Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 krwawa_ mary_

do manicurzystek kupujacych na allegro

Polecane posty

Go艣膰 wisieneczka__Xxx
hehe wczoraj robilam kolezankce tipsy i chciala z duza iloscia ozdob na kazdym paznokciu....zrobienie ich zajelo mi 3godz...wczesniej przewaznie robilam z frenchem i jakas mala ozdobka ale powoli trzeba sie przyzwyczajac do takiego czasu... w sumie bardzo duzo zalezy tez od jakosci produktow na jakich sie pracuje....zauwazylam ze tipsy z emmi nail piluja sie znacznie szybciej i lepiej niz tipsy reni nail....pewnie nie jedna z was to zauwazy艂a.... aha mam jeszcze jedno pytanie do was,mianowicie chodzi mi o to czy ktoras z was piluje tipsy pilnikiem szklanym???teraz piluje pinikiem 100/180 i taka metoda wydaje mi sie najlepsza ale slyszalam tez inne opinie np.moja kolezanka od 4lat robi tipsy,caly czas uzywala pilnika 100/180...nagle przezucial sie na pilnik szklany mowi ze to o wiele lepsza i szybasza metoda ale nie wiem ile jest w tym prawdy...jesli ktoras z was wie cos wieej na ten temat to piszcie :) hehe pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wisieneczka__Xxx
do behometka: jesli chcialabys kupic zel french z naildesign...to odradzam Ci zakupu moja kolezanka go zamowila i jest do bani...wyglada jakby byl zmieszany z klejem,nie jest sniezno bialy ale bialo-przezroczysty...zaplacila 30zl za 15ml cena przystepna ale jakosc dop du... wedlug mnie zel french z emmi nail jest super...i nie zolknie...pierwsze tipsy zrobilam kolezance wlasnie z frenchem 2,5 tyg temu..jak narazie sie trzymaja a french jet tak samo bielutki jak byl...ja robie tak ze nakladam jedna warstwe frenchu do lampki na dwie minutki i drugo warstwe frenchu....i znowu do lampki :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domiska
Mam, 偶el Gabriell jednofazowy, kt贸ry nie wymaga primera, ale odchodzi mi na naturalnym paznokciu. Czy uzycie primera mo偶e temu zapobiec?Poradzcie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martynka_Xxx
do domiska-wydaje mi sie ze powinnas bardzo dokladnie spilowac swojego paznokcia blokiem...i bardzo dobrze go odtluscic...a jesli to nie pomoze to powinnas uzyc primera...ja mam z emmi nail i jest bardzo fajny.....pozdrawiem

Udost臋pnij ten post

Mobla nie ma sprawy, jak tylko dostane 偶el odrazu powiem Ci jakie s膮 :) narazie mia艂am 偶el rzadki i g臋sty, na pocz膮tku ci臋偶ko by艂o mi sie przestawi膰 na gabriela i jego g臋sto艣膰 ale teraz uwa偶am 偶e jest lepszy bo nie sp艂ywa szybko na sk贸rki i lepiej si臋 nim buduje paznokcia ni偶 tymi rzadkimi kt贸re sp艂ywaj膮 na boki zanim zd膮zysz je utwardzi膰 w lampie :) Wisieneczka dzieki za ostrze偶enie, ale z tej firmy napewno nie zam贸wie 偶adnego zelu bo kole偶anka ma akryl i 偶el bezbarwny i s膮 niezbyt dobre :( 偶el za rzadki jak dla mnie :( mam french z gabriela (jeszcze go nie pr贸bowa艂am nak艂ada膰) a teraz zamowilam zestaw 偶eli z emmi. zobaczymy co to b臋dzie, oby tylko klientek nie zabrak艂o haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mobla
Dziewczyny a co my艣licie o 偶elach ACTIV ,kurde nie moge si臋 zdecydowa膰 a nie chce zn贸w wtopi膰 DZI臉KI

