Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PROLAKTYNKA25

Bromergon, wysoka prolaktyna a ciąża !?!?!?!?

Polecane posty

nie mam skurczow tylko boli mnie dol brzucha... mysle ze to spowodowane jest zaparciami ktore mam okropne odkąd lykam zelazo. A dziś najadlam sie sliwek suszonych i zamiast pomoc to zrobilo sie jeszcze gozej ;( Do jakiej kliniki jedziesz w bialymstoku bo ja jezdzilam do Bociana Ania dobrze napisala ze napisane jest nieplodnosc a nie bezplodnosc. Ja tez tak mialam przy wypisie ze szpitala po laparoskopii i tez sie tego przestraszylam. A teraz jestem w 23 tygodniu ciazy, wiec glowa do gory bedzie dobrze !!!

Gość gocha-04
oooo nołłłłłł Madziusiek jaka z tej @ głupia pinda! ja się tak nie bawie:( MY CHCEMY FASOLKI dla WSZYSTKICH! ogłaszam protest od następnego cyklu ŻADNYCH @! Trzeba tu więcej fluidków ciążowych.

Gosiaczku zgadzam sie i przylaczam di orotestu;) Ja w tej chwili dostalam @przyszla regularnie ale tym razem sie ciesze bo mysle ze to ostatnia na jakis czas;)

Gosiaczku zgadzam sie i przylaczam di orotestu;) Ja w tej chwili dostalam @przyszla regularnie ale tym razem sie ciesze bo mysle ze to ostatnia na jakis czas;)

Justa ale jak Ci nie przejdzie idź do lekarza. Gocha przyłączam się do protestu :) Dziś to nawet tak mnie poniosło, ze do Tuska chciałam pisać, ze o przyrost naturalny walczą a kobiet starających sie nie odciążają finansowo jak to ma miejsce w innych krajach, ale ochłonęłam :)

DZięki dziewczyny za dobre słowa:) Justa nie wiem z której kliniki jest ten profesor bo on do wawy przyjezdza raz na miesiąc - udało mi sie wbić na początek lutego na szczęście. Jakieś nazwisko na W, ale zapomniałam z wrażenia. a w kolejce do mojej lekarki czekały również "gwiazdy filmowe" ;) A gdy wracałam od lekarza to jakiś mężczyzna czekał na mnie przed wyjściem i powiedział, że widział mnie przez szybę poczekalni i chciał się przywitać i powiedzieć że jestem piękna. Chociaż jeden miły akcent tego dnia. Gocha przyłączam się do protestu!!!!!!

Gość natie75
Justa no może byc ze przez zaparcia mnie one też męczą :/ ale śliwek nie próbuje bo nie lubię...jabłka lubię ale po nich to mnie czyści równo i brzuch strasznie boli...ehh i badz tu mądry ..... Madziusiek dziewczyny mają rację rób badania i bedzie dobrze-musi :)

dobrze że dzisiaj poszłam bo miałam na 7 lutego dopiero termin a tak wszystko szybko pozałałatwiam i nie będzie cyklu w plecy:)

Gość gocha-04
bosze ja bym się go wystraszyła chyba jakby mi powiedział, że na mnie czekał... ale miłe to napewno było. I doczytałam wszystkie posty i bul szit z ta niepłodnością, przecież nie mogła bez wyników badań postawić diagnozy co za konowały... A ja zapisałam się do laryngologa na pon, bo w nocy prawie nie spałam, a i teraz jak głowę schylam do mi sie wszystko tam odkleja i szczęka pod uszami boli. Wcinam te zielone tabsy Sinupret chyba i Paracetamol od bólu głowy. Może nie wykituje przez week chyba, że w sob w pracy :) i cos chciałam jeszcze napisać ale mi myśl uciekła :)

Gość natie75
No Madziusiek mile drobne gesty a czasem tak dużo dają :) A każda chyba kobieta lubi komplementy:)

Gość gocha-04
aaa już mi się przypomniało... :) hehe zamówiłam 50 testów owu + 5 ciażowych :) i zaczynam bojowo! Właśnie dziewczyny myślicie, że jak biorę prochy to warto np jutro badać PRL? bo musze skierowanie wykorzystać :) Czy mogą zaburzyć wynik? Bo jak powszechnie wiadomo PRL zaburza sporo rzeczy.

