joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 nie chce mialo byc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 daj znać żeby i nas nie stresować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 OK 1 KRECHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz sie nie stresuj Ja to wiem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 czyli jak u mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Ty masz pare dni:P jeszcze:P A ja to czuje :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 mimo Twoich przeczuć trzymam Kciukasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Nie dziekuje;) I wzajemnie;) Cmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ja też nie dziekuje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Jajniki i krzyz ćmia mnie jak diabli Tylko czekac kiecy małpisko wredne przylezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 a ja zapomniałam...mnie jeszcze ciągle boli głowa... ( i strasznie jestem roztrzepana ) :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 to jak mnie ale to wina pogody: raz deszcz, raz slonce: przesilenie jesienne sie zaczyna w przyrodzie: ja odczuwam natychmiast;) Jak pada i niskie cisnienie: ja zdycham jak pies:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 też zwalam to na przesilenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ;););););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ale badania chyba i tak porobię . Tak dla świętego spokoju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 a jeszcze nie robilas????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ostatnio nie... robiłam rok temu były książkowe!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 O jakich badaniach mowisz? Morfologia itepe czy hormony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 przede wszystkim teraz mówie o morfologii a hormony to skacze mi czasem prolaktyna i muszę ja zbijać-zbijam Bromergonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 aaaaaaaaaaaaa a ja myslalam ze hormony;) Ja robilam w kwietniu 2005- jak ostawilam anty- ksiazkowe ale ja zawsze morf mialam ksiazkowa;) Tez jem Bromek: jak na 2 cykle efekty BARDZO ladne ale..... nie satysfakcjonujace mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 poczekaj przyjdzie czas i na satysfakcje :D :D :D a przez tą senność wmawiają mi anemie, więc chce się upewnic ze wsio OK- i dlatego zrobie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 No jasne morfologia to moment;) i te inne;) Ja bym poderzewal cukier aniezeli anemie ZObaczymy co wyjdzie;) Bo dasz znac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 dam, dam ...( ale najpierw muszę isć po skierowanie ) :P :P :P lepiej żeby to niebył cukier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 no lepiej zeby nie byl ale........jak bym miala wybierac: anemia albo cukier to cukier bez 2 zdan: szybko sie obniza a anemia: wiadomo:) W ogole zycze sobie WYNIKOW KSIAZKOWYCH u Ciebie;) A skierowanie rodzinny da:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 da i muszę to załatwić...niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Uciekam, musze poprasowac, zmyc podloge, itepe;) Buziole,. rano dam znac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ok papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 przyjechala siostra z grzybami!1 do roboty!! :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Spokojnej nocki kobiety... ale mi tym pisaniem skrzynkę zapchałyście hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 WItajcie, wg obietnicy se wlazlam Robilam test i.................tradycyjnie 1, czysta KRECHA!!!!!!!!! Czyli jak zawsze :) Rzeczywiscie mniej boli, chyba wcale, poprostu nic nie czuje to 1000 razy lepesze jak rozpacza, placz i lament:) Chyba zmienia fach na.....jasnowidza- bo tu zawsze mam racje Temp spada, jajniki wierca, krzyz boli mocno, lada chwila @ przylezie .... ZMykam do pracy, potem do lasu na grzyby:) Buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLI80 0 Napisano Wrzesień 15, 2006 Hej babeczki. Na początek Aniaania GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale super :):):):):):):):):):):):):):):):):):) !!!!!!!!!!! U mnie tradycyjnie @ przylazła jak tylko kupiłam w aptece test. Na drugi dzień odrazu z samego rana dostałam........ Wczoraj byłam u gina. Umówiliśmy się na monitorowanie cyklu żeby zobaczyć jak przebiega owulacja. Mam nadzieję że będzie wszystko ok. Wica Kurcze no to nieźle się zdenerwowałaś jak taki idiota Ci głupot nagadał. Ale wszystko jest w porządku i niczym się nie przejmuj tylko ciesz się ze swojego stanu :) Joannaz To zaczynamy następny cykl. Przykro mi że to nie 2 kreseczki. Ale i na nas przyjdzie pora że doczekamy się tej swojej upragnionej kruszynki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach