Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoe nowości masło itd.

skargi Giertycha

Polecane posty

kick hym, skoro 90% społeczenstwa to pedofilni geje i lesbijki, to po co nam jakieś stowarzyszanie się i tak jest nas więcej :D Carrie, żebym to ja wiedziala - co mi wpadnie w rękę to handluję ...muachacha....Byle tylko handlować - to mój życiowy cel! Staczam się :D:D:D:D:D

Gość kick
po pierwsze: o jakich zboczeńców konkretnie chodzi, bo jesli masz na mysli pedofili, którzy się świetnie maskują, są często wychowawcami, pedagogami etc to nie liczyłabym na to :] a Giertych plus Wierzejski w tym momencie odwracaja uwage od problemu (brak kompetencji Giertycha, brak doświadczenia, przygotowania, kontrowersyjne poglądy z którymi wielu ludzi w Polsce się nie zgadza- pamiętaj, LPR LEDWO weszło do sejmu) i tkają jakąś spiskową teorię dziejów. tylko zamiast żydów i masonów teraz będą lewicowcy i homoseksualiści :] acha- lewaczką nie jestem i nie byłam, oszołomstwo natomiast tępie w każdej postaci.

Gość ja tez za nim
Hitler wiedział co robic. Czyścił Polskę.

No, niedobrze, bo ja baba jestem, w dodatku matka dwójki dzieci, to może już lepiej gębę zamknę i polecę polatać na miotle, tudzież pomerdać w garach, a nie na forumie publicznym się wypowiadać :P No i w ramach podporządkowania się wladzy giertyśnej, zbuduję sobie zapiecek i klepać będę modlitwy :D

Gość dziunia oczko
Polska to kraj katolicki i nie podoba się to milceń łachudryz. Geje i lesby jak są to niech siedza i się nie odzywają a nie tu zabrudzają kraj. Nie mam zamiaru aby moje dziecko w szkole uczyło się o gejach. I bardzo dobrze, tepić ten syf trzeba.

Gość jestem córką - Pana Kleksa
rzeczywiście przeciez Polska jest krajem katolickim. Powinna byc czysta od brudu. Trafnie to ujołeś z tym Hitlerem:D i robieniem czystki:D

Rozważę taką ewentua;lność, będę zaciążać co rok....O jasny gwint, tylko czy Giertych mi wyżywi to stado....nic to, pohandluję, może starczy na te bataliony kandziątek :D:D:D:D:D Ale ten zapiecek też - koniecznie - zaraz popatrzę czy jakiś zdun jeszcze się ogłasza....

Gość jestem córką - Pana Kleksa
Wiekszośc społeczeństwa to hetero więc niech tak zostanie. To ze ktos jest gejem bo taki sie urodził to jego pech. Nie jestem za nimi , niech nie całuja sie publicznie, i niech nie adoptują dzieci.Jak juz sa to niech są ale niech nie paradują. jezeli jestes innego wyznania to twój problem. jestem katoliczką i chodzę do kościoła i wcale nie oznacza ze będę klepać modlitwy na okrągło i nosic moherowy beret. Bez przesady. Moze nie bedzie az tak tragicznie jak będzie Giertych? moze troszkę będzie bezpieczniej w szkołach.

ktoś obliczył że na dzień dzisiejszy by zapewnić dziecku wszystko+ posłać na studia i finansować to dziecię drogie to mniej więcej wyniesie ok.300tyś.zł. A nasz kochany rząd doje 1000zł. A jakiś czas temu były programy o dzieciach w domach dziecka, odbieranych rodzicom którzy ich mieli całe stadko by pieniądze z opieki społecznej ciągnąć. pode3jrzewam iż ten 100zł bardzo pomoże domom dziecka. Ale to tak odbiegając od tematu- może w domach dziecka nowe stowarzyszenia powstaną Giertych Jugent

Gość kick
jak się postaram o bliźniaki, to w przyszłym roku niepotrzebne mi stypendium naukowe :P zresztą po co studiowac skoro mogę wstapic w święty związek i świętemu mężczyźnie usłużną żoną być i oddaną matką dla gromadki dziatek naszych, których wszak do przedszkola nie oddam, bo traumę życiową przeżyją (jeszcze nauczą się tolernacji i zasad współegzystowania w społeczeństwie, auć. takich 'miętkich' Polaków nam nie trza)

Może Cię zaskoczę, też jestem katoliczką - jak najbardziej wierzącą, i wiem jedno, nie uczyli mnie nienawiści, szowinizmu, braku tolerancji. Znasz podstawowe przykazanie? Przykazanie milości... Pamiętasz, co jest napisane w Biblii? Ja pamietam, i właśnie dlatego Giertychy i Wierzejskie, są mi obce, bo uczą czegoś zupełnie innego.

nowe nowości - ja słyszałam ,że wyliczono ok 500 tysięcy. Nie ważne, ważne to, że nie dają żadnych, powtarzam żadnych mozliwości utrzymania rodziny. A te ich prorodzinne prawa robią więcej szkody, bo teraz , jeśli np wprowadzą ustawę o niemożności zwalniania młodych matek po macierzyńskim przez dłuższy czas, to powiedzcie mi który pracodawca popełni harakiri i zatrudni jakąkolwiek kobiete?

Historyja krótka - Zaręczyny Jarosława ze strony:http://www.joemonster.org/article.php?sid=5937 Atoli był na Mazowszu pewien ród możny - od pradawnych władców się co prawda wywodzący, w ostatnich czasach do panny Marysieńki Kaczowładnej, jej ciotki Rom’Anny Görtych - Hippocentaurus (i tak wyglądajacej) oraz młota Andrzeja Czarnolicego jednakowoż ograniczon. Siedzieli sobie kiedyś w izbie i przędli, odzywajac się z rzadka, acz głupio, jak to zwykle wśórd zchamiałej szlachty bywa: - Pora by ci już za mąż - mruknęła ciotka Görtychówna, usiłując jednocześnie trafić górną prawą czwórką na lewą dolną szóstkę, w celu przegryzienia nitki. - Ach, co też ciotunia prawi... - zasromała sie panna Marysieńka i wykonała szereg czynności przystojnych skromnej szlachciance, a mianowicie strzeliła oczkiem, zmierzwiła brewki, tupnęła nóżką i grzmotnęła Andrzeja Czarnolicego w pysk. - Toć dopiero piąty krzyżyk na karku - pisnęło dziewcze i wstydliwie rozejrzało się dokoła - Piąty w dowodzie osobistym, ale właściwą datę urodzenia pod światło odczytać można, gdyż młot Andrzej nader niedbale ją był wyskrobał - uściśliła złośliwa starucha - A żeby cię! - syknęła młodzianka pod adresem Czarnolicego i znów trzasnęła go w tępy pysk - Może pan Jarosław się zjawi, któremu to dziad mój był mnie w testamencie zapisał - sapnęła z nadzieja Marysieńka - Po mojemu, to on panu Jarosławowi konia wałacha był zapisał, a ciebie to chyba marszałkowi Korony - panu Markowi Dwojga Imion - Azaliż Marek Dwojga Imion, gdy mnie ujrzał onegdaj rano wynosząc śmiecie do pojemnika, tedy poleciał wartko do pana Jarosława i chyżo zakomunikował, że chętnie mnie na tego wałacha zamieni. Na co pan Jarosław (jako, że zatopion był w lekturze mądrych słów kaznodziei Tadeusza) ochoczo, by się natręta pozbyć, przystał. -Ot, durny - podsumowała ciotka i dalej przędła. A wtem ktoś zastukał w okiennice -A słowo ciałem się stało! - zakrzyknęły obie białogłowy (młot Andrzej też, acz z pewnym zrozumiałym opóźnieniem) i czem prędzej trzy głowy wychyliły się ku przybyszowi Pan Jarosław, odzyskując pewność siebie (utraconą nagłym pojawieniem się trojgłowej hybrydy w otworze okiennym), jął przyglądać sie która z postaci jest mu na żonę przeznaczona. Wreszcie z kawalerska determinacją pochwycił, spaloną sierpniowym słońcem i nowymi lampami w pobliskim solarium, dłoń Andrzeja Czarnolicego, uderzył sie po kontuszu i zakrzyknął - Jak mi Bóg miły, rarytet! Kiedy ślub? -Pańska narzeczona tam oto stoi - rzekła surowo ciotka Rom’Anna, wskazując panu Jarosławowi Marysieńkę, po czym sięgła za dekolt, by czem prędzej pobłogosławić młodą parę, wydobytym stamtąd wisiorkiem -Taż to cycka! - odezwał sie Andrzej (warto tu zauważyć, że po raz pierwszy w tej historyi) -O, pardon - zarumieniła sie ciotka i naprawiła pomyłkę kreśląc na czołach młodych krzyż. Po namyśle nakreśliła też drugi, prawosławny, bo w tych szlacheckich czasach nigdy nic nie wiadomo. Pan Jarosław, pogrążon kresową urodą Marysieńki, począł gorączkowo rozmyślać, jakby sie tu ze świeżo zawartego narzeczeństwa wyplątać: "Nic inszego - myślał - trza tylko na pogardę onej panienki zapracować. W tym celu wygram najbliższą wolną elekcyję, pocznę jeszcze gorliwiej wyznawać mądrość kaznodzei Tadeusza i zwiążę się w bliska koalicyję z ciotką Görtych - Hippocentaurus i młotem Andrzejem Czarnolicym. A jak to nie pomoże, to zawsze mogę ją przepisać w spadku mojemu bratu - Lechowi..."

