polskiego nauczy !!! Glowka do gory Zuzik .Mowilam juz tu wielokrotnie .ze chlop nie wart naszych lez 馃憚

Udost臋pnij ten post

Agnieszka jezeli juz musisz sie wypowiedziec to zadaj sobie trud przeczytania calego topiku,a nie wlazisz i strzelasz slepakami 馃槧

Udost臋pnij ten post

nie zostawil mnie dla innej kobiety, nie zakochal sie w kims innym, przechodzil wtedy \"trudny\" okres, stres itd i chyba sam nie wiedzial czego chce, meczyla go ta odleglosc, to ze widujemy sie co kilka miesiecy teraz pisze to co chcialam przeczytac 3 miesiace temu, nie wiem co o tym myslec, zaobaczymy co zycie przyniesie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ssddfrr
kurwa jestes a ztaki odrazajacy ze na zywo zadna laska na ciebie nie moze spojrzec...艂eeeeeeeeeeeeeeeee wypierdalaj stad smieciu paskudny

Udost臋pnij ten post

aga ---daj se siana:o qrcze,ale bezsensownie postapi艂 brunet.Wchodzi艂am na ten topik,by zaspokoic swoja ciekawosc,czy wybral ktoras czy nie,a on takie cyrki odstawia馃槧 pozdrawiam Was dziewczyny馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rzemyk
Ty i tak znajdziesz swoja milosc... ja ci gwarantuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rzemyk
zooozia / greczynko, przez to chamstwo tez z tad ucieklem...

Udost臋pnij ten post