Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola11

Starajace sie w Stanach 2

Polecane posty

pomaranczowa strasznie sie wstydze ale pisanie na pomaranczowo to zabawanaszych kolezanek z tego topiku z pewnoscia to karola i juchcia i pewno annik, wiem ze reign tez to lubi

I w ten sposob \"bylo milo\". Filipka, mysle, ze tutaj dyskusja zeszla juz ponizej poziomu :-0 Az mi sie krzyczec chce, bo co to za blazenada jakas, zadna cholera nie odpusci, bedzie teraz szlo efektem domina, wszystkie fora po kolei gdzie ktorakolwiek cokolwiek kiedys napisala? Opanujcie sie dziewczyny. Wszystkie. Zalozcie sobie jakis prywatny topik do obrzucania sie blotem, na czarno, pomaranczowo, jak ktora woli. Tu kiedys bylo milo, ale to juz przeszlosc najwyrazniej...

Moderia czuwa ;-) I teraz biedna Oliveczka gada sama z soba a to ostatnio jest nie mile widziane :D

Modessa nie trzymasz sie tego co piszesz!!!!! Cos tu nie gra. Strone temu napisalas :\"Pomaranczowe wpisy beda usuwane niezaleznie od tego czy sa dobre czy zle . Pozdrawiam \" jakos nie widze konsekwencji w twoim kasowaniu!!!

o przepraszam - zwracam honor - pomaranczki znikaja :) Spadam na zakupy :) filipka, dunia, dragonka, karola 🖐️

wpisalam sie wczesniej na czarno i tez moj wpis zniknal ale moze to poczatek kasacji moich wpisow bo poprosilam o to dzis rano ;-)

Zenada, widze ze kazda po kolei sie wykasowuje :( Rzeczywiscie kiedys bylo milo, ale to zamierzchle czasy :(

no wiec ja nie doczekalam sie odpowiedzic od Moderatora, ale jako, ze nie widze tutaj juz mniejsca dla siebie dlatego zegnam wszystkie Szanowne Panie. Powodzenia

Krotki wpis . Po tym co wyprawiacie nie bede wiecej udzielala wam odpowiedzi w temacie .Wszystkie pytania prosze kierowac do Dzialu Redakcji \" pytanie do moderatora\". Dragonka >>> .moja odpowiedz byla jasna . Nie rozumiem co mam jeszcze tlumaczyc . Jezeli w waszym temacie nadal bedzie atmosfera taka jak widac nie jest wykluczone ze topik bedzie skasowany . Czy mozna miec o to pretensje ??? Pozdrawiam

Modessa dziekuje za odpowiedz, choc nadal nie rozumiem. Bo, mimo faktu, ze atmosfera na temacie jest jak dla mnie faktycznie raczej zenujaca, to jednak widzialam na kafe gorsze pyskowki i tematy byly. W koncu jednak pomaranczki, Oliveczka czy Zebatka to przynajmniej oficjalnie nie byly dziewczyny z tego topiku, wiec nie bardzo rozumiem te zasady chyba jednak. A dziewczyny wpisujace sie normalnie i dalej funkcjonujace na temacie nie sa brane pod uwage, Tak? A wiec rozumiem, ze na kazdy temat moze sobie wejsc kazdy, narobic zametu i doprowadzic do jego wykasowania decyzja grupy moderatorow. No super, to chyba faktycznie to pojecie Pani Cenzor jest sluszne. Tylko w takim razie po co taka strona w ogole istnieje.......... Powodzenia

wpis z obowiazku: Z powodu oficjalnej prosby i uzasadnienia autorki topiku temat zostanie skasowany . W zwiazku z tym iż byly wczesniej pretensje dotyczace kasacji \" CHicago\" bez uprzedzenia , prosze wszystkie osoby ktore chca zrobic sobie \"kopie\" swoich wpisow lub calego tematu zeby zrobily to do poniedzialku 9.04 .Po tym terminie temat zniknie . Dragonka73 >> przyznaje ci racje i dlatego wzielam pod uwage dziewczyny piszace normalnie i dalej funkcjonujace w temacie . Mozecie sie jeszcze dogadac z autorką tematu ktora na wasza prosbe moze zmieni decyzje . I jeszcze slowko .Ile razy prosi sie zebyscie nie odpowiadaly na pomaranczowe prowokacje ? Tak na kazdy temat moze kazdy wejsc ale do rozwaleniu topiku przyczyniacie rowniez wy , piszace na stale . Ząb za ząb . Efekty widac . A jak dana grupa osob nie potrafi sie dogadac to lepiej sie rozstac . filipka >> nie ma takiej mozliwosci zeby wykasowac posty tylko z danego tematu jezeli jest tak duzo stron .To syzyfowa praca . Jezeli kasuje sie dany nick po 20 ost . poleci wszystko co pisalas w roznych miejscach , lacznie z tematami ktore ew. zalozylas .