Gość kick
Kando- ja jestem chrześcijanką, nad 'katolicyzmem' się zastanawiam. Bardzo powaznie. Szowinizm, nienawiść są mi obce. Nie widze również sensu ani jakiejkolwiek logiki w skrajnych poglądach nacjonalistycznych prezentowanych przez Giertycha (jestem osobą otwartą, mam "multikulturowych" znajomych, że tak rzeknę), czuję się tym przerażona i sparaliżowana. A postawa pt: "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo jeżeli nawet jest i twoja, to moja jest mojsza niż twojsza i zaprawdę powiadam wam, że to właśnie moja racja jest najmojsza!" jest zwyczajnie odrażająca, obrzydliwa. Nie chcę w takim kraju życ.

kick- no nie żartuj- fajnie będzie - powiedzą nam co mamy myśleć mówić, będziemy pluły i się żegnały na widok obcokrajowca, rodziły co roku dzieci. Fajnie będzie! Może ukamieniowanie wróci- takie rozrywki będą mówie wam. Zyć nie umierać! I dziwie się że ludzie stąd uciekaja. Nie widze powodu. A wogóle to przepraszam za te rzeczy co wcześniej napisałam- Giertych jest cool. labo jezzy albo jakiś taki. Tylko czemu mi się na pawia zbiera?

Gość kick
cytat z "Dnia świra", film gorąco polecam :] Jeśli ktos jest w trakcie studiów polonistycznych- może zdołować potrójnie. wiecie, na razie tylko rząd "prorodzinny" osiągnął to, że ja w tym kraju dzieci miec nie chcę. :] ot, ironio.

kick, ja już mam , ale to jest tylko efekt tego, że zawsze o nich marzyłam, a ja megiera jestem i walczę o swoje - zwłaszcza o marzenia właśnie. Nie pozwolę nikomu ich sobie zabrać...

Gość kheeeee
ty kondo- to może wymarz sobie że Giertycha nie ma- co? Zrób coś dla społeczeństwa i ucieśnionych, ciśnionych czy jakoś tak

Gość kick
ja jeszcze nie marzę o dzieciach ;) na razie to ja chcę walczyc o samą mozliwość wychowania tutaj zdrowego, szczęśliwego potomstwa ;) Bo nawet jeśli nie ja, to moja koleżanka, która jest w ciązy i jest przerażona, na tym skorzysta.

