Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venice

Pamietacie te czasy?

Polecane posty

Wydaje mi się ,że jak pierwszyraz widziałam \"Ławeczkę\" w Teatrze Telewizji to miałam jakieś 9 lat, dla mnie to bardzo dawno temu :)

Carrie skoro tak mówisz, to ja nie pamiętam. Za to dobrze pamiętam\" Małgosię contra Małgosię\" , a hiciorami był Powrót do Edenu i Dynastia.

Gość pooomarańczka
i była jeszcze bajka Buli, chyba o bałwnku z czerwonym nosem

Gość pooomarańczka
Wiezniarki i taki japonski film Oshin, miałam wtedyze 4 latka ale doskonale go pamietam.I jeszcze Domowe przedszkole z krasnalem Chałabałą

Gość rocznik 79
krissdevalnor ja pamietam ten western!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslalam ze nikt tego nie pamieta i ze to mi sie przysnilo ze taki serial wogole istanial. pamietam ze kochalam sie tam w jednym aktorze. szok ze ktos to pamieta :)

domek na prerii autostrada do nieba i niezapomniany Michael Landon Boze jak ja plakalam jak on zmarl :( na raka

druzyna A mardock swir i wielki murzyn b.a. baracus :D a haslo kocham cie ?? greg evigan earl holeman i connie selleca uwielbialam to no i brygada acapulco, statek milosci

Gość krissdevalnor
Do rocznik 79 -- super że to pamiętasz, ja również myślałam, że to jakieś omamy. Znalazłam właśnie stronę, zajrzyj:) http://www.maestravida.com/Zeb/HTWWW.html Oshin też pamiętam, toż to był szał!

To ja wczoraj tak miałam Carrie, nie sądziłam, że mam takie wspomnienia jeszcze. A Te wszystkie transparenty i hasła Polski Ludowej: Praca dla ludu.itp

Gość krissdevalnor
oddawanie makulatury:):):)

Panna dziedziczka\"?? a o czy to bylo-cos mi swita.... a ja pamietam jeden spektakt-lecial w poniedzialek po dzienniku-w \"Tez=atrze Telewizji\" o diablach-moze cos wam swita-i probowali schowac jakos wiadomosc do butelki i tak smiesznie do nie mowili(do tej butelki) teatr mlodego widza e=tez chetnie ogladalam... Jak zdobywano dziki zachod doskonal pamietam-Zeb McCabe...i inni a pamietacie Oshin? o takiej malej japonskiej dziewczynce?

Denver to byl ziom!!! :P A domek na prerii to ja jeszczep o latach ogladalam, jak powtorki lecialy. Super film :)

Gość ja też tak mam
nie płacz Carie 😭

Gość ja też tak mam
ale to już było.......i nie wróci więcej😭 a co mi tam poryczę się i nie wróce na ten topik amen:)

A pamietacie taki film dla dzieciakow z diablem Piszczalka?? Mial taki duzy zajebisty widelec z jednym zebem zgietym i mowi \"ja kudlaty durnowaty zreperuje wszystkie graty\" albo \"To mniamniusne\" To byl film \"Przyjaciel wesolego diabla\". Uwielbialam go!!!! Albo bajka \"Marceli szpak\". O! i jeszcze o pajaku Topkiu :]

Gość rocznik 79
a pamietacie przybysze z matpalnety????? pi i sigma?

Gość pooomarańczka
przed filmem ktory leciał w południe był taki napis - film dla drugiej zmiany -

Gość rocznik 79
kriss- dzieki za strone, jest super zobaczyc tych bohaterow pierwszy raz po chyba 20latach. a kochalam sie w Luke Macahan , jak zobaczyalam zdjecie to mi sie przypomnialo

Wpisy : Fiku miku ,fiku miku i już jestem w pamiętniku. Kto tu zagląda, ten tak wygląda. Kto ten róg odkryje tego krowa zabije. - ale głupoty. Mam ten pamiętnik juz od ponad 20 lat, o rany!!!

Kurcze ja swoje pamietniki tez powinnam miec. Jeden jeszcze z przedszkola. Tez ze 20 lat bedzie... Pamietam kupil mi go wujek w Łodzi w kiosku, bo mi sie strasznie podobal. To taka niespodzianka byla, bo mama nie chciala mi kupic. Takie serduszko w zielonej okladce. Musze go poszukac jak teraz bede w domu!!!