Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violetta8765

czekam z utesknieniem na okres

Polecane posty

Gość M***
hehe, gł u p ee k, jak Ciebie czytam, to jakbym siebie czytala, denerwowalam sie, ze nie dostane okresu tydzien wczesniej juz, tak na wszelki wypadek na zapas;), to jest nienormalne, ale co stres potrafi z nami zrobic... tylko za duzo tej melisy tez nie pij, bo co za duzo to niezdrowo;)

Gość ja też czekam
To znowu ja:) okresu nadal nie mam;( straszni esie boje a wiem ze stres działa niekozystnie na to....taka juz ze mnie panikara ale dobrze wiedziec ze nie tylko ja tak reaguje:) ja miałam swój pierwszy raz w 27 dniu cyklu przy czym mam nieregularnie okres srednio co 33 dni wiec chyba to dni niepłodne????? bo juz sama nie wiem:( chłopak mnie uspokaja ze przeciez sie zabezpieczylismy prezerwatywą, i ze juz wtedy bolały mnie piersi ( teraz tez bola) wiec bedzie oki:) jak myslicie bedzie dobrze??????????????????????????aaaa i jeszzce jedno pytanko ( sorki ale ja dopiero zaczynam) czy to ze to był pierwszy raz moze jakos wpłynac na opóznienie okresu???? now iecie stres i ogólnie???????????

Gość anii
stres na pewno może wpłynąć na opoźnienie, po pierwszym razie bywa, że się okres opóźnia. mi się nie opóźnił.

Gość ja też czekam
ja się najbardziej stresuje tym, że nie mam okresu:(

Gość M***
Jeśli miałaś swój pierwszy raz w 27 dniu cyklu to raczej nie powinnaś się martwić, zakładając, że masz ykl regularny... opóźnienie po pierwszym razie??hmmm... tak może być, zważywszy na fakt, że jest to wielkie przeżycie, coś tracisz... coś zyskujesz...

Gość ja też czekam
oki dzieki za pocieszenie:) pije tą meliskę i wziełam goracą kapiel modle sie o ten okres:) ide juz spac trzymajcie sie dobranoc:)

zaczeło mnie kłuc w prawej piersi z tyłka nic nie leci a moje nerwy razem ze mna sa juz postrzepione na kawałeczki....:((((((

Gość badjki
bleblus jestes??????????????

Gość gł u p ee k
Kobietki u mnie tez cisza :( liczylam na to ze rano dostane-zwykle tak dostaje... a tu nic...a ja jestem kłebkiem nerwów:(

Gość ja też czekam
Hej:) witajcie ......ja juz nie czekam:) DOSTAŁAM!!!!!!!!!!!! tylko strasznie mnie teraz wszystko boli....ale nie marudze wieczorkiem zaczynam brac Novynette ....a teraz siadam do książek bo w sobote egzaminy sie zaczynają......3mam za was kciuki papapa

Gość elnino
u nmnie nadal nic.... 17 dzien spoznienia...buuuuuuu

Gość od kiedy melisa pomaga
Nie słyszałam nigdy żeby melisa pomagała w wywołaniu okresu, chyba w wywołaniu mdłości, a to w tej sytuacji nie jest pożądane. Dowiedziałam się kiedyś, że pomocna jest herbatka z dzikiej róży - dostępna w każdym hipermarkecie lub aptece. Mnie kilka razy pomogła,ale mógł być to tylko zbieg okoliczności. Niemniej napewno nie zaszkodzi, a może pomóc...

Gość zestresowana2222
ja powinnam dzisiaj dostać i NIC!!!nawet żadnych objawów nie ma że dostanę!!!strasznie się boję!!!!za to od rana mam straszne mdłości!!!może to przez te nerwy???

Gość zestresowana22222
i dalej nic chyba zwariuję!!ma może ktoś jeszcze taki problem jak ja???pomóżcie!!

