Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venice

Pamietacie te czasy?

Polecane posty

O lejuju - wszystko to moje dzieciństwo:D:D:D Saturatory, chleb z solą albo z masłem , zeszyciki \"Pele Mele\" i te ze zlotymi myślami, kominki :D:D:D muachacha ...i hurtowa ilość dzieci na podwórku, znaliśmy się jak stare łyse konie. "Świat Mlodych" obowiązkowo w soboty chyba - o ile pamiętam :D

- a pamiętacie magnetofony szpulowe? - i kolekcjonowanie pocztówek - cale miasto zjeździłyśmy z przyjaciółką w poszukiwaniu takich piesków czy koni jakich jeszcze nie miałysmy... - chińskie piórniki na magnes - historyjki z gum Donald kupowanyck w pewexie - torby na ramię do szkoły - a potem już w liceum wszyscy mieli raportówki z naturalnej skóry - a z darów z kościoła solone masło i pomarańczowy amerykański ser

Gość pooooomarańczka
a miałyście cos takiego jak pamiętnik? Dawało sie go znajomym aby sie wpisywali. Kurczę, mam je do dzisiaj.

Gość nie nie nie nie
- a przesiadywanie na murkach czy przy trzepakach do 22. i "skubanie" tego czarnego słonecznika palonego:P - ta słynna wieczorynka "Miś z okienka" z przyklapniętym uchem. -a rowery(?), jako prezenty komunijne:D; nie żadne 'górale', a SKŁADAKI made in Polen;P: Domino

miało być z solą albo cukrem :D się rozżewniłam.... A w szkole na lekcjach statki albo Państwa miasta. u nas zabawa w \"latającego czestmira\" czyli rzucanie podtawkami od doniczek i w \"nitkę marchewkę\" - przewlekanie nitki między kolejnymi ławkami :D

Gość pooooomarańczka
rowery na komunię pamiętam, przewaznie WIGRY 3

Tak, Świat Młodych był w soboty i z tylu były tłumaczenia piosenek. W piątki słuchałam listy na 3 a w Tv pierwsze teledyski można było oglądnąc w programie Jarmark, który prowadził Szewczyk (wtedy przystojny), Pijanowski i taki trzeci ale nie pamiętam jak się nazywa.

jeszcze jedno! dzinsowe kozaczki z marszczonymi cholewami :D a potem takie zamszowe baaardzooo wysokie aż za kolano sznurowane z tyłu!

Taaa, zlote mysli :D Jakiez to burze mozgow byly w wymyslaniu pytan takich, ktorych nikt jeszce nie mial :P

Pariss hehehe - telepatia z tym Niedźwiedziem , miałam pisać właśnie o Szewczyku :D Ja juniorki przebrzydłe do końca życia będę pamiętać - nienawidziłam ich z całego serca i sztuczny biały kołnierzyk przy mundurku bleh

ten trzeci to był Zientarski, potem były jeszcze teledyski przed 20.00 na dwójce przez 10 minut codziennie - prezentował Szewczyk.

Gość o cholera ale lala
aha no a tornistry z bolkiem i lolkiem żwirek i muchomorek a spodnie zwężane do dołu a na biodrach szerokaśneee byłam chudziutka to wiem.

\"Podrabiane\" Barbie :] A ja nie mialam mundurka. Za to fartuszek - owszem :D

wróżby obowiązkowo :D Żebym to ja jeszcze potrafiła sobie przypomnieć co mi wtedy wyszło ;) zgubiłam gdzieś ten zeszyt przy przeprowadzkach :D "Już za chwileczkę, już za momencik tiririrriri, Piątek z Pankracym zacznie się kręcić..."

Gość miś z okienka hhhhhhhhehehe
hehehehehe, pamiętam:D, misiek i jakiś gościu

i do tego zespół Savage \"Only you\" i Alphaville \"Big in Japan\"

czy pamiętacie inne czasopisma dla młodzieży- \"Płomyk\" , \"Na przełaj\"...A muzyka tamtych czasów- powiedzcie ,który aktualnie działający zespół miał tyle fanek co wówczas Papa Dance?!Istniało ponad 60 fanclubów skupiających tysiące fanek....To polowaniev na plakaty idoli tamtych lat, tapetowanie nimi pokoju....