Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

Gość aniastyle
dziewczyny czy wy obawiacie się ciąży czy boicie się że jestescie chore bo okres sie nie pojawil jeszcze

ja co do ciazy ze nie powinnam sie bac ale zawsze jakies głupoty przychodza do głowy, po prostu zawsze mam lekkiego stracha przed okresem moze psychiczna jestem ale tak juz mam

Gość Cynamonek824
No_name - powiedz dokłądnie czemu tak myslisz? ( że, mozesz być w ciazy)

Gość Cynamonek824
Zrób test - pisałas już gdzieś że kiedys test nie wykrył ciaży, ale to są sporadyczne przypadki - wyjatki, na 99,9 są skuteczne!

Gość myniaaaa
cześc dziewczyny - to ja stara baba - która schizuje juz całe życie i jej mąz dostaje już do głowy!!!! tez nie mam@ i juz starciłam nadzieję :-(.

Gość M***
bleblus to niesprawiedliwe!! jak mozesz jeszcze nie miec okresu??!! ale ja tez tak mam, tez zawsze mam schziy przed okresem... dzis wzielam 20 pigulke, a w niedziele czekam na okres... no mysle ze chyba go dostane... chyba ze cos sie schrzani z ta rozkruszona pigulka:/... brrrrr odpukac... ide chyba spac bo sie dowiedzialam ze zamiast jutrzejszego DW ide do pracy i w sobote tez i jestem zla!!! wrrrr:P d-noc wszystkim a szczegolnie Cynamonkowi i bleblus:-) 🌼

Gość Cynamonek824
Bleblus, M*** - śpicie jeszcze? Pora wstawać :)

Gość ravenka maleńka
ja dostałam w poniedziałek. spóźnił się skubany 2 dni tylko, pewnie przez egzaminy i zmęczenie, ale miałam stracha przeogromnego!!! a to dlatego, że chociaż bardzo uważamy z moim facetem, to jeden jedyny raz, czwartego dnia cyklu, jak jeszcze miałam okres, na malutką chwilkę ( koło 3 minut) wszedł we mnie bez gumki.. potem uważnie obserwowałam cykl, wszystko było "na miejscu" - stan przedowulacyjny, owulacja i wszystko później - przebiegało książkowo, ale i tak się denerwowałam!! teraz normalnie dostałam okres, z bólami przed i w trakcie (specjalnie nie brałam nic przeciwbólowego, zeby mieć pewność, że wszystko OK!) więc chyba wszystko w porządku :)

Gość Cynamonek824
Napewno wporzadku!

A ja nadal nic, to juz 43 dzien cyklu....jestem przerazona:(z tego co widze to jestem w najgorszej sytuacji z was wszystkich...Boshe ja chce @ !!!!!!!!!

Gość Wioletka
Dziś 53 dzień czekania na okres i mam już dosyć.może napisze w skrócie co mi dolega bo może ktoś ma podobnie.Więc ostatni okres miałam 17 kwietnia ,9 i 17 maja kochałam się bez zabezpieczenia(głupota niby wyliczyłam że to dni nie plodne) od czasu gdy miałam dostać okres mam dziwną wydzielinę jest jej sporo ,ma kolor hmm żółty a czasami biały takie glutki.tydzień temu miałam bół macicy jak by miała mi wylycieć(miałam tak zawsze przed okresem),bolą mnie sutki przy dotyku i to chyba tyle z dziwnych objaw acha i ciągle głodna jestem ale mam tak od 2 miesięcy.zrobiłam w w 26 maja test i wynik negatywny dzień wcześniej to samo,brałam ciepłą kąpiel,brałam polopiryne(co podobno przyspiesza okres) ale nic. więc ja mam już dosyć po testach byłam uspokojona ale jak się budze każdego ranka to mam myśl że co będzie jak to jest ciąża nie chce mieć narazie dziecka bo mam już córeczkę.Przepraszam że to wszystko tu pisze ale ja musiałam się wypisać

no ja dzis rano sie obudziłam i chyba najechali mnie Indianie :p czerwone gatki i macica jakby sie miala zaraz rozerwac pieprzone nudnosci ale okres jest!!!!!!! nareszcie mam nadzieje ze to on świrus jeden ale chyba on bo czuje sie jak zawsze beznadziejnie!!!! ale uciesze sie bardziej jak wszystkie dostaniecie i razem odetchniemy z ulga

