Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naczelnamiasteczka

Po czym rozpoznac OWULACJE???

Polecane posty

tesciara również wielkie gratulacje, kreska to kreska tym bardziej że wychodzi za każdym razem :D:D monika nie żartuj z tym poniedziałkiem, zrób test jutro zobaczysz jaka bedzie krecha :D:D:D, nie bój się tylko rób!!!!!!!!!! będziesz miała pewność!!!

Gość Martolina
Tesciara...to napewno ciąża:):) Ja nigdy nie zobaczylam chocuazby slabiutkiej 2 kreseczki. Dopiero 4 cykl sie staram...ale tak bez mierzenia temperatury i testow owulacyjnych i powiem szczerze, ze juz zaczyna wkurzac mnie to ciagle myslenie o ciazy i chyba dam sobie spokoj..bedzie co bedzie

Gość Anukla23*
czesc dziewczyny! ja tez czekam na okres a raczej jego brak :) Ostatnia miesiaczke mialam 22 czerwca, jak myslicie czy jutro juz moge zrobic test? Cykle mam raczej regularne 30 dni, ale juz sie nie moge doczekac na wynik. Troche pobolewa mnie podbrzusze ale nie wiem czy to na okres czy zoladek ;)

Gość Anukla23*
Oj widze ze rzadko ktos tu zaglada :( A szkoda

MONIKK GRATULUJE ZAJEBISTA WIADOMOSC W KONCU CI SIE UDAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!wszystkiego dobrego ci zycze super;) tak sie ciesze..:):):):):) Falbana u mnie mdłosci jeszcze sa ale to tez zalezy od dnia W jednym dniu dobrze sie czuje a na drugi czuje ze nic nie moge przełknac ostatnio jak byłam u gina to zważył mnie i schudłam 2 kg zawsze wazyłam 55 kg a teraz 53kg szok dla mnie . tez mam ochote tylko i wyłacznie na owoce i warzywa nawet herbaty nie pije tylko soki bo po nich lepiej sie czuje Byc moze moje mdłosci troszke mnie mineły bocałkowicie zmieniłam diete. wiec to tez moze byc powod Nastepna wizyte mam za dwa tygodnie i juz nie moge sie doczekac;)

Anukla z moich wyliczen to twoj 29 dzien cyklu wiec spokojnie mozesz zrobic test ciazowy Jak jestes zaciazona to na pewno ci wyjdzie

STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO NATASZA.......27...........6........19.04......Wielkopol skie...........0 MIMI...........33...........3........23.04......Łudzkie. ..................1 Amerkat.......27...........2.......27.04.......pomorski e...............0 Ania_29.......29..........4.........12.05.....podkar packie.............0 Nowa81........28..........6.........28.06...kujawsko-pom orskie.....1 becia86........23..........2.......24.06.....podkarpack ie..............0 BOBOLKA.....25..........2........22.06........Dolnoślas k ie............2 AGA............31..........4........03.07........Śląskie ...................1 ANULKA.......23...........13......05.08.......Śląskie... .................0 Motylek.......24..........3........05.08........podkarpa c ie............0 BRZUCHATKI NICK................WIEK......TYDZIEN...ilosc staran....TERM .PORODU TIKOTIKO...........31.............18.............2.. ............17 grudzień FRETKA83............26............20.............1...... . .......06 grudzien ANIA1502............25............16.............1...... . .......27 grudzień FALBANAAA..........27.............9.............1....... ........22 Luty JOLITA84.............25............8.............6.... ...........23 lut MONIKKK..............23...........4..............18...............marzec?? Monikk nie wytrzymnałam Napewno jestes wpisałam cie do tabelki:)

kurcze jak wszystkie spadniemyt na dół to bedzie trzeba nowy topik załozyc _ doznania w ciazy i po rozwiazaniu:):)

Gość gosiaczek 82
Ja dziś dziewuszki zrobiłam teścik i nic bete zrobię w poniedziałek o ile @ nie przyjedzie. Temperaturkę mam wysoką, dziś służbowo byłam o mojej gin i przy okazji popytałam powiedzial miże poniedzialek bedzie optymalny. Więc muszę cierpliwie czekać. teściara GRATULACJE!!!!! to napewno maluszek:-)))

tesciara gratulacje :) moze bedziemy mamusiami :) ja to naprawde czekam do pon. bo boje sie ze to moze nie to :(:( moj maz nawet sie nie ciesz bo mowi ze jeszcze nic pewnego !! bo juz raz tak miałam ze test pokazała dwie kraeski :( i jakos u nas w domu normalnie nie ma zadnego entuzjazmu :(

Gość MotylekMaly
Monika nie zadręczaj się tak, może po prostu skocz na bete! Przy okazji bedziesz widziala który to tydzień itp. Choc ja i tak wiem ze testy się nie mylą:) Widzę , że Tiko ładnie odczarowała topic. Dziewczyny jedna za drugą spadają niżej do tabelki. Ja mam nadzieje, ze też mi się uda. Im bliżej owu tym coraz mniej wiary, ach... czemu my kobiety musimy sie same tak zadręczać....