wprawdzie sie juz pozegnalam, ale jako, ze Modessa byla tak mila wrocilam podziekowac. Wlasciwie juz jestesmy przygotowane do rozstania z tym topikiem, ale dziekujemy za informacje. Nie mamy tutaj pewnie juz zbyt wiele do kopiowania, bo nasz zasadniczy topik po wielkim zamecie na kafeterii jakos nigdy nie zostal odnaleziony :-(. Ale mimo to dziekujemy za dany nam czas i za informacje. Modessa nie wiem jak dlugo jestes naszym \"Aniolem Strozem\", ale pewnie juz sie zorientowalas, ze raczej nie bylo u nas zbyt wielu sensacyjnych zajsc. Ja wlasciwie pamietam jedno, po ktorym odeszla jedna dziewczyna, a wiekszosc przerobila swoje nicki na czarne. Generalnie nigdy nie reagowalysmy na zaczepki inaczej jak prosba o wykasowanie obrazliwego wpisu. Awantura u nas rozpoczela sie po zamknieciu Chicago i tak mi sie jakos wydaje, ze wlasnie dlatego, ze Chicago zniknelo troche bez uprzedzenia, a w zwiazku z tym skrzynka kontaktowa niektorych zostala zlikwidowana. A byc moze dziewczyny na Chicago tez by sie dogadaly tylko w troche zmienionym skladzie. Wiesz Modessa, czasem emocje kieruja ludzmi przy roznych decyzjach i wlasnie w takich momentach wydaje mi sie ze Wasza rola jest to troche stonowac. Byc moze Chicago by dalej istnialo, gdyby otrzymalo wczesniej podobny komunikat jak my. Bo moze przy kopiowaniu postow, czy calego tematu, emocje by opadly i jednak np w poniedzialek dziewczyny poprosily by o pozostawienie tematu i juz by dawno pisaly o codziennym zyciu. I tak wlasciwie to glownie o to mi chodzilo, drazac temat kasowania tematow. :-) Tak wiec czesc i chwala Moderatorom i Tobie Modesso, ze nauka nie poszla w las. I dziekujemy za opieke nad nami przez czas, ktory bylysmy tutaj Powodzenia i Wesolych Świat Wielkanocnych mysle, ze od wszystkich "Starajacych sie w Stanach" :-)

Normalnie nie moge w to uwierzyc ,wczoraj nie moglam az zasnac z tej zaistnialej parszywej sytuacji to straszne ,a teraz w dodatku swieta to fajne swiateczne zyczenia sobie skladacie ,obrazajac sie nawzajem ,jest mi bardzo przykro z tego powodu ,to ja zalozylam nasz topi i choc niewiele mam teraz czasu by z wami przebywac bardzo sie cieszylam ze jestescie dla siebie tak mile i bliskie i ze az tyle dziewczyn do nas przybylo i czasem sie dziwilam ze jest u nas zawsze tak cieplo i przyjacielsko a tu masz piorun w babki szczelil,choc to tylko martwa strona netu zal sie z wami rozstawac ,czasem po calym dniu padnieta lubialam poznym wieczorkiem usiasc i poczytac was i wiedzialam ze zawsze po drugiej stronie ktoras z was jest cieplo przywita i zapyta co u ciebie Zmieniam,bede za wami tesknic ,powodzenia dziewczyny i do uslyszenia na innych falach:)

i na koniec 🌻 ZDROWYCH I WESOLYCH SWIAT WIELKIEJ NOCY!!! 🌻 dla wszystkich tu piszacych i podczytujacych ;)

hej Laseczki! dawno sie nie nie odzywalam, nie mialam netu u mnie! a jak juz mialam, to jakis wirus sie wkradl.... pozdrawiam Was wszystkie i zycze szczesliwych i rodzinnych Swiat...ja je spedze raczej samotnie.... a na dodatek 09.04, to moje urodziny....juz 28......po raz pierwszy spedze je samotnie.... wyslalam zjecia!!!! kto nie otrzymal....????

kuku! ja juz wstalam, obudzilam sie o piatej rano!!!!we francji/polsce nigdy mi sie to nie zdarzylo.....czytam topik, jestem dopiero na 24 stronie....i sie przerazilam, DLACZEGO nie mozna jesc tunczyka i miekkichserow??? czego jeszcze nie mozna? i co to jest caesar dressing...we francji przed slubem robi sie badania na rozne choroby i wiem, ze nie mam przeciwcialek czegos na p...platosmozy....lub jakos tak, upsss zapomnialam; w kazdym razie nie moge jesc czerwonego miesa i podczas ciazy nie moge miec absolutnie zadnych kontaktow z kotami, bo to moze byc niebezpieczne dla dzidzi, ale tunczyk.....???????

