aniaania 0 Napisano Maj 12, 2007 zobaczymy teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 12, 2007 BRAWO!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 12, 2007 działa:) Dorotko dzięki za pomoc!!!!!!!!!!!!!! Buziole wielkie!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 12, 2007 nie ma sprawy! warto gdzieś czasem coś przeczytać :P :P :P Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 12, 2007 idę, bo Mąż juz prawie z krzesła mnie zrzuca, hehe miłego wieczorku!!!!!!!! ale mam dzisiaj super humor:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Maj 12, 2007 aniu: spojrzalam na twoj suwaczek; Twoje Dziecko w kazdej chwili moe przyjsc na swiat:))))) Ja dopiero usiadlam od 14:00, caly czas chodzilam, spacerowalam, lezalam i cos robilam: nie moge siedziec bo z bolu krzyza wariuje:((( Jeszcze teraz bylam z tesciowa na cmenatrzu:))) Posiedze chwile i ide ksiazke w lozku poczytac:))) Milego wieczoru:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Maj 12, 2007 Tak Joanna napewno odpoczniesz jak dzidzia sie urodzi, trzymajmy sie tego :))) O masz ania za chwilke konrad i bartek przywitaja kolejne malenstwo :)) Dorotka- zyjesz po wizycie??? uciekam bo slysze w drugim pokoju placz, ktory nauczylam sie rozpoznawac a tłumaczac na slowa pewnie brzmi jakos tak: \"Mama dlaczego jak sie budze nie widze przed oczaami przygotowanych do boju cycków...\" :)) Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Maj 13, 2007 wica_______odpoczne=posiedze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 13, 2007 HEJ!!! Wica-> Dziś kolejna wizyta :D :D :D a wczorajsza bardzo ciekawie :) a dla takiego malucha \"mlekodajnia\" najważniejsza :D :D :D Duża buźka dla WAs!!!! KAsik26------>a jak Twój mały mężczyzna? Buziaczki dla Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Maj 13, 2007 Dorotka trzymaj sie dzielnie podczas tych wizyt. :)) Joannaz uwazaj, zebys sie za bardzo nie nasiedziala :)) A tak serio, wiem o czym mowisz- chcesz odpoczac od pracy. Uciekam sie wykapac, umyc wlosy, i lecimy na spacerek jak tylko maly sie obudzi. Kasik kochana co tam u was??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Maj 13, 2007 wica___________dokladnie tak jak mowisz:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 13, 2007 Witajcie!!! Dziś nasza kolejna rocznica, tzn od 13 maja jesteśmy razem, myślałam, że może nasz Mały mężczyzna to doceni i nagrodzi, rano uparłam się nawet by sprawdzić czy seks jest faktycznie dobrym przyspieszaczem...i jak na razie cisza...Mały rusza się ostatnio bardzo anemicznie, momentami zaczynam się już schizować i muszę Go troszkę potarmosić by dał znać, że wszystko ok... Joasiu! Co do bólu krzyża to współczuję, wiem dokładnie co oznacza, męczył mnie przez jakiś czas i muszę przyznać, że poruszałam się wtedy jak kaczka...ból straszny -trzymaj się Wica! Ale się uśmiałam, jejku jak ja Ci zazdroszczę, że masz Maleństwo już w domu, chciałabym mieć już za sobą poród... Dorotka$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ buziolki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Maj 13, 2007 aniu: jesli chcesz przyspieszyc do OSTRY sex az bedzie Cie bolalo:) I Goraca kapiel w wannie;););) Gratuluje rocznicy Co do bolu to...w pracy najgorzej,bo tak to laze.. Spalam popoludniu,powietrze jest strasznie ciezkie burza wisi w powietrzu...Snil mi sie...MOJ SYNECZEK DO tej pory czuje jego zapach, jak go calowalam i tulilam w ramionach: ale jak zwykle....twarzyczki nie widzialam;) Juz sie nie moge doczekac... Jutro wracamy rano do siebie bo i ja i M mamy do labo na badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 14, 2007 Witajcie! Gości przezyłam, było naprawdę fajnie, myślałam że będę bardziej zmęczona, ale na szczęscie nie :) pogoda super, podobno ma być dziś do 30 stopni :) Aniaania-----> mały rusza się anemicznie bo ma mało miejsca już :) :) :) joannaz----->powodzenia na badaniach Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 14, 2007 Witajcie! Gości przezyłam, było naprawdę fajnie, myślałam że będę bardziej zmęczona, ale na szczęscie nie :) pogoda super, podobno ma być dziś do 30 stopni :) Aniaania-----> mały rusza się anemicznie bo ma mało miejsca już :) :) :) joannaz----->powodzenia na badaniach Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wica 0 Napisano Maj 14, 2007 dokladnie tak jak mowi dorotka, nie ma miejsca zeby szalec wiec matka nie szalej :)) dobrze dorota, ze ci sie goscina udala. Ja zaraz spadam na spacerek. Powinnam coprawda brac sie za pisanie pracy, ale odloze to na wieczor albo jutro. Moj chlop zabral laptopa w ktorym jest zainstalowany word, na tym nie mam a nie chce mi sie siedziec przy stacjonarnym, nie mozna nog wyciagnac i pisac w pozycji lezacej. Tak wiec wszystko przez niego :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 14, 2007 Dzień dobry! Nie uwierzycie