Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoe nowości masło itd.

skargi Giertycha

Polecane posty

Gość kick
no, pozostanie sam Giertych. Przypuszczalnie jego testu 'czystości światopoglądowej i rasowej' nawet większość rządu by nie zdała :D

Jestem pod wrażenie Carrie :D Kick, no właśnie z ust mi wyjęłaś - taki słabiutki Giertyszek, a teraz nagle pan minister wicepremier. Chore. Nie mówiąc o Andrzeju, który jest dla mnie po prostu rozbójnikiem w rządzie. Nikt mi nie powie, że on się zmienił. Nie - on przycichł, on ubrał nowe wdzianko, po to by za moment je zrzucić. Oj będzie się działo...

Lizusko, nie powinnam Ci odpowiadać, ale wiesz co - ciekawa jestem skąd dorobiłaś się takiego światopoglądu?

Gość mnie zadziwia to że on
taki niby prorodzinny, a sam się tylko dwójki dzieci dorobił...

i jak tu się niezałamywać

Gość a jak my biali od kolumba
kolonie w ich krajach zakładaliśmy to było ok??!!

Gość lizuska giertycha
a niby jakiego poglądu? to ze chce by w polsce byli biali a nie czarni? to chyba normalne.

Gość kick
dla mnie nie :P cóz, ale ja jestem nienormalna. Lubię różnorodność, znam języki, xenofobką nie jestem.

Gość oni tez chcieli pewnie
Afryke tylko dla siebie, a ilu białaych tam jest.. a ilu księżuli białych w sutannach tam lata niby z misja, a w nocy gwałci te biedne afrykańskie dzieci...

A przepraszam, że zapytam w czym Ci zawinili Czarni? Nie rozumiem tego, co to jest jakaś nienawiść rasowa? Jak dla mnie to nie jest normalne.

Gość K*K*K
czy widzieliście, aby hodowcy np. koni mieszali dla przykładu pełnokrwistego Araba z powiedzmy zwykłą szkapą pociągową? analogia do Białych i czarnych jest oczywista:)

Analogia nie jest oczywista - ludzie, to nie konie. Myśląc takimi kategoriami do niczego nie dojdziemy.Nie jesteśmy zwierzętami. A to co piszesz o wyższości jednego koloru nad drugim, to już wybitne średniowiecze....

Gość bądźmy obiektywni
proszę o osiągnięca naukowo-gospodarczo-społeczno-kulturalne tzw. czarnych "ludzi". ps. nie piszcie tylko o sporcie, bo biegać za piłką psa i szympansa można nauczyć:)

Gość lizuska giertycha
polska ma byc miała - to mam do tego. Nie rozumiesz nadal? Niechcę aby w polsce było kolorowo.

obiektywnie to że też Ziemia nosi taką zakałe jak ty

Gość a niby czemu MA BYĆ biała
???? bo ty tak mówisz... jestes żałosna...

Nie, nie rozumiem...Nie masz żadnych argumentów, to , że Ty chcesz, ja też dużo chcę i nie jest to dla nikogo żaden argument.

Gość kick
to sobie nie chciej, wolno Ci :P ja natomiast na szczęście zauważam pozytywne zmiany w zupełnie odwrotnym, od oczekiwanego przez Ciebie, kierunku. Mnóstwo zagranicznych studentów, wymian międzynarodowych, turystów, pracujących obcokrajowców etc :D i, niestety, tacy jak Ty nioe moga tego zatrzymać ^^

Gość kick
to było do Lizuski, rzecz jasna.

Kick, obawiam się, że z osobą, która nie ma żadnych argumentów poza \"ja chcę\" nie można konstruktywnie dyskutować...Toż to typowy Różewiczowski \"ludożerca\" powtarzający na okrętkę \" ja , mnie, mój, moje, mój żołądek,....\"

Mówią Ci coś te nazwiska? Morgan Freeman Denzel Washington Spike Lee Cuba Gooding Jr Samuel L. Jackson Jamie Foxx Nelson Mandela Ray Charles

Gość lizuska giertycha
a szkoda ze polska bedzie czarna. nie bedzie polaków tylko czarni żółci. rasa biała zaginie.

Gość lizuska giertycha
a czemu niewyjedziesz z polski? wyjedz.

Gość lizuska giertycha
chce czy niechce nie ma tu znaczenia ale polska powinna być taka jak była i nie zmieniac sie na czarną.

Gość dziwne to wszystko
ostatni przykład Francji, w której rdzenni mieszkańcy stają się mniejszością powinien podziałać trzeźwiąco na decydentów zarówno w Polsce jak iw UE. niekontrolowany napływ kolorowych imigrantów, zamieszkujących podmiejskie getta, nie potrafiących i nie chcących się zasymilować będzie prowadził z czasem dokonfliktów na tle rasowym, narodowościowym i wyznaniowym. czy tego chcecie, aby za kilkanaście/dziesiąt lat powstały np. w Wawie kolorowe getta, gdzie rodowity (albo po prostu biały) Warszawiak dostanie nożem albo bejsbolem, tylko dlatego, że znalazł się na terenie przez nich zamieszkującym?

Gość kick
takie prawa ewolucji, rotfl ;) przepraszam, ale nie umiem poważnie dyskutować z ludożercą (oj bardzo to trafne Kando, bardzo) :D "Kochani ludożercy nie zjadajmy się Dobrze bo nie zmartwychwstaniemy Naprawdę" T. Różewicz to cytat dla wszystkich "bogobojnych" katolików. :]

Gość K*K*K
tak jest marne aktorzyki, wylansowani w Hollywood na fali tolerancji i uprzywilejowania dla czarnych, nic po za tym?