Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoe nowości masło itd.

skargi Giertycha

Polecane posty

Może i masz rację, że nie dajemy szans Giertychowi. tylko, że w przypadku reprezentacji, jeśli przegrają, to będzie przykro i zero poważnych konsekwencji dla społeczeństwa. W przypadku rządu jest inaczej. Gdybyśmy mogli cofnąć czas, zapewne nikt Hitlera nie dopuściłby do rządzenia. Są osoby, o których z góry wiadomo, że nie powinny kłaść łap na sterach państwa.

Gość loigika kkk
pamietaj,ze Polacy maja na swiecie opinie zlodziei , cwaniakow, ponurych ksenofobow, dziewczyny dziwek.W sumie wiecej jest slawnych Murzynow, niz slawnych Polakow. Wiec schowaj w kieszen uogolnienia, albo posyp glowe popiolem za wszytkich rodakow. Do tej co ma w d Giertycha - no fajnie, dajcie mi w takim razie ministerstwo - moze sie sprawdze, przeciez nie mialam jeszcze okazji porządzic. Mozecie mi dolozyc zawiadowanie stacja kosmiczną - tez moge okazac sie dobra, kto wie?. Ludzie, czemu mi nie dacie szansy!!

Gość mam w du...giertycha ale
O matko ja uzyłam takiej przenośni z tą druzyna piłkarską. Krytykujecie kogoś zanim ten ktos zaczął cokolwiek robić. Jesli jestes taka madra i nieomylna i takś wietnie znasz sie na polityce to bardzo cie prosze uzasadnich to ze giertych nie powinien byc ministrem. Poprosze jednak o konkretne argumenty a nie cos w rodzaju ze on jest nietolerancyjny.... plis tylko nie to

logika kkk.... zastartuj w nastepnej kadencji do sejmu. W czym problem? Czekam na jakies sensowne argumenty Ps. Tak gwoli scisłości... ja tez giertycha nie lubie, ale irytuje mnie ta cała medialna nagonka na niego

Ktoś kto obraża część obywateli swojego kraju, straszy ich inwigilacją itp nie nadaje się do rządu.To chyba proste. Pytam się gdzie pan RG ma dowody na to ,że w marszach brali udział sami homoseksualiści i gdzie są dowody na to ,że są oni pedofilami i handlarzami narkotyków? Za taki tekst na zachodzie wyleciałby z rzadu z wielkim hukiem.:O

Carrie nie przekonujesz mnie bo to jest takie własnie lanie wody

Do tej co ma w d Giertycha. Wybacz, ale wydaje mi się, że w przypadku powoływania kogoś do rządu takie argumenty mają duże znaczenie. On nie jest ministrem transportu, gdzie tolerancja jest w sumie jakoś mniej brana pod uwagę, on kieruje bardzo ważnym resortem. Od jego decyzji będzie zależało w dużej mierze jaki będziemy mieć model wychowania dzieci w szkole. Poza tym, wybacz, ale pan Giertych nie rozliczył się z wielu spraw, ostatnio podnoszona jest kwestia jego udziału w pewnej spółce. Ja nie życzę sobie w rządzie ludzi, którzy maczali łapy w szemranych interesach. Dla mnie ludzie na świeczniku powinni być bez zarZutu.

Błagam was podajcie mi jakies argumenty... no nie wiem.. cos w stylu ze on chce wprowadzic jakies zmiany w szkole, ktore wg was są nie w porzadku...konkrety konkrety bardzo prosze.

wiesz- nie wiemy jak będzie rządził- ale jak na razie dość dużo jego wypowiedzi zostało opublikowanych- nie wmówisz mi że są one przez wrogie obozy stworzone. Giertych już dał się poznać- i ja za takiego ministra dziękuje. Jakoś mało mi się podobają Młodzież wszechpolska, nagonki na samodzielnie myślących, obowiązkowa religia itp. bzdury. (zaznaczam że powinna byc etyka lub filozofia- przynajmniej w niektórych szkołach tak do niedawna było)

Z tego co wiem giertych zapowiedział ze nie bedzie wprowadzac zadnej ideologii do szkoł... wiec w czym problem? Sorki, ale skoro namawiasz mnie do grzebania w jego przeszłosci to ja namawiam cie do pogrzebania w przeszłosci tuska, zresztą rokita tez nie lepszy

jakoś tak nazizm i nietolerancja mnie mało przekonują- a Giertych do to szerzy

Gość logika kkk
do tej co ma w d... Agumentu? Przeciez poglady Giertycha sa powszechie znane , nie bede ich przytaczac W skrocie: czlowiek promujacy Mlodziez Wszechpolska ma odpowiadac za wychowanie dzieci? Wole nie czakac, az sie sprawdzi Musialby zmienic swoje poglady.W cuda nie wierze.

Carrie... ale ja chce zebys mnie przekonała:) Wiecie co? Owszem on moze i w wypowiedziach przesadza (zaznaczam jeszcze raz JA GO NIE BARDZO LUBIE), ale uwazam ze bez sensu jest kogos skreslać na samym poczatku. A moze własnie w szkołach potrzeba kogoś takiego jak on? Moze zrobi jakies zmainy na lepsze? Sorki, ale juz wole chyba jego niz jakiegos ministra luzaka. Przeciez teraz co sie dzieje w szkołach woła o pomste do nieba.

miała boc BARDZO GO NIE LUBIE

Właśnie wracam ze stron Giertycha i Mlodzieży Wszechpolskiej - wybacz, ale jeden z punktów statutu MW głosi : 4. W polityce zewnętrznej: Przeciwstawiamy się stale obecnemu i wciąż aktualnemu zagrożeniu ze strony Niemiec. Czy to nie jest dyskryminacja? Czy to nie jest chore, a Giertych ich popiera, to znaczy, że co za moment będzie, jak nieco okrzepnie w rządzie, poczuje się panem i władcą - może zabroni uczyć niemieckiego? Wybacz, ale nie wierzę politykowi popierającemu MW. Co do Tuska i Rokity - ja nie powiedziałam , że ich popieram, doskonale wiem, że i oni mają przeszłość.

Jeśli nie rozumiesz ,że za głoszenie treści rasistowskich, antysemickich, za ogólne poglądy faszystowskie powinno się iść do więzienia , a nie na salony i zarządzać młodzieżą to nie mam zamiaru się męczyć i Cię przekonywać.

Chciałabym dodać ze ja do koscioła wcale nie chodze i jestem wielką przeciwniczką instytucji kościoła. Jestem zdecydowanie ZA aborcją. Pisze to po to zebyscie nie mysleli ze ja jakas jego zwolenniczka. Ja go nie bronie jako ministra edukacji, ale....... wydaje mi sie po prostu bez sensu ta cała krytyka zanim cokoliwek facet zaczął robić

Carrie a skąd wiesz czy poprzedni minister nie miał tych samych poglądów co giertych? piastowanie stanowiska ministra oswiaty to nie głoszenie poglądów, ale konkretne działania. Co on moze swymi poglądami zaszkodzic? No bez jaj... Słyszałam za to, ze chce wprowadzic opieke lekarską do szkół co mi sie podoba. Mnie bardziej takie rzeczy interesują a nie jakas jego filozofia.

Mam w du.... ale jaką masz gwarancję, że za moment pan G, nie wprowadzi do szkół swoich poglądów i zamiast opieki medycznej będzie zakaz wypowiadania słów \"gej\", \"lesbijka\", nakaz nauki religii dla wszystkich, pod karą wyrzucenia ze szkoły itp. Co innego postulaty, co innego ich wypełnienie.

Widzisz, ja nawet nie mam okazji czytać co napisała przede mną Carrie, a piszę praktycznie to samo. I wiem co piszę, przeżyłam czasu komuny i wiem jak działają takie propagandy - to tak jak Urban swego czasu - jako minister bez teki - przemawiał bardzo kwieciście, i gówno z tego wychodziło...

Gość macie racje dziewczyny

Gość macie racje dziewczyny
a ja juz nie mam sily pisac, bo sie ugotowalam.Jak ktos moze popierac Giertycha( opriocz nawiedzonych z MW)?

Gość mam w du.. giertycha ale
Zgadzam sie z wami, ale mimo wszystko uwazam ze z tą krytyką powinnismy poczekac az faktycznie zacznie wprowadzać to co wrózycie, aczkolwiek bardzo w to wątpie Ps. I szczerze mówiąc wole zeby wprowadzono zakaz uzywania w szkole słowa "gej" niz kolejną debilną nową mature

Ja jako tolerancyjny człowiek wg pana W i G pewnie jestem gejem, ooo nie wiedziałem... no ale skoro jestem...nie mnie to oceniać. Na dodatek z kontaktami pedofilskimi. Mało tego powiem wam w sekrecie ze stoje na czele komurki Masońskiej mającego na celu zniszczenie kościoła katolickiego w polsce i prowadze ozywione kontakty z tajlandzkimi handlażami narkotykowymi, wszyskich zydomasonów pedohomoseksualistow zrzszmy w jedna wielka organizacje spiskową i którz się nam oprze.Pamiętajcie jesteśmy wśród nich. ;)

Gość mam w du... giertycha ale
hahahaha przestępca? Ok... masz racje nie moze, ale...... z 1/3 sejmu powinni wykosić albo i lepiej. Ile jest takich co działalo na szkode panstwa? Szczerze mówiac dla mnie mniej szkodliwe jest to ze jakis tam giertych cos klepie o niemcach niz to jak kradną grube miliony z naszych panstwowych pieniedzy

Ludzie... mamy rok 2006 i nie musicie sie obawiac ze bedzie tak jak za hitlera:)