Dziewczyny, nie smutac mi tu, Moniu, nie musisz z mezem o tym rozmaiwac do pon skoro tak sie boicie, niepotrzebnie tylko wpadasz w melancholie. Bedzie dobrze ale ani nie wolno sie smucic ani zbyt ekscytowac, w poniedzialek wszytsko sie wyjasni no :) Ja dzis znow mam sliczniusie biale uplawy :) I nie mialam dzis mdlosci:) Dobranoc.

witam :) Zrobiłam test i jest tak jak było :) dwie kreski tylko dalej jest jasniejsza nie ciemnieje :( nie wiem czy dobrze czy nie moze jeszcze za wczesnie

Gość Anukla23*
Jolita84 a jak Ty to wyliczylas? Przeciez od 22 czerwca do dzis minelo 27 dni a nie 29. Mialam rano robic test ale sie boje :( Nie robie! poczekam chyba jeszcze te 3 dni. A dziewczyny?A kiedy powinny sie pojawic plamienia implantacyjne?

monika kiedy masz dostać okres?? może faktycznie jeszcze za wcześnie, chociaż po tych dwóch dniach powinna byc już ciemniejsza, idź może na tą bete, b edziesz wiedziała na 100%.

Gość Anukla23*
Aga a ja kiedy moge zrobic test? Jestem w 27 dc a okres mam zawsze 29-30 dc. ? Ile dni musi minac od ostatniego stosunku zeby juz cos wyszlo na tescie? kurde, ja nic nie czuje w sobie czyli pewnie nie zaciazylam :( Bo to sie powinno chyba cos czuc ,nie? :(

Gość MotylekMaly
Monika jeżeli jesteś przed terminem @ to kreska może jeszcze być jasniejsza, Spokojnie, nie denerwuj się na zapas. Zresztą pamiętaj, ze ten hormon na samiutkim początku nie przyrasta tak gwałtownie. Idź najlepiej na bete, albo zrób np test kolejny w poniedziałek bo wtedy kreska powinna być juz ciemniejsza. A jak robisz z dnia na dzień testy to po prostu możesz nie zauważyć znaczącej różncy. A i najważniejsze, że są upały, duże się pije płynów ogólnie i mocz może być po prostu bardziej rozcieńczony. Musisz zachować spokój, nie denerwuj i nie stresuj sie na zapas, to jest najgorszse co może być.

witajcie! od dłuzszego czasu was podczytuje i w koncu odwazyłam sie napisac. moze mnie też Tiko zaczarujesz? :) staramy sie z mezem juz łącznie 23 miesiace, lecz w styczniu dowiedziałam sie ze jestem chora i biore tabletki anty na moje policystyczne jajniki. byłam sceptycznie nastawiona do tego ale ostatnio na wizycie kontrolnej była poprawa :D nastepna wizyta 10wrzesnia i jezeli bedzie wszystko dobrze to lekarz powiedział ze bedziemy wywoływac owulacje :D wiem ze do wrzesnia jeszcze troche czasu zostało ale moze mnie ktoras zaczaruje? :D chyba mam prawo prosic o to po 23 miesiacach staran? powoli zaczyna brakowac mi sił... :(

Gość becia86
ach dziewczynki spadajcie w dol tabelki spadajceee :) moze i ja do was spadne niedlugo ... :) u mnie standard 24 dc i chyba wlasnie owulacja przede mna mam nadzieje ze bedzie dzis bo wczoaraj byly przytulanki :) bo to chyba tak gdizes 24 h zyja plamniki w nas prawda? oczywiscie przy sprzyjajacych warunkach oby tak :) w przyszylm tyg mam wizyte u dentysty musze dzien przed zrobic test zeby miec pewnosc mam nadzieje ze wykaze cos :) hehe no to trzfymajcie sie wszystkie mamusie przyszle i jjuz terazniejsze i te mamusie co jeszcze nie wiedza ze sa mamusiami ! :) PA

anulka najlepiej w dniu spodziewanej @, ale ja mysle że jak zrobisz wcześniej to już cos powinno się pojawiać, zrób w niedziele.

Gość teściara
Hej dziewczynki Ja mam/miałam - mam nadzieje okres dostać dziś lub jutro- test zrobiłam z popołudniowego "sikania" już w środę i były 2 kreseczki..czyli można spróbowć :) :)

Gość teściara
I wczoraj 2 z porannego i dzis juz mocniejsze też 2 z porannego.. :) :) oby oby :)

tesciara :) supre jeszcze raz :) a u mnie dalej nic .... ale czuje sie jak na @@@ a nie jak przyszła mama :(

teściara jeszcze raz gratulacje!!!:D monika właśnie tak sie masz czuć, to dokladnie takie same objawy jak na okres;);)

Gość Ewellka22
Witam jestem Ewelina mam problem ostatio mój cykl trwał 28 teraz dostałam 8.07 czyli cykl był 30 dniowy kiedy mogłabym mieć owulacje dodam ,że przeważnie miałam 26-28 nie wiem co mam mysleć bardzo bym chcIAŁA TRAFIĆ NA CHŁOPCA ale kiedy ta owulka a może test owu by mi pomugł ? błagam pomużcie

Gość teściara
Moniczko - ja też we wtorek byłam pewna że będę mieć @@ bo tak czułam się nieswojo...bądź dobrej myśli, a już niedługo poniedziałek - więc wszystko się wyjaśni :) oczywiście "nie dziękuje" za grat - żeby nie zapeszyć :) :)

Witam Wszystkie Dziewczyny!!!:):):) Normalnie nie było mnie parę dni a tu takie nowiny:D:D:D:D Monika a nie mówiłam Ci, że w tym cyklu się na pewno uda:D:D:D Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za niecałe 9 miesięcy będziesz mamusią:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!! U mnie dziewczyny po staremu:(:(:O to już 62 dc i nic się nie dzieje:O:O:O:O Dzwoniłam w poniedziałek do swojej ginki żeby się dowiedzieć co dalej robić ( wyniki dobre). Zapytałam się czy nie zrobić bardziej szczegółowych badań hormonów. Stwierdziła że nie ma na razie takiej potrzeby i żebym cierpliwie czekała na @ nawet do września:O:O:O:O:O:O Kazała już od teraz brać castagnus. Więc biorę i czekam:O:O:O:O:O W końcu dzisiaj udało mi się usłyszeć budzik i zmierzyć tępkę. 36,3 czyli owulki nie było:O:O:O

dziewczyny u mnie dalej cisza latam do kibelka cały czas bo juz mam mysli ze mi cieknie a tu nic :) powiedzcie mi jak to jest jak sie znacie na temat pracy w ciazy bo sobie obiecałam ze jak zajde w ciaze to pójde na zwolnienie ale teraz nie wiem bo ... mam ta nowa prace na czas okreslony i nie wiem jak to jest moze któras wie

STARACZKI NICK...........WIEK.....CYKL.....I-II@.......MIASTO(WOJ).. ...DZIECKO NATASZA.......27...........6........19.04......Wielkopol skie...........0 MIMI...........33...........3........23.04......Łudzkie. ..................1 Amerkat.......27...........2.......27.04.......pomorski e...............0 Ania_29.......29..........4.........12.05.....podkar packie.............0 Nowa81........28..........6.........28.06...kujawsko-pom orskie.....1 becia86........23..........2.......24.06.....podkarpack ie..............0 BOBOLKA.....25..........2........22.06........Dolnoślas k ie............2 AGA............31..........4........03.07........Śląskie ...................1 ANULKA.......23...........13......05.08.......Śląskie... .................0 Motylek.......24..........3........05.08........podkarpa c ie............0 BRZUCHATKI NICK................WIEK......TYDZIEN...ilosc staran....TERM .PORODU TIKOTIKO...........31.............18.............2.. ............17 grudzień FRETKA83............26............20.............1...... . .......06 grudzien ANIA1502............25............16.............1...... . .......27 grudzień FALBANAAA..........27.............9.............1....... ........22 Luty JOLITA84.............25............9.............6.... ...........23 lut MONIKKK..............23...........4..............18..... ..........marzec?? Odświerzam tabeleczkę Monikk czekamy na jutrzejsze wiesci od ciebie Trzymam mocno kciuki ale mysle ze to jest to:) wiec głowa do góry:)