Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

Gość M***
non ale powiedz bleblus czy nie jest mimo wszystko razniej na duszy??:-) bedzie dobrze:-)

oj jest razniej duzo razniej!! najgorsze w takich chwilach jest osamotnienie ale jest dobrze, wy mnie tu wspieracie moja przyjaciołka tłucze mi do głowy ze wszytko bedzie dobrze i jakos sie trzymam :))

tylko mam takie dziwne uczucie jakbym sobiepecherz przeziebiła ale sikam normalnie i nie boli nic tylko czasem po sikanku sczypie przez pare minut i przechodzi takie same cos miała jak byłam malutka moja siostra tez biedna to ma strasznie nie miłe uczucie

Gość M***
no widzisz bleblus... ja znikam na jakis czas usmazyc sobie warzywka i poczytam fajna ksiazke, bo jutro na 8 do pracy a nie chce powtorki z wczoraj (znow szlam o 2 spac:/), zajrze tu jeszcze potem, 3majcie sie laski:-)

Gość Cynamonek824
Jejku jak sie boję, nie myslałam, a teraz musze ponieść konsekwencje:(

Gość merie
:) jestem już po kąpieli, idę spać z nadzieją,że obudzę się, podtrreptam do łazienki,a tam suprajs ;) :D dobranoc ;)

Gość Cynamonek824
Powiedzcie, zę bedzie dobrze - proszę :(

Gość merie
Cynamonek - no pewnie,że będzie dobrze!

Gość merie
szósty dzień to nic takiego. czasem nawet w połowie cyklu trudno zajść w ciążę! nie mysl o tym,teraz już niczego nie zmienisz..obiecaj sobie,że będziesz mądrzejsza i zrelaksuj się ;)

Gość gł u p ee k
cały czas jestem z Wami:) Cynamonek824 to dopiero 23 dzien cyklu! nie martw sie tyle na zapas bo przez ten stres serio okresu nie dostaniesz...wiem ze mi łatwo mówic,ale ja tak jak ty...zaraz po stosumku umieralam ze strachu...i okazalo sie ze calkiem niepotrzebnie! bleblus uwzaja na pecherzyk...bo z doswiadczenia nie wiem ale podobno fatalnie jak sie przeziebi...dbaj o zdrowko i ubieraj sie cieplo:) I pamietajcie relaksik:) zobaczycie ze niedługo bedziemy gadały o tym ze teraz to juz bedziemy uwazały ...itp:) Spijcie spokojnie...:) 🌼

Gość Cynamonek824
Dziękuję Wam:*

Gość Drżąca /
przedostatnie opakowanie tabl. anty nie wzielam po 7 dniach, a po 8... Wystąpiło normalne krwawienie w terminie, troszke było dłuzsze niz zazwyczaj. Wzięlam tabl. z kolejnego opakowanie dokladnie po 7dniach, a nastepnego kochałam się bez dodatkowego zabezpieczenia . Minęlo juz 3 tyg. a ja zaczynam miec jakby mdłości przez cały dzien... może panikuje, a okres powinnam dostac dopiero w niedziele, testu nie robiłam, bo wolę poczekac... w Czasie tej przerwy byłam na łee diecie... może to ona ma wpływa teraz na samopoczucie, może tabletki przestały służyc... Jak myślicie... bo już cała drże:/

Gość M***
wzielas tabletke czyli nie 7 a 8 dnia tak?? Najwazniejsze jest 10 pierwszych tabletek... Dlaczego zatem kochalas sie bez zabezpieczenia?? nie sugeruje, ze moglas zajsc w ciaze, ale mdlosci pojawiaja sie rowniez na okres, a Ty masz go dostac w niedziele... Tylko wiesz co?? Ja tak samo schizowalam swego czasu pare dni przed okresem... Mysle, ze dieta wplynela na stan Twego samopoczucia. Bedzie dobrze:-) 🌼

Gość Cynamonek824
Zastaniwam sie czy zrobić test, ale pewnie jeszcze za wcześnie, ale z drugiej strony miałam normalną owulacje - około 19 dnia cyklu - to chyba niemożliwe żeym zaszła w ciaże majac stosunek w 6 dniu.Boję sie, rano i wieczorem mdli mnie, pobolewaja mnie też piersi:(

Gość M***
do Cynamonek 824: dlaczego sie az tak boisz skoro kochalas sie w 6 dniu cyklu?? Mdlic Cie moze rowniez na okres. Jesli chodzi o bol piersi to tez normalna reakcja, nie przypisuj sobie, ze moze stac sie to, czego nie chcesz. Nie pamietam Twoich wczesniejszych postow, ale czy bierzesz pigulki?? I kochalas sie bez zabezpieczenia??

czesc laski zaczeło mnie z deczka mdlic i bola mnie pirsi 40 dzien i zaczym sie martwic ze bede musiałą sztucznie sobie wywołac ten okres :((

Gość Wioletka
Dzisiaj 45 dzień a okresu nie ma już nie wiem co zrobić jak przyspieszyć okres?? mam od 2 tygodni tylko dziwne upławy na początku były żółtawe żadkie a od tygodnia białe gęste,za kilka dni wyjerzdzam i mam nadzieje że może wyjazd sprawi cud i okres się zjawi bo już nie wytrzymuje,do tego od wczoraj na wszystkich się wydzieram i nie mam nawet siły nic robić

przed okresem jaka jest temp ?? ja mam 36.9 i nie wiem czy to na okres czy sie przeziebiłam ratunku ja chce okres!! a czemu tobie wioletta moze sie spozniac??

Gość Wioletka
Zdaje mi się że organizm mi się rozlegulował (mam taką nadzieje)

Gość cat11
okres spóźnia mi się 3 dni - dziś zrobiłam test (pro-test) i wyszedł negatywnie... zastanawiam się na ile jest on wiarygodny - co mogło wpłynąć na ewentualny błędny wynik? I jeszcze jedno pytanie - gdzie mogę zrobić badanie krwii(nie mam karty zdrowia i nie chce czekać z załatwianiem)? prywatny ginekolog może stwierdzić czy jestem w ciąży? I ile mniej więcej kosztuje wizyta? wiem że pytania troche głupie, ale prosze was bardzo o odpowiedzi...

Gość Drżąca /
do M**** . .. nie nie nie nie... ta 8 dniowa przerwa była jeszcze w przedostatnim opakowaniu...a teraz skonczylam nastepne czyli normalnie 7 dni po tamtym blistrze, ale... boje się ze ta dieta miala wpływ na hormony... bo kiedyś jak ją stosowalam to rozregulowalam Sobie troszke okres:/.... Dalej cały dzień mi nie dobrze... troszke kłuje mnie cos wpodbrzuszu... zaczynam panikowacm, a stracha mam przed zrobieniem testu.... :/

Gość cat11
badanie nie potrzebne - dostałam okres:) miałam ostatnio dużo stresu mi się spóźnił po raz pierwszy tak bardzo.

Gość M***
do Drżąca: Nie bój się, w ciąży na pewno nie jesteś, jestem pewna, że i dietą i stresem rozregulowałaś sobie ten okres, a właściwie jego brak. To samo tyczy się bleblu... Dziewczyny, czytam Wasze posty i pomyślałam sobie, że nie macie podstaw by się bać. Ten okres nadejdzie. Ja miałam taką sytuację m-c temu. Miałam zbliżenie... w całej panice doszło do tego, że zaczęłam sobie wmawiać, że chyba pigułki nie wzięłam (wzięłam, wzięłam, mam ustawiony przypominacz w komórce)... I... okresu nie dostałam. W panikę wpadłam. Pani dr powiedziała, że może zdarzyć się tak, że w tym m-cu po prostu ten okres nie nadejdzie. Po m-cu przyszedł co do dnia, nawet spory i co do dnia. Będzie dobrze, tylko proszę Was - NIE PANIKUJCIE!!!!!!!!!!!!!!! 🌼

Gość elnino
czekalam i przyszedl, 19 dni spoznienia...wy tez dostaniecie, kwestia czasu

Gość M***
do aniecha 19: mozna miec poslizg do 12 godzin i dzialaja tak samo, przykladowo: bierzesz pigulki o 21 to spokojnie mozesz sie spoznic do 9 rana, ale nastepna bierzesz o 21... musisz pamietac, ze pigulka wchlania sie okolo 3-4 godzin i nie ma mowy o ostrej biegunce czy wymiotach, bo wtedy oslabia sie jej skutecznosc... najlepiej brac pigulki na noc, bo wtedy nie czujesz glodu, ktory sie pojawia u wielu kobiet wlasnie po zazyciu pigulek... mozna ten czas 'przespac';)

Gość gł u p ee k
bleblus na innym topiku przeczytalam ze okresu dalej nie masz... nie schizuj sie ciaza! testy czasem moga wprowadzic w bład ale badanie krwi jest raczej pewne! naprawde tylko przez to ze tak sie schizujesz i stresujesz mozesz opozniac sobie okres... albo przestan o tym myslec...a jak wiesz ze nie wyluzujesz to idz do lekarza w przyszłym tygodniu...i zadreczaj sie juz tak sama... 🌼

Gość gł u p ee k
a zapomnialam!!! snilas mi sie...hehe snila mi sie jakas dziewczyna siedzaca na ławce...a ja tylko pomyslalam ze inaczej sobie tą bleblus wyobrazałam :)