co wymyśliłam wczoraj wieczorem. Zmusiłam mojego Męża żebysmy pojechali do Mc Donald\'s. Zamówiliśmy w drive i w drodze do domu po prostu pochłonęłam dwa cheesburegery i loda. Nie mogłam się opanować!!! I nie wiedziałam, że jedzenie może sprawić taką przyjemność:) Mały wczoraj wieczorem troszkę się poruszał, dziś znów nic - pewnie macie rację, że brakuje Mu już miejsca...kurcze, jak ja chciałabym wiedzieć kiedy się zacznie, wciąż o tym myślę!!!! Wica! Czy Ty czułaś coś wcześniej? Wiedziałaś, że to będzie tego dnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 14, 2007 no tak Wica masz rację-wina meża po co zabierał laptopa, a ty chęci do pisania miałaś :D :D :D Aniaania---->oj! TAK jedzenie może sprawiać przyjemność (wiem coś o tym). :D A może Twój maluszek jest punktualny i czeka na 18 maja jak to ma w terminie? ale ja pracuje nie ma co ... :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 14, 2007 Zadania na dziś wykonane - prasowanie i nowe pranie:) teraz zrobiła sobie kawkę i odpoczywam:) Może tak być, ze Michaś czeka na 18-stego, w końcu rodziców też ma strasznie punktualnych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Maj 14, 2007 o matko jaka pogoda !!!!!!!!!!!! umieram... :( leze w gaciorach i staniku i mi duszno.. ja chce urodzić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet siedziec mi nie wygodnie... tylko leze raz na jednym raz na drugim boku :( zabiore dzis znowu chłopa na spacer wieczorem moze to cos da, bo wczoraj tak zrobilismy i myślalam ze mi puzniej psioche rozerwie... tak mnie bolala, i kilka skurczy mialam wieczorem ale taki co 30, 40 minut i to tylko kilka... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapracowana Napisano Maj 14, 2007 Dziewuszki ja to mam takie szybkie pytanko!!A czy któraś z was przed ciążą stosowała może tabletki antykoncepcyjne????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 14, 2007 Zapracowana! Ja stosowałam Harmonet przez kilka lat, zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu po odstawieniu, ale wyliczyłam sobie dni płodne i tak trafialiśmy, dodam tylko, że przed tabletkami cykle miałam regularne jak w zegarku i gdy po jakiś trech latach miałam krótką przerwę w stosowaniu również miałam regularne miesiączki. Magda! Ja dziś jak wyszłam na dwór to myślałam, że zdechnę, byłam spocona jak taki szczur, w domu nie czułam, że jest tak ciepło....ale skurczy u mnie brak........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Maj 14, 2007 zapracowana ja tez bralam tabsy : harmonet, novynette, logest i jakies jeszcze jedne, ale mi dłużej poszło zajście bo z rok albo i lepiej, juz nie pamiętam... i przez jakiś czas na uregulowanie cyklu brałam luteine bo moje cykle byłu nieprzewidywalne. aniaania - ja na szczęście skurcze miewam... a co do pogody, to Jacek mnie wieczorkiem do Wawy wyciągnął to wróciłam cała spuchnięta.. a nie było nas ze 2 godziny... miałam straaaszną ochotę na lody czekowiśniowe z maka, ale był tak dziki tłum ze nawet nie było sensu się pchać i zrezygnowałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DorotkaM 0 Napisano Maj 15, 2007 Witajcie! dziś kolejny bardzzo ciepły dzień i bardzo Wam współczuję tych męczarni całe Wasze szczęście że już obie (aniaania i magdar.) jesteście na końcówce, bo podobno całe lato ma być strasznie gorące Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 15, 2007 Witajcie! I znowu w nocy nic! Tzn obudziłam się z brzuchem:) W nocy szalała burza - jak ja tego nie lubię, a dodatkowo się boję, głupio, ale najchętniej zaryglowałabym wszystkie okna i schowałabym się pod kołdrą. Mówiłam do Maleństwa, żeby dzisiaj wybił sobie z głowy poród, bo w burzy nie mam zamiaru........Za to dla mojego Męża to jest jedno z najpiekniejszych zjawisk, mógłby siedzieć całą noc przy oknie i patrzeć na błyski i grzmoty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 15, 2007 Dorotko! Podobno już końcówka maja ma być baardzo upalna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ladybird76 0 Napisano Maj 15, 2007 WRÓCIŁAM na swoje śmieci :)) Witajcie kobiety! Ale się zozpisałyście a Ja nie wiem kiedy Was zdążę przeczytać :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda.r 0 Napisano Maj 15, 2007 ladybird :D witaj i opowiadaj :D aniaania - ja tez bez niespodzianek w nocy, ale spałam tak mocno, ze nawet na siku nie wstawałam... :) co mnie zdziwiło... no mi zostało jeszcze 5 dni do terminu... ciekawe czy Ola sie do niego dostosuje.. :P dziś u mnie też gorąco, ale chyba wylegne z domu, bo nie wyrobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 15, 2007 Lady!! Witaj i opowiadaj co się działo jak Cię nie było!! Jak się czujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaania 0 Napisano Maj 15, 2007 Magda! Widzę, że nieświadomie prawie Cię skopiowałam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach