Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoe nowości masło itd.

skargi Giertycha

Polecane posty

Gość kick
ludź to ludź :) tacy powinni być. a jak ktoś nie potrafi w sobie znaleźć wiele dobrego, udowadnia krzyczac, że przynajmniej jego rasa/religia/przekonania są lepsze. jak brakuje mu argumentów- to wyzywa, to takie ludzkie, prawda?

Gość K*K*K
niesamowite! nie mogę się uspokoić, jestem wzruszony:) masz coś jeszcze równie przejmującego, coś co tak wspaniale chwyta za serce, że aż łzy same się cisną?

KKK - jak dla Ciebie nie mam , bo Ty i tak nie pojmiesz, więc szkoda mojego klepania w klawiaturę. Jedno Ci powiem, każde zlo w życiu wraca, każde poniżenie drugiego człowieka odbija się w dwójnasób...Ale Ty jeszcze tego nie wiesz... Być może kiedyś Tobie ręki nie poda nikt - poza Murzynem, i zdaje się, że dla Ciebie byłaby to najlepsza nauczka.

Gość kick
a jak i to zawodzi to uciekaja w tandetną, małoodkrywczą i głupią ironię. Zostaw środki stylistyczne w spokoju, co one Ci zrobiły, że tak je krzywdzisz?

Gość a ja uważam
że każdy powinien mieć w domu murzyna, albo nawet dwóch:classic_cool:

Gość a ja uważam
a cóż z równością ma wspólnego to tandetne opowiadanko, skoro WSZYSCY Polacy są beee (bo nie pożyczyli), a murzynek jest taki cacy, bo jako jedyny okazał się łaskawcą i wybawicielem, dzięki któremu biedna kongo mogła skończyć uczelnię? przekaz jest jasny Polacy są zawistni, zazdrośni, etc. natomiast murzyn zawsze poda ci przyjazną i pomocną dłoń.:D

Gość a ja uważam
ups Kando miało być

Gość kick
chorobliwa skłonność do uogólnien. uwielbiam język propagandy: MY, WY, WSZYSCY. spadek po prlu.

Gość kick
weź czytaj uważnie: jednostkowa historia, póki co, nie starająca się udawać przypowieść o prawdach ogólnoludzkich, pokazująca jedynie to, że róznie bywa. Jeśli masz manię prześladowczą jak nasz wicepremier, o którym wątek, i wszystko odbierasz jako atak na swą osobę to współczuję i zalecam terapię. ;)

Niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tym \"uczeniem homoseksualizmu w szkolach\" :O szkola powinna uczyc dzieci tolerancji- uczyc o kulturze innych krajow, innych religiach i rowniez innych orientacji seksualnych - a przede wszystkim szacunku do nich. To jedyna szansa by nie wroslo nam kolejne pokolenie faszystow w stylu Giertycha czy Wierzejskiego... Homoseksualista nie mozna sie stac bo ktos Cie tego \"nauczy\" ... Dopisuje sie do listy czarnych, zydowskich dealerow homoseksualistow. Poza tym jestem anarchokumonistka co czyni mnie grozna dla rzadu IV RP wedle slow Romana G. & Co

Gość a ja uważam
"Miałam kilku kolegów na roku wyżej. Ale tylko jeden - Murzyn, dał mi tę książkę i" "Kiedy prosiłam kolegów Polaków o pożyczenie jej, nie danie - wykręcali się na wszystkie sposoby..." "Tyle o wyższości białej rasy." faktycznie brak uogólnień....

Gość kick
a pisałam do "a ja uważam"

Gość kick
mówi o swoich kolegach. konkretnych kolegach. :P a że było to kilku Polaków i jeden uczynny Murzyn to cóż. przykład, że oczernianie i bezsensowna nienawiść bardzo często nie maja pokrycia w rzeczywistości.

do ja uwazam - no wlasnie, to jednostklowa historia, a co mialam klamac , ze Polacy pozyczyli? Ostatni zwrot byl ironiczny. Zreszta - nie mam zamiaru sie tlumaczyc - napisalam prawde i koniec. A co do tej rozreklamowanej uczynnosci Polakow - jeden wielki kit. Jest tak samo jak wszedzie - zalezy na kogo sie trafi.

Niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tym \\\"uczeniem homoseksualizmu w szkolach\\\" :O szkola powinna uczyc dzieci tolerancji- uczyc o kulturze innych krajow, innych religiach i rowniez innych orientacji seksualnych - a przede wszystkim szacunku do nich. To jedyna szansa by nie wroslo nam kolejne pokolenie faszystow w stylu Giertycha czy Wierzejskiego... Homoseksualista nie mozna sie stac bo ktos Cie tego \\\"nauczy\\\" ... Dopisuje sie do listy czarnych, zydowskich dealerow homoseksualistow. Poza tym jestem anarchokumonistka co czyni mnie grozna dla rzadu IV RP wedle slow Romana G. & Co

Gość kick
no to witamy w klubie lesbijek, gejów, który to klub w 100 % (wg Wierzejskiego) pokrywa się ze środowiskiem pedofilskim i oczywiście, żadnych badań nie trzeba przeprowadzac by to udowodnić :) czy czujecie tę stylistyke gomułkowską?

Nie wiem jak Wy , ale ja jeszce mam powiązania z kolumbijskimi kartelami narkotykowymi.:classic_cool: Dlatego mój towar jest 1 klasa.:D

Gość kick
a z tym propagowaniem homoseksualizmu to ciężka sprawa, liceum kończyłam stosunkowo niedawno i nie byłam świadkiem propagowania tego typu treści ani w mojej szkole, ani w szkołach moich znajomych... także czekam na odpowiedź, bo ciekawa jestem, o co w tym tak naprawdę chodzi. moim zdaniem, jeśli juz Giertych tak bardzo chce się dorwac do zboczeńców, należy przeprowadzać nauczycielom, opiekunom, wychowawcom testy na okoliczność skłonności pedofilskich, jeżeli oczywiście się da i jeżeli nawet ma to być niedoskonałe i wykluczyc zaledwie 1% pedofili. Zawsze to o 1% mniejsze zagrozenie dla mojego ewentualnego dziecka.

Gość kick
Carrie- a ile bierzesz za działkę? czy to od razu hurtowo i na kilogramy? ;) a sa jakieś znizki dla koleżanki- geja? :D

Dla koleżanki geja to gratis,:D Ja to całe tony sprzedaję , a za ile to sama nie wiem . Zatrudniam czarnych księgowych(absolwentów Oxfordu), oni się tym zajmują :D

Gość kick
naćpajmy się, może jakoś zniesiemy rzeczywistość :] jak degeneracja to na całego.

Gość kick
ja mące w kołach studenckich jako tajna wysłanniczka organizacji żydo-masońsko-lewicowo-homoseksualnej, której to siedziba jest tak ukryta, że sam prezes nie może jej znaleźć . praca od podstaw, a co. ;)

Gość kick
tili- to Ty też dla nich pracujesz? rotfl :D

Przyłąćzam się do mafii, ja też chcę zaprzepaścić moje życie. Nie dość, że handluję, to jeszcze przegrywam życie na Kafe...Idę utopić się w klopie.

Gość mam w du... giertycha ale.....
Wiecie co? Ta cała nagonka uwazam ze jest przedwczesna. Jeszcze nie zaczął sprawować swej funkcju a wy juz atakujecie. Za duzo TV oglądacie i wasze poglądy kształtujecie na kasztłt tego co media lansują (a tylko głupi nie zauwazy ze wszystkie są za PO) To tak jakbyscie druzyne piłkarską, ktora jest jeszcze w szatni atakowali ze przegrała 3 do 1...litości