Udost臋pnij ten post

do behemotka.Ja z 偶eli emmi nail jestem zadowolona.Robie paznokcie ju偶 rok i moje klientki s膮 zadowolone.Nosza paznokcie po miesiac i nic nie odpryskuje.Cena 偶elu jest niska i jak na ta cene to jako艣膰 rewelacyjna.呕el french jest 艣nie偶nobia艂y.Nak艂adam bia艂a ko艅c贸wk臋 d艂utkiem.Polecam rewelacyjna rzecz.Idealna linia u艣miechu.Mi zele emii nail odpowiadaja a robi艂am juz sporo paznokci i sie nie zawiod艂am.Za pierwszym razem jak robilam pazurki w ogole moje pierwsze tipsy to zapomnialam dac primera a mimo tego 2 tygodnie kuzynka nosi艂a.By艂am w szoku.Potem kupilam sun flower i niestety zawiod艂am sie mimo i偶 inne chwala.Byc moze trafilam na jakis przeterminowany choc na sloiczku data waznosci byla dobra i juz wiecej nie kupuje bo cena wyzsza a zadna rewelacja dla mnie.Jednak opinie sa rozne.Jak ktos jest zalogowany w \"swiat kosmetyki\" to tam megii pracuje na zelach emii.Sami zobaczcie efekty i ilosc zadowolonych klientek.

Udost臋pnij ten post

Marlena mam d艂utko ale nie umiem nim zrobi膰 lini u艣miechu :( jako艣 mi to nie idzie, a kosmetyczka robi艂a to tak szybko i prosto :) jak to robisz? nak艂adasz 偶el p臋dzelkiem i potem rysujesz tym d艂utkiem? haha wiem ze ciezko to wyt艂umaczy膰, ale moze jednak :P

Udost臋pnij ten post

Witam, a ja proponuje zakupic tipsy z pi臋knym bia艂ym frenczem,zawsze 艣nieznobia艂e,na 偶el si臋 nie wydaje nie 偶贸艂kn膮 艣wietnie si臋 pi艂uja.Sama je teraz mam i jedno powiem - nigdy tak 艂adnie frencz nie wygl膮da艂, wi臋c jesli moge pom贸c, to polecam.

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny:) 偶ele emmi nail kupuje przewa偶nie na allegro ale mo偶na zam贸wi膰 ze strony internetowej emmi nail, dla zainteresowanych podaje adres: www.em-nail.design.com :) do Adzi T, tipsy french sa super, bialutkie i bajecznie latwe w obr贸bce, z tym 偶e bardzo skracaja p艂ytke paznkocia, na moich wygl膮daja fatalnie, widac sam bia艂y pas frecha a p艂ytki b.ma艂o:( nie podoba mi si臋 to ale na niekt贸rych pazurkach wygladaja dobrze, szkoda z enei na moich :) ja zamawiam je na allegro u andrew35. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

dziewczyny a jakie teraz u zywacie ozdoby, jakie s膮 popularne w waszych miastach?? u mnei dziewczyny w dalszym ci膮gu ch臋tnie brokaty i mase kolorowych cyrkoni nosz膮 na pazurkach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisieneczka__Xxx
do marlena887-ja takze uzywam zeli z emmi nail ale po dwoch tyg moim klientka zaczynaja sie zapowietrzac....pewnie to moja wina,moze zle spilowalam paznokcia,albo zle nalozylam zel....nie wiem dokladnie jaki jest tego powod....jesli mozesz mi pomodz w jakis sposob to bede Ci bardzo wdzieczna :) aha i ja dostalam w zestawie zel budujacy,nablyszczajacy no i french najpierw nakladam trzy warstwy zelu budujacego i ostatnia nablyszczajaca (nie mowiac o frenchu albo ozdobach hehe) wiec nie wiem w czym tkwi problem jesli mozesz mi pomodz to bede Ci dluzna :) hehe pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisieneczka__Xxx
jeszcze jedno pytanko... co sadzicie o zelach ladys nails bo cena jest dostepna...ale ciekawa jaka jest jakosc tych zeli...????

