Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namożyn nieżyt krtani

Cała prawda o spotkaniach ludzi poznanych na necie

Polecane posty

WITAJCIE !!! Chciałem tu napisać Wam swoje spostrzeżenia jakie zauważyłem. Napisze o kobietach gdż z wiadomych wzgędów nimi jako że jestem mężczyzną interesowałem się. Otóż przede wszystkim: Na czaty wchodzi sześć typów dziewczyn: - mające wygórowane wymagania co do przyszłego faceta i nie wiedzące właściwie czego same chcą, ciągle przebierające w mężczyznach a jak im się wyśle swoje zdjęcia to twierdzą że maile nie dochodziły i zdjęć od nas nie ma. Jak sie udowodni ze jednak doszly, wychodza z czatu po czym zmieniaja nicka i poluja na kolejnego "księcia z bajki"; - brzydkie, niedowartościowane, tłuste ( takie najczęściej przesyłają zdjęcie swojego popiersia i unikają rozmów na tematy figury, wagi i kobiecych ubrań ). Na codzień nikt nimi się nie interesuje z uwagi na ich wygląd zewnętrzny więc tu próbują; -matrerialistki, dziwki, kurwy ( określenia do wyboru ) które szukają sponsora lub osła który będzie płacił za ich fanaberie, ciuchy, telefon a jak wyschnie źródełko z forsą u faceta odwracają się na pięcie i idą do następnej "DOJNEJ KROWY"; - szukające łatwego sexu, dziewczyny które puszczą się byle kim ponieważ mają ochotę - dziewczyny wchodzące na czat z myślą rozmowy, nic poza tym; - zwyczajne normalne dziewczyny szukające kogoś ( 0,000001 % wszystkich dziewczyn obecnych na czacie ) Co z tego wszystkiego wynika ? Jeśli chcesz poznać jakąś normalną, kulturalną sympatyczną dziewczynę zapomnij o czacie gdyż prawdopodobieństwo poznania takiej w tym miejscu jest równe prawdopodobieństwu zapłodnienia słonia przez mrówkę faraona. Nie wspomnę już o poziomie intelektualnym niektórych dziewczyn piszących cytuję : ( zachowuję oryginalną pisownię ) CZE, SKONT, JAK WYGLONDASH, ILE LAT, MASZ SWUJ KWADRAT? Dlatego moi kochani wniosek z tego jest jeden. ZACZNIJMY WYCHODZIĆ Z DOMÓW I POZNAWAĆ LUDZI NA ŻYWO A CZAT TRAKTUJMY JAKO JEDYNIE ODSKOCZNIE OD RZECZYWISTOŚCI I ZWYKŁĄ ROZMOWĘ !!! To na prawdę nie ma sensu !!! Człowiek pakuje się w lata bo nie może nikogo poznać. Ciekawy jestem co Wy o tym myślicie. Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich ;-) P.S. Chciałbym tu zaznaczyć że pisałem o kobietach gdyż z mężczyznami nie miałem doczynienia z wiadomoego powodu ;-) Aczkolwiek zdaję sobie sprawę że u naszego męskiego rodu jest tak samo jak nie gorzej i nie chcę tu generalizować.

Czy nikt nie ma nic do powiedzenia ? Nie wierzę ;-)

Gość cudownaale
my myslimy, ze na czat wchodzą panowie szukający tylko sexu nie mamy nic opzeciwko sexowi, ale niechby choć pokazali jak im z oczu patrzy zanim ich zobaczymy

Gość Lusnia Ty mlocie

cudownaale - ja się z tym zgadzam, wiem jak to jest wiem ze wiekszosc facetow szuka latwego sexu, ale nie mozna wszystkich mierzyc jedna miara pamietajcie ;-)

Gość bo nie idz na czata
jak na forum tyle fajnych babek :P

Gość BRAVO BRAVO BRAVO

Gość cudownaale
...to dlaczego nie chcą pokazac zdjęcia?

Gość masz racje....
masz racje....niemozliwe jest na czacie poznanie z kim mozna tylko sobie pogadac nie mowiac juz o spotkaniu...zgadzam sie z Toba....i podoba mi sie ze nie generalizujesz....niestety dotyczy to zarowno kobiet jak i mezczyzn...Ty piszesz o kobietach ....al mezczyzni lepsi nie sa

Gość l-0-l
Nieźle, nieźle ... ;-)

Gość Dziewczyna z czata
Widocznie w realu tez cinie bardzo to wychodzi skoro latami siedzisz w necie. Daj spokój ludzie sa rózni wszedzie to samo mozna powiedziec o facetach z czata. Sa kamery duzo ludzie sie pokazuje wiec w czym problem???

Gość CO ZNACZY STWIERDZENIE
" MASZ SWÓJ KWADRAT" ??????????????

" MASZ SWÓJ KWADRAT" ??????????????

