Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrokunka

czy uwazacie, ze jezeli kobieta sama ...

Polecane posty

Gość mrokunka

prowokuje faceta do klotni, jest wulgarna to mezczyzna jest usprawiedliwiony jak takze nie oszczedzi wtedy slow?

Gość gorza
ja wypowiem sie ogolnie na temat klotni damsko meskich : jest to dla mnie chore jak te glupie baby same prowokuja swoich facetow do klotni, a potem placza ze on podniosl glos...jak to mozliwe ! przeciez on nie ma prawa bo ona jest kobieta ! Ludzie troche rozumu...facet tez czlowiek, skoro go cos wkurzy to chyba tak jak my, kobiety, ma prawo podniesc glos, czasem krzyknac na swoja kobiete jesli spokojnym glosem do niej nic nie dociera...A jesli taka kobieta ma problem z tym ze facet na nia krzyknal, to przepraszam.... ale chyba nie dorosla do zwiazku....Jesli ktos mowi 'zostaw faceta, bo krzyknal na ciebie, on jest taki i owaki' .... az mnie sciska w srodku... Facet ma siedziec cicho przez caly dzien, tanczyc tak jak kobieta mu zagra a czasami ja zadowolic ? No ludzie ! Ale i tak moim zdaniem najlepsze kobiety to so te, ktore przesiaduja tu na forum i opsuja swoja sytuacje zyciowa i prosza o rady.... poklocily sie - leca to opisywac i narzekac... A moze by tak porozmawiac z facetem i WASZYM problemie ? Mam 17 lat, moze dla niektorych i jestem gowniara,ale dojrzaloscia to chyba przewyzszam polowe forumowiczek ;P

Gość Laliitaa
moze nie ktore przewyzasz niektore tu forumowiczki jak dla mnie ten topik jest glupi. a ty bys sie nie wkurzyla gdyby twoj facet bezsensu prowokowla klotnie?? napeno tez bys go porzadnie zbesztala

Gość gorza
kurcze troche mi zajelo czasu zanim zrozumialam o co chodzi w tym pomieszanym tekscie ;P a co do tematu to akurat tutaj kobieta prowokowala... ale odpowiem ci na nurtujace sie pytanie : nie bylo jeszcze jakies ostrej klotni,ale podpuszczanie lub denerwowanie sie nawzajem,ale oczywiscie wszystko dla smiechu . Ale kiedy on sie tak spina to patrze i sie smieje z niego :P . A temat nie jest glupi.Nie bede kwestionowac tego kto jest glupi :P

Gość już nie smutna
ja czasem specjalnie prowokuję,ale mój facet jest na poziomie i sie nie daje.Zawsze hamuję w odpowiednim momencie,a potem lądujemy w łóżku. O Bo...moze ja to specjalnie robię,zeby się pokochać...lol

Mezczyzna w takeij sytuacji NIGDY NIE JEST USPRAWIEDLIWIONY bo kobiete nalezy szanowac,a jak Ci jej zachowanie nie odpowiada to ja zmien