Udost臋pnij ten post

do wisieneczka.Na temat ladys-nails tez probuje sie cos dowiedziec bo planowalam zakupic te zele a le cos mi nikt nie napisac nic.Je艣li chodzi o zele emmi to mi odpowiadaja.Nie wiem co 偶le robisz.Mo偶e za malo zmatowiona p艂ytka albo zalewasz skorki?to g艂owne przyczyny.Ja jak jest cieplo to naprzemiennie daje paznokcia do lampki na 15 sekund i zel zastyga i nic nie zalewa.Pracochlonne ale skuteczne.Ja caly czas uzywam tylko jednofazowki.Moze pod zel budujacy jest konieczny tez zel podkladowy z emii skoro to 3 fazowka. Do behemotka.Ja kupilam d艂utko i jestem zadowolona.Ostatnio robilam pazurki 艣lubne i wysz艂y 艣licznie.Klientka by艂a zadowolona i nawet dala mi 10 z艂 wi臋cej.Ucieszy艂o mnie to.Ja nak艂adam 偶el d艂utkiem.Ta kuleczka rozprowadza go rowniutko.Moze musisz potrenowac.Trzymam kciuki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lizuska
czesc babeczki ile warstw zelu nakladacie ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lizuska
chodzi mi oczywiscie o jedno fazowy

Udost臋pnij ten post

Marlena dzi臋ki :) chyba po膰wicze i b臋dzie dobrze, bardzo podoba mi sie nak艂adanie d艂utkiem tak profesjonalnie to wygl膮da haha Lizuska ja daje 3 lub 4 warstwy, zale偶y jakie ozdoby zalewam bo niekt贸re potrzebuj膮 wi臋cej warstw lub jednej grubszej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisieneczka__Xxx
dzieki marlena887 teraz wydaje mi sie ze to przez to ze zalewam skorki bo jak paznokcie odrastaja to widac nadamiar zelu...zaraz zaczynam robic swoje paznokcie i sprobuje zrobic to bardzo dolkadnie hehe dzieki wileki pozdrawaim papa

Udost臋pnij ten post

Dok艂adnie tak jak napisa艂a behemotka zale偶y co sie zatapia.Np hologramy sa cieniutkie i szybko sie zatapiaja natomiast k贸艂ka cd sa grubsze i 4 warstwy trzeba dac.Ja nawet daje 5 jak trzeba.Sa rozne ozdoby jedne cienkie drugie grubsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowy redsik
Hej babeczki. Dopiero zaczynam swoja przygode z zelkami, ale bardzo lubie to robic. Powiedzcie mi jak szukac klientek, bo na razie chce robic w domu albo z dojazdem. Moze dacie jakies rady??? By艂abym bardzo wdzieczna!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinowy redsik
Ja mam od andrew35 skompletowany zestaw z gabielle i jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

do zuzka.Kup sobie zestaw startowy od andrewa35 albo emmi nail.Ten co podalas linka nie jest z艂y ale sprzedawca malo wiarygodny.Zobacz ile negatyw贸w i zele tej firmy sa kiepskie.Jak juz zainwestowac to w dobry towar.Masz linki http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=209069367 i nastepny http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=209469951

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzka 24__
dzieki wielkie marlenka :) wole zainwestowac w cos lepszego a przecie zele i lampa sa najwazniejsze dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lizuska
dziewczyny pole膰cie mi jakis dobry nab艂yszczacz bo po zrobieniu zelkow jednofazowka po kilku dniach juz sie tak nie swieca teraz pomalowalam bezbarwnym wydaje mi sie ze przydal by sie nab艂yszczacz:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 domiska
Hej dziewczyny!!Jest jaki艣 spos贸b na zbyt gesty zel??Kupi艂am sun flower jednofazowy z bonderem i strasznie sie ciagnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wisieneczka__Xxx

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paprota
nie wiem co jest lepsze do akrylowych szablony czy tipsy?!!!! prosze o pomoc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paprota
jak wogole tak w skrocie robi sie akryle na szablonach? plis pomorzcie mi dziewczyny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedodzwiedz
witam serdecznie! mam pytanie, kupilam na allegro tipsy clear i podczas pi艂owania progu , kiedy juz sie zatraca granica, zaczynaja sie "drzec" jak papier, najczesciej po bokach. Wydaje mi sie, ze robie wszystko jak nalezy i czy to jest winna kiepskiej jakosci tips贸w? Poza tym pracuje na zelach la femme i nie moge powiedziec, ze sa rewelacyjne...Na plus jest to, ze przezroczysty jest srednio gesty, nie sp艂ywa na skorki, nie zapowietrza sie, szybko sie utrwardza, wiem jednak, ze teraz kupie sobie zele sun flower lub activ.

Udost臋pnij ten post