Gość ale mi się ciśnienie podnosi
Giertych myśli podobnie jak większa połowa społeczeństwa polskiego. Ludzie mimo wszystko gejów mają za pedofilów, nazywają ich dewiatami. A żywy przykład nietolerancji mieliśmy nawet wczoraj w Rozmowach w toku. Homoseksualiści byli, są i będą szykanowani i tak naprawdę tylko nieliczna część ludzi toleruje gejów, albo są dotknięci tym problemem, bo np. ich dziecko takie jest. Ciekawe jakby się zachował Roman Giertych gdyby jego mała, słodka córeczka przyszła do niego za 20 lat i powiedziała mu: "ojcze Romanie jestem lesbijką", wyrzuciłby ją z domu?? posłał na terapię w ośrodku zamkniętym?? czy to w co nie wierzę- zatolerował??

Gość kick
gdyby problem z Giertychem dotyczył tylko jego, nazwijmy to, 'nieżyczliwości' do ludzi o od miennej orientacji, to pół biedy. Nikt mu lubic nie każe. Problem zaczyna się gdy zaczyna PROPAGOWAĆ (umyślnie użyłam tego słowa za panem Giertychem :P) NIENAWIŚĆ do każdej formy 'inności'. Czym jest Młodzież Wszechpolska? Jakie wyznają, ekhm, wartości? Młodzi gniewni, do tego zaślepieni, eksterminowaliby bez wyjątku Żydów, homoseksualistów, ludzi o odmiennych poglądach, obcokrajowców... Przeraża mnie fakt, że właśnie podobną fale nacjonalizmu Europa przeżywała w latach 20-30tych, czym to się skończyło każdy wie...

Będę telepatyzować :D może odwołają Giertycha :D:D:D:D Kick, nie każdy musi mieć dzieci, są tacy, którzy ich nie chcą, i to jest ich prywatna sprawa. Ważne jest to, by w ogóle społeczeństwo mogło się rozwijać. A z tym rozwijaniem u nas to kiepsko jest. Czy patrząc na polityczne przewalanki, na chore zagrywki osób na świeczniku, na niezdrowe polskie prawo, można czuć się szanowanym obywatelem? Ja czasem czuję się w tym wszystkim jak wycieraczka, bo nikt nie liczy się ze zdaniem wyborcy. Mają głęboko w dupie nasze zdanie, nasze potrzeby. A wracając do dzieci. Samo postępowanie politykow, ich odzywki, sposób raktowania grup społecznych - to wszystko uczy dzieci braku poszanowania godności ludzkiej. Giertych czy Wierzejski nie muszą rządzić, wystarczy , że pokazują publicznie pewne sposoby zachowania, prezentują swoje poglądy. A potem dziwimy się, skąd nam się bierze agresywna mlodzież, skąd tyle nieletnich morderców, skąd tylu nieletnich za kratkami....

Gość kick
Kando, a już najbardziej, najbardziej denerwuje mnie fakt, że na tego patafiana nikt prawie nie głosował!! LEDWO znalazł sie sejmie, a nagle okazuje się, że będzie ODPOWIEDZIALNY

Gość kick
wyslalao sie bez dokonczenia ;) ODPOWIEDZIALNY za edukację dzieci i młodzieży. Moim zdaniem- najważniejszy resort w państwie.

Gość polska dla polaków
dobrze by było w Polsce jakby nie było obcokrajowców, gejów, pedofili. Moze Giertych sprawi ze tak się stanie. Polska dla Polaków.

Gość polska dla polaków
małoletni mordercy biorą się bo bieda jest w domu i patologia. matka pije ojciec bije. Roboty nie mają to i dzieci kradną i mordują.

Gość kick
a co? każdy się wylegitymuje 10 pokoleń wstecz? :P uwierz mi, że w takim wypadku, 'prawdziwych' Polaków byłoby zaskakująco mało.