Justyna M. 0 Napisano Wrzesień 11, 2006 dobry wieczor, bo to chyba najodpowiedniej..kochane moje, nie pisze, bo nie pasuje do topiku:( przynajmniej jeszcze nie.... poczytam ciut ciut od czasu do czasu i tyle..ciesze sie ze ktos o mnie pamieta i za to, na nic zdaje sie moje milczenie na temat dzidziusia a teraz zaczelam sie przyzwyczajac i tyle..nie zagladam bo musze przyznac mnie troszke boli jak czytam ze wasi faceci chca dzidzi tak jak wy i jedza te wszelkie witaminki, ziolka itp.. bardzo sie ciesze ze sa juz tutaj mamusie i zycze wam powodzenia i zdrowiutkich, piekniutkich dzieciaczkow z punktami 10/10!! wszystkim starajacym sie babeczkom spelnienia marzen (a pewnie najbardziej tego jedynego specjalnego) ja sie poddaje, a raczej poddalam... i to by bylo tyle pozdrawiam, bede nadal od czasu do czasu \'\'was\'\' moje drogie kolezanki czytac...wielkie PS zapomnialam dodac ze tymi gzrybami to mnie tez niezle dobijacie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 JustynaM______wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kto jak nie baa sobie poradzi? Co Ty bredzisz? PODDAJESZ SIE????? No wiesz.....Az mnie zatkalo i niejako nie wiem co gadac, zonk Powiem krotko: nie mozesz tego zrobic.... Myslisz ze moj M. wie ze chleje ziola i zre tabsy na lepsze ploemniki bo ja chce zajsc????Zapomnij!!!!!!!!!! Caly czas ma jakies wymowki ze to, sramto, tamto, etc. Ale ja w dupie mam jego gadanie, robie swoje, a sie dowie jak: zobaczy USG albo 2 krechy Ty tez rob swoje: kochaj sie i czekaj Ale do cholery: NIE PODDAWAJ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Justyna, wracaj tu szybko, chyba zartujesz sobie!!!! Co ty bredzisz, ze tu nie pasujesz, no teraz to juz przesadzilas. Kochana przeciez rozmawiamy tu o wszystkim a nie tylko o obsesyjnym zajsciu w ciaze, ale o przygotowaniach, rozterkach, staraniach, chlopach... No teraz to mnie zirytowalas i z mila checia bym ci przylozyla. Ponadto nigdy nie dam wiary temu, ze sie poddalas, Ty- akurat. Odezwij sie, bo cie znajde i zloje dupsko. I wcale nie zartuje, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Laski wymietakm, wrocilam z grzybow- bylam tylko godz--mam wiadro prawdziwkow:D:D:D:D:DWszystko mnie boli: wczoraj z dziecmi godz tancowalam- rano wstac nie moglam, One mnie zajezdza kiedys:D JustynaM_________Ja Cie tu widze wica_____cmok ciezarowko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Justyna M ty sobie kobieto poczytaj co Ja w niedzielę pisałam i jaką miałam załamkę :(( Mąż powiedział, że dziecka nie będzie ..... Następnego dnia szybko się pozbierałam, mężowi witaminki kupiłam, książkę zaczęłam czytać o potędze podświadomości hi hi hi i już jest ok a teraz przemawiam do moich jajniczków aby ładnie ugościły jednego plemniczka bo niebawem się zacznie u mnie ... to co trwa raz w miesiącu :)) - płodny czas :)) ale sie cieszę i nie poddam się oj nie kobiety :) Tęsknię juz za brzuszkiem takim ładnym okrąglutkim :)) Justyna M nie sztuką jest się poddać ale walczyć :)) My kobiety mamy wolę walki zapisaną w genach i szybko się nie poddajemy jedynie co to mozemy chwilowo zwątpić ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 cholera a Ja byłam dwie godziny i tylko dno koszyka zakryłam mieszanką podgrzybków, kozaczków i maślaczków .. :( wrrrrr u Nas na śląsku ludiz więcej w lesie jak ludzi :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Nooooooooooooooo CO racja to racja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Ladybird76 ________ja godz i wiadro:):):) Zrobilas sobie ten link z wykresem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 joannaz ide dla ciebie go zrobić Moze jeszcze wrócę jak mnie ten link nie pochłonie hi hi hi jesio Ja mam głupawkę dzisiaj :)) :) :) :)) i nie drażnij mnie babo z grzybami bo zaraz ci mój adres podam to odeślesz połowę hahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Witajcie kobietki! a ja już popracy i po obiedzie i zaraz chyba się położe- coś mnie głowa boli i tradycyjnie zmęczona jestem :( Justyna M----> jak wica będzie chciała zlać ci tyłęk to jej pomogę!! Masz się tu pokazywać! NO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 A bierz w diably to:P Ja w piatek.........zmow jade:D A jutro z dziecmi- sliczna pogoda;) Skopiuj mi tylko link z wykresem po zalogowaniu- musze cos sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 DorotkaM: a ja jakos dziwnie czuje sie extra!!!!!! Energia az mnmie roznosi od 2 tyg-dzis latalam w lesie jak poparzona:D Po wszystkich gorach i goreczkach- z wiadrem:D Cmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 http://www.fertilityfriend.com/home/15edaa a do czego jest ten link ty mi Twój wklej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 joanna hmmm to dziwny objaw wiesz ha ha ha bo przed @ raczej zmęczenie cię powinno ..... no joanna czy ty coś przed nami ukrywasz :)) hmmmmm ale bym się z ciebie smiała :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Hehehehehehehe babolu ten link- to TWOJ wykres:D:D:D:D:D:D Dziala znaczy;) A moj masz: http://www.fertilityfriend.com/home/14bac9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 No to napewno nie bedziesz sie smiac:P:P:P:P Nic nie ukrywam A enegria buzuje ze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 ale Ja chcę się śmiać z ciebie i z tobą :)) kobieto ile negatywnego nastawienia do siebie wlewasz :)) Ja mam to w nosie powiedziałam :)) chciałabym teraz zaskoczyć i jestem pozytywnie nastawiona ... zdaję sobie sprawę, że moze być inaczej :)) będzie dobrze :)) codziennie sobie to wszystko wyobrażam jak za parę dni będzie to wyglądało :)) ... qrde powiedziałam, ze ze mną coś nie tak hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 moja gorsza połowa powiedziała ze mam mu kupić wiecej nabiału :)) aby uzbierać zapasy zdrowych chłopczyków :)) Ja to chyba mu powinnam piwa raczej wiecej dać hi hi hi jak na chłopca :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 a ja wole sie nie nastawiac: wole wmawiac sobie ze..nic nie bedzie aby... potem plakac ze szczescia a nie znow z zalu i rozpaczy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 joanna z nie ściemniaj w wykresem nie widzę seksu na nim hahahhaha u mnie jak na dłoni wszystko :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 bo ja prawiczek :D:D:D:D:D:D:D: Nie widac sexu bo skonczyla mi sie wersja VIP ktora Ty teraz masz Za 30 dni tez nie bedzie widac:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 http://www.fertilityfriend.com/ticker/15edaa/ttc.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 no ladnie hmmmm to zaloze inne konto z kafejki internetowej i bede tak długo to robila az wyczerpie wszystkie zapasy kompa hahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 pikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 dzisiaj boli mnie dół brzucha i czuję się jak balonik hmmmm z którego uchodzi powietrze :(( co się dzieje :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 a po cholere? wystarczajaco duzo opcji jest potem I tak sie z tego nie korzysta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 jajeczkowanie moze sie zbliza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 czy ten program kiedyś mi powie ze mam płodne dni hmmmm ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 jesiuuuuu to trzeba mi teraz wypoczywac a męzusiowi serki kupić :)) chłopczyków musi wzmocnić w siłę ( za pustaczki dziękuję ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 A jak Ci ma powiedziec jak nie masz zadnych objawow?:P Ani temp.... Ani tym bardziej śluzu:P Na podstawie czego Ci ma powiedziec?:P:P:P: Bedzie czas to powie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach