Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoe nowości masło itd.

skargi Giertycha

Polecane posty

Gość kick
nie ;) ja rzaedko sie udzielam, przeglądam topiki przy kawie i czasem cos napiszę. a co? ;)

Gość K*K*K
nie rozumiesz, że ja tu nie mówię tylko o Polakach, ale o białej nacji ogólnie. łopatologicznie - WAWEL zbudowali biali ludzie (Polacy, Włosi, itd.), a teraz pokaż mi coś podobnego zbudowanego przez jakikolwiek czarny lud afryki-czekam w napięciu.

Gość kick
a może.... no, nie pamiętam, szczerze mówiąc ;)

a może popatrzysz na azje? meczety? itd. I wracam do początku- zaczynaliśmy wszyscy w jednym miejscu, a że ty niesłusznie miałeś to szczęście że żyjesz tu a nie w Afryce to nie znaczy że masz proawo się wywyższać. I łopatologicznie- ty nie chcesz kolorowych a ja Ciebie w Pol.? i co podoba się?

Gość kick
czemu się tak pod ta białą nację podpinasz, skoro nie potrafisz mi wskazac polskich osiągnięć, co? :P czujesz się lepszy, bo biały i nasi "kuzyni" z Europy Zachodniej i USA cos osiągnęli. Daruj sobie, to żałosne. Najpierw reprezentuj cos sobą, później domagaj sie palmy pierwszeństwa. Bo na razie zachowujesz się jak ubogi krewny trzymający się pańskiej klamki.

Nie rozumiesz ,że to zupełnie inna kultura? Inna sztuka? Inna mentalność? Nie wszyscy musza byc tacy sami. Nie znaczy ,że jeśli są inni to są gorsi.:O

Nic kick, po prostu p[rzypominasz mi pewną mądrą dziewczynę, wypowiadającą się tam kiedyś... KKK i co w związku z tym, że nie zbudowali Wawelu, to znaczy, że co, że są gorsi? Pokaż mi białego, który wyhoduje bawełnę tak jak oni. Pokaż mi białego, który wie, tyle co oni o medycynie naturalnej.... I jeszcze jedno - lepiankę, trzymającą się kupy i mogącą służyć jako dom, też trzeba umieć zbudować i nie jest to wcale takie proste.

Gość K*K*K
bawełne uprawiać nauczył ich biały człowiek. medycyna naturalna - słyszałaś o ojcach bonifratrach?

Gość kick
zapewniam Cię, że medycyna naturalna w Afryce istniała przed Chrystusem, ojcowie Bonifratrzy nie.

Gość K*K*K
buhahahahahaaa to po chrystusie jaka była medycyna? nienaturalna? co, ludzie znali antybiotyki, aspirynę, syntetyczne witaminy?:D:D:D:D:D buhahahahahaha

Gość giertuszka
czarni maja hiva.przynosza go do nas.

Gość kick
powiem Ci, ze medycyna w Europie dopiero na początku XX wieku przekroczyła moment, gdy przestała większośc pacjentów usmiercać. ;) medycyna naturalna (myslimy o ziolach, naparach i takich tam) chyba jednak miala mniej ludzkich istnien na sumieniu. nie wiem na ile znasz historię medycyny, ale w Europie szanujący się lekarz z pogarda patrzył na baby zbierajace zioła i parzące herbatki. wolał pociąć, uśmiercić, cóz metoda prób i błędów. :P

Tak, za to tańca, to oni uczą białego człowieka, bo tak jak oni tańczą, to chyba nikt nie potrafi. KKK, nie masz żadnych argumentów świadczących o tym, że biały kolor skóry stanowi jakikolwiek powód do dumy i wywyższania się.

Gość K*K*K
to skąd niby przytoczeni (dla przykładu) ojcowie bonifratrzy znają uzdrawiające działanie ziół, roślin, naparów, etc.? może z medycyny tzw. konwencjonalnej?

Gość kick
ależ ma, mnóóóóstwo :] niestety, jeśli już popatrzec na 'nasze' podwórko to argumentów brak. Chować się za plecami tych 'silnych białych' każdy głupi potrafi. Osiagnąć coś- już niekoniecznie. jak napisałam- ubogi krewny trzymający się pańskiej klamki.

Gość K*K*K
carrie - w dupie byłaś gówno widziałaś, gówno wiesz. mimo wszystko nalegam.

K*K*K- to może ty jesteś czarny- bo żadnych twoich osiągnięć prócz chamstwa nie znam- to tak po twojej linii argumentów idąc

Gość kick
Ludzie ludzie Co było ukryte Jest odkryte Dajemy przedstawienie Dla dorosłych i dzieci Żołnierzy studentów Gospodyń domowych Dookoła stoją ludzie Przyglądają się mówią Śmieją się kiwają głowami Ty przyprawiłeś sobie Rogi kły i pazury Ja język długi i ostry Ty bijesz się w piersi Połykasz noże Rwiesz łańcuchy Łamiesz moje serce Stajemy na głowach Chodzimy na rękach Kobieta i mężczyzna W jednej osobie Ludzie ludzie Cuda w tej budzie W tej naszej budzie Ludzie ludzie Zlitujcie się Rzućcie kruszynkę miłości T. Różewicz

Gość hej kick
napisz coś sama, wysil sie:D:D:D:D:D

Gość kick
a co? mam Ci dac przedstawienie? :P skoro nie umiesz mysleć ani czytać to szkoda wysiłku.

Gość kick
Tylko na to czekam :] ale nie wiedzą chyba, bo w końcu nazywa się Różewicz, a nie Rozenberg :P

T ja coś opowiem. Studiowałam kiedyś na Politechnice. Potrzebowałam pilnie książki, wtedy nie do zdobycia. Ja byłam wówczas na pierwszym roku. Miałam kilku kolegów na roku wyżej. Ale tylko jeden - Murzyn, dał mi tę książkę i powiedział tak : \"Mnie nie jest już potrzebna, ja już mam to za sobą, a tobie pomoże. Jak skończysz, nie będzie już potrzebna, to ją przekaż komuś kto będzie jej potrzebował\". Kiedy prosiłam kolegów Polaków o pożyczenie jej, nie danie - wykręcali się na wszystkie sposoby... A książkę mam dalej, ciągle z niej korzystam, ale sluży też innym, pożyczam ją potrzebującym. Tyle o wyższości białej rasy. Wspominam tego Człowieka z rozżewnieniem i łezką w oku, wspaniały człowiek, kochany kolega, facet bardzo łagodny i o wielkim poczuciu humoru. Bardzo utalentowany a mimo to mający w sobie wiele pokory i takiego ludzkiego ciepła.

Gość K*K*K
wzruszyłem się, doprawdy wspaniała historia i z jakim morałem. macie rację murzyni są lepsi od białych:O:D:D:D:D:D:D:D

Kolorowe Kando-- chcialaś powiedzieć że normalny- bo tacy powinni być ludzie! Ale tu zostało pokazane dość wyraźnie jak to jest i będzie pod nowymi śwetlistymi rządami

I do KKK - wyobraź sobie, że ten Czlowiek był synem kenijskiego lekarza - bardzo znanego na Zachodzie....I nie on mi o tym powiedział, dowiedziałam się o tym z zupełnie innych źródeł.

Ja tu nie mówię o żadnych wyższościach. Ja mówię, że człowiekiem można być bez względu na kolor skóry, tylko zdaje się, że ty KKK niezupełnie wiesz o czym ja tu piszę...