Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Denka

Gdzie kupujecie ciuszki dla małych dzieci??

Polecane posty

Gość Denka

W Lumpexie?? sklepie z ciuchami firmowych sklepach?? supermarkecie?? na targu??

Gość mamamaja
biorę od znajomej, której córka jest nieco starsza i wiadomo - nie zdąży znosić ubranek kupowanych przez dość bogatych rodziców. z początku czułam się głupio, teraz przekazuję te ciuszki dalej, koleżance z młodszą od mojej córeczką. czasem trzeba kupić coś nowego, czego po innym dziecku nie będę zakładać swojej małej, np. skarpetki, buty, więc w sklepie. boję się kupować przez internet, mam za sobą kilka nieudanych zakupów dla siebie. w lumpexach wyjątkowo, gdy wypatrzę coś extra, np. ostatnio słomkowy kapelusik.

Gość ja tutaj
a ja juz 3 razy sie nie zawiodlam i odbior osobisty;)

Gość Denka
ja tutaj---> ciemna masa ze mnie jeśli chodzi o kupno przez internet. Przesyłka zawsze dochodzi na czas?? Płacisz listonoszowi przy odbiorze?? czy wpłacasz kasę na konto?? Przeglądam tą stronkę i muszę przyznać, że ciuszki tam są rewelacyjne, sama chętnie zamówiłabym kila rzeczy. Odpowiedz na pytania🌼

Gość mam córkę
Na codzień córka "zdziera" rzeczy po siostrze siotecznej i dzieciach mojej koleżanki, albo kupione w Lumpeksie. Na wyjścia kupuję jej coś na bazarku lub w sklepach, ale nic drogiego i firmowego, raczej mnie nie stać. Przez internet jeszcze nie próbowałam

Sklepy (w tym Tesco - maja sliczne ciuszki, m.in. Cherokee), internet (sklepy internetowe i allegro).

Gość AŚKA72
W szipszopie. Sprawdzony, solidny, ciuszki dobrej jakości. Polecam.

Ja głównie na Allegro i w ciuchlandach z dobrą markową odzieżą, tam gdzie ubranka są czyste i pachnące i wiszą sobie na wieszaczkach, na szcęście otworzyli kilka takich lumpexów u mnie w mieście, a ciuszki są przepiękne:)

no, na Allegro zresztą większość ciuszków, szczególnie zestawy jest z angielskiej ciuchbudy, jak komuś się nie chce grzebać to dobre wyjście jest

Gość ja tutaj
hej:) ja dopiero po spacerku:) ja odbieram ciszki w szczecinie, bo tam maja "siedzibe", raz umowilam sie na miescie, raz maz wlascicielki mi podrzucil, a raz bylam u nich w domku. mila kobieta z coreczka ok 3 latek i teraz chyba bedzie miala drugie, warunkow jakichs super nie maja, dlatego robie jej reklame:) za drugim razem bylysmy umowione na miescie, a pani zapomniala, to dorzucila mi bluzeczke do zamowienia;) polecam body jasio, kacperki sie flejtusza po jakims czasie, innych nie probowalam. firma jest solidna, dbaja o klienta, mozna porozmawiac przez gg i sie dogadac, a paczki szybko wysylaja z tego co slyszalam. sprzedaja tez przez allegro i wogole chyba mozna sie przy wiekszych ilosciach indywidualnie dogadac. zreszta ostatnio rozwineli ponoc asortyment, nie ogladalam jeszcze, a ta dziewczynka na glownej stronie to chyba wlasnie ich coreczka:) pozdrawiam:)

Przez internet już nigdy nie zamówie.Kiedy byłam w ciązy zamówiłam ciuch ciązowy - owszem przysłali mi po 10 mieisącach więc na co mi to już było???. Ja kupuje w sklepach odzieżowych lub jak chcem coś naprawde super oraz na dłużej np kurteczke,lepsze spodenki to kupuje w firmówkach

Gość Dżana20
Ja jestem w drugim miesiącu ciązy. Nikt nie da mi ciuchów dla dziecka, bo nikt z moich znajomych nie posiada maleństwa. Na razie jeszcze nic nie kupiłam, ale powoli się przymierzam i myślę, że poszperam w dobrych lumpexach. Moja koleżanka przepięknie ubiera swoje dziecko, chlopiec wygląda jak z jurnala, a okazało się, że ciuszki dla niego kupuje właśnie w lumpexach. Podobają mi się rzeczy dla dzieci, które są w firmowych sklepach typu Orsay czy H&M, ale ceny są dosyć wysokie i kupię tam co najwyzej jakieś kurtki, dresy itp.

Gość świat schodzi na psy
Nie dziwie się, ze nie masz znajomych z dziećmi. Dziewczyno ty masz 20 lat!!!! Ludzie w tym wieku się uczą:P

Jesli Poznań to tylko i wyłącznie butik PETRA na Świetym Marcinie....

Gość a oto streszczenia
często w "ciuchach", a konkretnie w jednym takim sklepie, właścicielka sprowadza z zagranicy, większość jeszcze z metkami, a tańsze niż w normalnym sklepie...