Gość byłam na spotkaniach
z ludźmi poznanymi na czacie. jestem kobietą i spotykałam się głównie z mężczyznami, moje odczucia są podobne do tych jakie opisał autor tego topiku

ja zdaje sobie sprawe ze u facetow jest tak samo i nie uciekam od tego a sam na czacie nie siedze od 4 lat... szkoda czasu na to.. ciekawiej jest w rzeczywistosci ;-)

ciesze sie ze sa osoby ktore maja takie samo zdanie jak moje ;-)

Gość cudownaale
moze masz mozliwosc spotykania wielu osob w realu

Gość olmeca
namożyn--> przykro mi, takie są niestety uroki wirtualu, co nie znaczy, że wszyscy są tacy

EJ, CO TO KUŹWA ZNACZY?

Gość wiesz co....
faceci bywający na czatach robia jescze gorsze błędy ortograficzne, i są w dodatku bardzo naiwni bo mysłą że wejdą na czacik, opowiedzą cos o swoim "wspaniałym" wyglądzie i od razu znajdzie się chętna na sex, bez zobowiązań oczywiście.

wiesz co - ja napisalem wyraznie ze wiem ze mezczyzni sa tacy sami a i moze gorsi - nie generalizuje !!!

Gość cudownaale
uniwerslany cytat o facetach: bo z facetami to jest tak, ze dla nich duma i ego sa najwazniejsze, nawet jesli taki koles stwierdzi, ze zle zrobil i ze załuje - nie przyzna sie do tego! w ciagu 2 ost.dni mialam 2 zaproszenia od panow....obydwa do domu jeden zmyl sie, gdy napisalam, ze wolalabym najpierw pojsc do kina, na spotkania z drugim nie dojechalam - wyjasnilam mu czemu, ale stracil wolę walki...odezwę się do niego, ale nie wiem, czy cos z tego bedzie :(

Gość podaj hasło
zanegowałabym prawdziwość każdego podanego przez ciebie przykładu-bo to drogi kolego zależy od tematyki pokoju. dam sobie obciąć 15 palców, że 75% pań tutaj (czyli tych fajnych babek;) ) ma lub miało do czynienie z czatem. żyjemy dziś w świecie złudzeń, gdzie realność i virtulaność się zacierają, czyli ci rzeczywiści, którzy niby są tacy "extra" kupę czasu przesiadują w necie (czyli dużżżżże prawdopobieństwo, że i na czacie) sądzę, że to zależy od rodzaju czata-jeśli wejdziesz do pokoju "seks", szanse poznania kogoś względnie wartościowego, są 3krotnie niższe, aniżeli w każdym innym pokoju. sądzę, że piszesz z własnego doświadczenia. zatem....PORA ZMIENIĆ POKÓJ :classic_cool:

Gość zgadzam się z autorem
taka jest prawda o ludziach poznanych w necie, przestałam wchodzić na czaty bo nie ma tam szans na poznanie kogoś normalnego.

podaj haslo - dotyczylo to pokoju regionalnego duzego miasta wojewodzkiego a nie pokoju sex...

Gość Czateraka
Mam podobne spostrzezenia Ci którzy czatują wiedzą przeważnie czego chcą: jedni seksu inni seksu za pieniądze niektórzy tylko pogadać i jeszcze inni chca kogoś poznać Przyznam sie ze też szukałam na początku faceta,pózniej zwątpiłam i przyjaciela,następnie zaczełam sie zastanawiać nad seksem.Dobrze że skonczyło sie tylko na pisaniu.Powiem że poznałam kilku facetów i niektórzy to fajni koledzy a niektórzy no coż tylko współczuć ich żonom.

Gość Dziewczyna z czata
Namożyn nieżyt krtani A TYDALEJ TAJ DUPCZYSZ BEZ SENSU. Jest piatek powinienes sie bawic jestes wolny mówisz ,że w realu lepiej to po co tu siedzisz???????? Odrazu odpowiedam mam meza i jestem w pracy i sie nudze i lubie odwiedzac kafe . Jestes taki sam jak Ci o których piszesz moze nawet gorszy ,bo oni maja nadzieje.

Gość cudownaale
na czacie spotkalam tez dekarza, ktory nie mial dawno kobiety i sexu :classic_cool:

Gość Dziewczyna z czata
I jeszcze jedno facet ,ktory siedzi w piatkowy wieczór na czatach czy tym podobnych forum . Radze się mu blizej przyjzec wolni ludzie bawia sie w weekendy maja znajomych ,przyjaciół .

Gość podaj hasło
to Wam się województwo zdegradowało :classic_cool: a tak poważnie, to ok. 60% mających dostęp do netu, wchodzi na czat, czyli i ci wartościowi/e MUSZĄ tam być i na pewnoe SĄ. może rozmówczynie się dostosowywały do twjego poziomu bądź też zaproponowanego przez ciebie na wstępie tematu czy charakteru rozmowy. kobiety umieją czytać pomiędzy wersami :classic_cool:. pozdrawiam