Gocha sympatyczny był z buzi, jakiś nie-polak bo mówił z akcentem. myślałam że się przyczepi i że świr jakiś ale poszedł sobie i odjechał samochodem w innym kierunku:)

Gość gocha-04
no to całe szczęście :) może to tez jakiś szaman i chciał ci coś powiedzieć ;)

Natie - miłe to było, ale on chyba ślepy:) ja dziś to jak koszmar wyglądam, jak miś panda rozmazana wróciłam do domu i z łzami w oczach:(

gocha mi wróżka na koniec roku dzidzi wywróżyła, więc jeszcze są szanse:) a może to moja pusta głowa tak sobie coś wymyśliła i się zablokowałam. czytałam też forum o tym jak to laski się męczyły z pierwszym dzieckiem, in vitra, bezpłodne itd a drugie zaraz po pierwszym się pojawiało od razu - po prostu wpadka:)

Gość Cytrynowa 28
czesc mam wysoka prolaktyne przez tabletki ktore biore na schizofrenie od pol roku nie mam okresu kocham sie z facetem bez zabezpieczenia czy jest jakies ryzyko ze zajde w ciaze?

natie ja niestety surowych jablek nie moge ze wzgledu na te walone kamienie, a gotowane juz nie maja takich wlasciwosci, doslownie tragedia z tymi zaparciami, jak bylam u gina to stwierdzil ze xenne mozna ale jakos mam male obawy przed tym , no i olej rycynowy? ale po pierwsze nie wiem gdzie to wogole kupic a po drugie nie wiem czy to przejdzie mi przez gardlo ...ale jak nie bedzie sposobu to trzeba bedzie sprobowac Oczywiscie przylanczam sie do Waszego protestu!! ja tez uwazam ze niby maly przysost a nic z tym nie zrobia, nie rozumiem tego czemu badania od prywatnych lakarzy sa platne a jak pojdziesz na kase chorych to juz nie.Niech zrobia latwiejszy dostep do NFZ to wtedy kazdy bedzie chodzil bo w koncu placimy te cholerne skladki

Gość gocha-04
kupiłam dziś na alle 50 testów owu + 5 ciażowych i będziemy działać :) Dziewczyny myślicie, że mogę np jutro iść na badanie PRL? czy jak biore prochy to mi zaburzą wynik czy lepiej poczekać na kolejny cykl?

o wsiakl mi post na wszelki wypadek ostatnio kopiuje to co napisalam... a wiec jeszcze raz natie ja niestety surowych jablek nie moge ze wzgledu na te walone kamienie, a gotowane juz nie maja takich wlasciwosci, doslownie tragedia z tymi zaparciami, jak bylam u gina to stwierdzil ze xenne mozna ale jakos mam male obawy przed tym , no i olej rycynowy? ale po pierwsze nie wiem gdzie to wogole kupic a po drugie nie wiem czy to przejdzie mi przez gardlo ...ale jak nie bedzie sposobu to trzeba bedzie sprobowac Oczywiscie przylanczam sie do Waszego protestu!! ja tez uwazam ze niby maly przysost a nic z tym nie zrobia, nie rozumiem tego czemu badania od prywatnych lakarzy sa platne a jak pojdziesz na kase chorych to juz nie.Niech zrobia latwiejszy dostep do NFZ to wtedy kazdy bedzie chodzil bo w koncu placimy te cholerne skladki

gocha mysle ze mozesz ... ja tez robilam zawsze badanie przy braniu bromka... inaczej trzeba by bylo zrobic przerwe ok 10 dniowa

Gość natie75
Widzisz Madziusiek widocznie nawet rozmazana i zaplakana piękna jesteś :) Justa no mi te zaparcia też dokuczaja strasznie w aptece podobno syrop laktuloza czy cos takiego można kupic bez recepty i bezpieczny ale nie próbowałam ale chyba bede musiala.....:)

Gość gocha-04
no tak jak brałam bromek to tez sprawdzałam czy wogóle na mnie działa i czy jest sens sie nim faszerować, ale teraz na te zatoki biorę. qrcze zobacze jak będę spała, bo spore znaczenie przy badaniu PRL ma to czy jest się wypoczętym i takie tam, albo na kolejny cykl wogóle przełoże to badanie bo nie chce stracić bezsensu recepty :) ja tez ostatnio kopiuje to co napisze, bo zawsze mi wetnie posta

Gość magdzia 2
Endi nie wiedziałam, przepraszam Madziusiek 37.

Magdzia za co ty przepraszasz ?? Madziusiek ja do tej pory brałam letrox, teraz od tygodnia euthyrox 88, nie mam gózków na tarczycy, a twój gin. to jakis bez serca, jak to nie plodna jesteś skoro masz owulkę ? Baran i tyle ... Ale żeście naklikały 2 strony przez pół dnia ... w takim tempie to będzie topik numer 1 :) ide spac, dobrej nocki :*

Gość gocha-04
Endi bo to jest topik nr 1 :D

dziewczyny ja wczorajszy dzień mam wyłączony z życiorysu... wstałam rano wymioty, biegunka, w pracy to nawet zwracałam obwarzanka do kosza na śmieci, dobrze, że chwilowo siedzę sama w pokoju i w koszu był worek... wczoraj jak wróciłam z pracy o 13 to spałam do wieczora kompletnie bez życia, było mi zimno, później stan podgorączkowy ok. 37 z hakiem a dziś jakieś osłabienie, bo nawet do 36 stopni nie dobijam... chyba jakaś grypa żołądkowa, więc pewnie nawet gdyby coś tam zaskoczyło w tym cyklu to i tak nic by z tego nie wyszło... termin okresu na niedzielę/poniedziałek