Gość M***
No dziewczyny, ja bylam pewna, ze po nocy napiszecie pozytywne posty, ze juz dostalyscie... ale dostaniecie, mowie, Wam, bedzie dobrze... Z innej beczki. Bylam dzis u lekarza i spytalam, jak to jest z pokruszona pigulka, bo czesto takie pytania sie powtarzaja. Mi sie to zdarzylo przy 8. Dostalam taka odpowiedz, ze najwazniejsze jest pierwszych 10 pigulek. Pani dr mi powiedziala, ze moglam wziac nowa z nowego opakowania, ale zwazywszy na cene (jeanine kosztuje ok 35 zl, choc slyszalam, ze nawet cena siega do 45) nie zrobilam tego. P. dr dodala, ze nie wie, na ile mi sie pigulke udalo uratowac i na ile ona sie wchlonela. Ale... ja przez najblizsze 2-3 tygodnie nie planuje zblizenia, wiec spoko. Powiedziala mi na koniec, ze jak zaczne brac nowe opakowanie to moge spokojnie sie kochac. To taka dygresja, bo na pewno kazdej z Was pigulka moze sie pokruszyc i tu macie odpowiedz:-) pozdrawiam wszystkie serdecznie:-):-) P.S. Jeszcze sie dowiedzialam, ze w POlsce bedzie tak jak na zachodzie. Ze nie trzeba bedzie robic tej 7-dniowej przerwy na wywolanie krwawienia. Juz pol roku temu moja lekarka mnie do tego namawiala, ale to jest drozsze, bo przykladowo teraz z przerwa mam na 3 m-ce 3 opakowania, a tak bez przerwy 4 opakowania na 3 m-ce... Mi sie to nie kalkuluje;) a ten okres niech sobie bedzie;)

Gość Malwinia
a ja czekam juz 8 dni na okresik.. chwilami łapie sie na tym ze o @ zapominam ..o tym ze powinien przyjsc.. moze to juz zmeczemie :( mam dosc czekania...

Gość gł u p ee k
bleblus to tak jak u mnie... jak egzaminek poszedl? czekamy dalej kobietki... M*** dzieki za dobre słowa:) przydaja sie na tym topiku...

Gość M***
gł u p ee k i bleblus - myslalam, ze podzielicie sie ze mna ta dobra wiadomoscia, a u Was nadal nic?? mysle, szczerze, ze... dziala u Was wszechogarniajacy stres, a same wiecie, jaki on potrafi byc wredny... dodatkowo dochodza u Was egzaminy i macie odpowiedz... jesli chodzi o dobre slowa... tak co jakis czas wchodze na rozne posty i czytam i wierzyc sie nie chce, jacy ludzie okrutni sa... ktoras zadaje pytanie - w wiekszosci ogolu moze glupie - i co druga daje glupia odpowiedz, jakby miala ubaw i satysfakcje, by wyprowadzic kogos z rownowagi, tak przeciez nie mozna!! dziewczyny, jestem z Wami i nadal trzymam kciuki:-)

Gość gł u p ee k
M*** 🌼 dla Ciebie... mam nadzieje ze niedługo bede mogla sie podzielic dobra wiadomoscia...

Gość M***
gł u p ee k bedzie dobrze, ale sie pogubilam, ktory Ty dzien czekasz na okres?? i czy bralas tabletki, czy przestalas?? bo sama juz nie wiem... dziekuje za 🌼

egzamin na 5 bo ustny był. a okresu ni ma. ja teraz ciepłe kapiele meliska i szybko spac a jak u ciebie gł u p ee k egz bo ty chyba tez miałas??

juz sama nie wiem bo wszytsko mnie boli jestem padnieta spałam w nocy 2 godziny moze jak odpoczne i zregeneruje siłyu to i okres przyjdzie a tak bajdełej jak robicie te sliczne kwiatki i serduszka?

Gość M***
gratulacje z okazji 5:-) a kwiatek wpisuje sie slowo "kwiatek"pomiedzy kwadratowe nawiasy - zupelnie jak w tlenie, tzw. komenda :-) 🌼

i kurcze ma troszke mokro a ponoc jak ma przyjsc okres to sie sucho robi, (pociesza mnie fakt ze jeszcze przed braniem tabletek czasem miałam mokro zaraz przed okresem) leci mi co jakis czas takie białawe cos, ale pocieszam sie ze jedna dziewczyna napisała ze jak odtawiła tabsy tez miałe czesto białe....z deczka mi nie dobrze ale to pewnie przez zmeczenie. robiłam sobie te hcg-beta ale zawsze przemknie głupia mysl a moze jednak ciąza ale to nie mozliwe..

i kurcze ma troszke mokro a ponoc jak ma przyjsc okres to sie sucho robi, (pociesza mnie fakt ze jeszcze przed braniem tabletek czasem miałam mokro zaraz przed okresem) leci mi co jakis czas takie białawe cos, ale pocieszam sie ze jedna dziewczyna napisała ze jak odtawiła tabsy tez miałe czesto białe....z deczka mi nie dobrze ale to pewnie przez zmeczenie. robiłam sobie te hcg-beta ale zawsze przemknie głupia mysl a moze jednak ciąza ale to nie mozliwe..

Gość anii
ja nie biorę tabletek, ale przed okresem miewam biały nieprzezroczysty śluz, dużo go nie jest, ale trochę jest. myślę, że to Twój okres nadchodzi :)