Wioletko... sytuacja niemalze identyczna,ale ja mam dzis 43 dzien cyklu,test robilam w 37 dc i negatywny,tez mam synka (wychowuje go na domiar tego sama) ze swoim obecnym partnerem jestem od 8 ms i nie mam zamiaru miec z nim jeszcze dziecka,chce skonczyc studia.Wybaczcie wszyscy za slownictwo,ale robie w gacie ze strachu mimo,ze test byl negatywny a boje sie dlatego,ze kochalam sie bez zabezpieczenia w dniu spodziewanej miesiaczki a okazalo sie,ze owu sie przesunela i zamiast okresu byla owu:( szanse spoooore na dzidzie:( Wioletko proponuje ci powtorzyc tes,jsli kochalas sie 17 a test robilas 29 to jednak mogl ci jeszcze nie wykazac,proponuje powtorzyc, ja swoj robie w niedziele gdy moj na przepustke przyjedzie,czyli to bedzie....11 czerwca,tzn.46 dzien cyklu,czyli...13 dni po owu.... zobaczymy Trzymam kciuki i daj znac,tzymja sie cieplutko buzka

bleblus zazdroszcze......Boshe jak ja ci zazdroszcze bleblus @@@ !!!!!

znam to uczucie ja tu dziełam na tym forym juz jakies 2 tyg i jak czytam jak inne dostaja a ja nie to wrrrrr ale bedzie dobrze, mimo ze piwko mimo ze kajak mimo ze sie relaksujesz mozg pewnie dalej o tym mysli a ty sama nie wiesz ze jestes poddenerwowana musi byc ok jak narazie na tym topiku all laski dostaja i TY dostaniesz!!

az sie rozkleilam, nie zebym zyczyla komus zeby nie dostal,bo ja zawsze szczerze wszystkiego dobrego,ale jak sama napisalas......znasz to uczucie poprostu chce sie ryczec;(

Gość Wioletka
Ja córkę wychowuje sama mieszkam z rodzicami jestem już długo z obecnym partnerem on może i chce dziecka ale ja właśnie teraz chce ułożyć życie tzn.dorobić się i mieć stałą prace.córke urodziłam miesiąc przed 18-tymi urodzinami i teraz ma prawie 4 latka.Chce zrobić test jutro

jejku bedzie dobrze musi byc!!!bede nadal trzymac kciuki i nie tylko, ja robiłam jeszcze jedno-co wieczor prosiłam Boga zeby dostac, teraz bede prosic zebyś Ty dostała i Cynamonek i inne laseczki ktore czekaja głowa do góry musi byc dobrze!!

Dziekuje bleblus,ciesze sie,ze tu trafilam jakos latwiej to wszystko....tylko takie glupie mysli,ze wszystkie podostawaly a ja moge byc wyjatkiem Wioletko moj maly ma 3 latka urodzilam tez majac jeszcze 18 3 ms przed 19 urodzinami i tak jak ty mieszkam z rodzicami i chce sobie ulozyc zycie :(

A ja sie szykuje i jade na egzamin z psychologii....ale jak kiedys gadalam z kumepla to mi powiedziala cos...a mianowicie 5 maja mialam koszmarny dzien...straszne zaliczenie z prawa....poprostu dramatyczna rozgrywka z egzaminatorem i do tego tak bardzo sie pozarlam z moim,ze niemalze zerwalismy tamtego dnia mialam taka adrenaline ze mi slabo bylo,prawie mdlalam i kumpela powiedziala,ze taki \"szokowy\" dzien mogl mi wszystko poprzestawiac i faktycznie poprzestawial,zamaist @ byla owu....ale i stosunek przed owu byl:( Mykam na egzamin :(

Nie dziekuje:) Tylko doluje mnie starsznie,ze kumpele do tej pory mowily \"spoko,dostaniesz\" ale teraz same juz watpia i sie w ogole nie odzywaja...pytaja tylko \"i jak?\" ja kiwam glowa i zmiana tematu:( Mam nadzieje,ze jak dostalas @ to nie znikniesz tak szybko jak to zazwyczaj bywalo....ja sobie obiecalam,ze jak dostane to napewno bede wspierac reszte Odezwe sie po powrocie papa

Gość myniaaa
dalej nic !!!- to chyba ciąża!!!!!

Gość myniaaa
co ja zrobię - ????? Bolą mnie brodawki i "czuję" jajnik!!!!! Nie chcę być w ciąży - jestem już za stara!!!!!!!!!!! Pamiętam jak byłam w ciąży ( abyło to kilkanaście lat temu) miałamdużo wydzieliny - az musiałam podpaski podkładac - a teraz nie mam - i tylko tym się pocieszam...... Napiszcie coś - błagam - czuje się taka samotna ..........., bezradna .......

jestem z toba !! niestety nie moge nic poradzic bo w ciazy jeszcze nie byłam, moze idz do lekarza jesli uwazasz ze w swoim wieku nie mozesz juz sobie pozwolic na dziecko

Gość myniaaa
płakac mi się chce - zrobię jutro test - nie wytrzymam tego napięcia!!!! - no ale gdyby wyszło , że jestem - to co dalej - ????