Hej Bous ja nie dostalam zdjatek :( Grzecznie prosze o przesylke darcer13@yahoo.com Badania przed slubem? Zdrowo wychodzi sie za maz we Francji? ;-) A toksoplazmoza w ciazy faktycznie jest bardzo grozna i trzeba uwazac. A z tunczykiem to chodzi o rtec. Mieso ryb drapieznych moze zawierac rtec i zjadanie tego miesa w duzych ilosciach moze zaszkodzic. Zakazow, nakazow jest tysiace - lepiej o nich nie wiedziec czasem :P Bous tu mala afera byla na topiku ostatnio, ale nie przejmuj sie pisz ;-) Topik moze zniknac w poniedzialek ale kontakt mozesz z nami miec jesli bedziesz chciala, poki co smacznych jajej zycze ;-)

Czemu????co sie stalo????? pewnie, ze chce \"zachowac\" kontakt!!!!! Filipka zaraz wysle zdjecia! w razie czego podaje mojego maila: dorisek2@wp.pl! piszcie duzo, bo ja tutaj baaaaaaaardzo SAMOTNA jestem!!!!

Jeszcze Was nie ma...dobra, to ja na razie uciekam prasowac. Pozdro!

Ja jestem, ale po tym zamecie swiatecznym nie wiem na razie od czego zaczac i tak sie miotam z kata w kat :-)

Witajcie No i mamy poniedzialek . Tym razem na prosbe autorki --- temat zostaje !!! Dziewczyny nie dajcie sie .Zycze powodzenia . Dziekuje za zyczenia swiateczne:) Pozdrawiam

Ja juz wyprasowalam, musze spakowac walizeczke. Dzwonil E. i bedzie dzis wczesniej w domu, tak ze uda nam sie wyjechac wczesniej :) Hotel juz zarezerwowany, ajutro sie spotkamy z V. :) Modesso dziekujemy! Wesolych swiat!

Hej! Witam szanowne kolezanki :p po przerwie swiatecznej, aczkolwiek u nas sie jescze ta przerwa nie skonczyla i wielkie obzarstwo trwa :D No wiec spadam do lodowki. Narka!

I ja witam. Milusia niespodzianka przy Dyngusie. Klikam na bookmarka i juz \"widze\", ze bedzie pusta strona, a tu prosze :-D Yuuupeeeee. U nas tez jeszcze swiatecznie, choc nieco \"dogorywajaco\" (taaaaa, bylo male kolezenskie popoludniowe jajeczko u znjamomych :-p ). M sie pozbieral i wlasnie sklada z Hania kolejke od Zajaczka. A ja mam troche czasu dla siebie, wiec tez swiatecznie.

Czesc :D A ja w Pracy :( Ale jeszcze 3. 5 godzinki i do domu. Mam mega dola i obmyslam sobie wlasnie plan powrotu do Polski. Tylko nie mam pomyslu na R. Co on by tam robil??

No ja juz prawie obrobiona. Jeszcze tylko fura maili do odpowiedzenia zostala. O matko jak to czlowiek jest uwiazany do tego netu. Tylko 2 dni nie wejdzie i nie wie gdzie rece \"w siec\" wlozyc :-). Karola, moze R dzieci bedzie wychowywal :-) Nie smuc sie Krolewno, na pewno jutro bedzie lepszy dzien. Reign to wysciskaj jutro V i jej dzieciaczki od nas no i zloz Julkowi zyczenia za nas :-) Zazdroszcze Wam. Ja wciaz pertraktuje z M wyjazd do Karoli, tylko ze jak ona wyjezdza do Polski to nie wiem czy mnie przyjmie :-) Juchcia, Dunia a co macie jeszcze w lodowce. Ja jakas taka nie usatysfakcjonowana tymi swietami jestem. A Juchcia dalas juz przepis na sledzie pod szuba :-) Ja je uwielbiam ale nigdy nie robilam, zawsze moja kolezanka z Ukrainy robila. Modessa, dziekujemy bardzo i pozdrawiamy (a jednak sparwdzilo sie, ze jak emocje opadna.... ;-) )