Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venice

Pamietacie te czasy?

Polecane posty

Gość poooomarańczka
a pamietacie wybuch w Czarnobylu ? Pamietam jak tydzin czy dwa po tym poszlam z babcią na spacer i upadł mi mis. Babcia za zadne skarby świata nie pozwoliła mi go podnieść bo stwierdziła, że ziemia jest skażona. Na nic sie nie zdały moje wrzaski , babcia byla nieprzejednana.

ArsPoetica --- tym kijem to nie w siebie tylko jak najdalej zeby osoba musiala daleko biec, a w tym czasie reszta rozpierzchala sie wszedzie :P A ja ostatnio w sklepie widzialam taka stara oranzade, czerwona. Pelna E.. E.. E.. :P Az sie chcialo kupic i sprobowac :P Pomaranczka --- \'czas na piknik\' to tez pamietam. Ale nazwa na koncu jezyka. O! zobac,z tu powinno byc :P

Gość poooomarańczka
chyba mini blay back show...

No wlasnie Czarnobyla to ja ni w zab ni pamietam. A chyba powinnam, bo wlasnie do szkoly szlam, no i bylam dosc blisko, bo na lubelszczyznie

\"Zaloga Dzi\" a o czy to bylo-nie pamietam...Delfin Um tak !!! a pamietacie Emil z Lunebergi(nie wiem jak to sie pisze) a z programow edukacyjno-teleturniejowych-\"Rambit\"

Gość rocznik 79
ja tez pamietam wybuch w czarnobylu, pamietam jak mama nie pozwalala wchodzic na trawe, bo podobno byla bardzioej skazona i jak musielismy pic taki niedobry plyn

A pamiętacie jak sie kupowało lakier do paznokci taki bialy perłowy.Wciskalo sie do niego trochę tuszu z mazaków zielonych.Był taki zaje.... seledyn.Szał na dyskotekach.

Gość poooomarańczka
a pamietacie taki serial- W kamiennym kregu ?

A mi sie przypomnial jeszcze jeden film i ksiazka do tego. O Karolci co miala czarodziejska kredke (niebieska) i narysowala sobie kota, ktory ozyl (oczywiscie byl niebieski). No i Krecik :) Ach joo

Gość krissdevalnor
Pamiętamy w kamiennym kręgu, Julia i Jolanda tam wystepowały, zdaje się siostrami były. A Cojak kto pamięta?

Gość niunka5302
To chyba byl program Mini Lista Przebojow,takmi sie kojarzy. W czwartki po poludniu byl jeszcze jakis edukacyjny program ,,CoJak"

Gość krissdevalnor
i jeszcze Dartagnan i 3 muszkieterów co tydzień w niedzielę:)

Mondram -- ja, niestety, na lubelszczyznie juz nie mieszkam. Ale wiekszosc rodziny tam mam i w miare mozliwosci spedzamtam wakacje :) Gacek byl najlepszy :) A ogladalyscie Koralgola? No i oczywiscie kochany Filemon. Apropos filemona jakis czas temu znalazlam w tv \'odnowiona\' wersje. Powiem krotko: A FUJ!!!!!

Gość krissdevalnor
pozdrawiam lubelszczyznę, coraz więcej nas:)

Gość I_z_a_
A pamietacie rzepki? Takie maskoteczki male w srodku mialy sprezynki, jak cwycilo sie je za plecy to raczkami niczym spinacz noznabylo je przyczepic do kabla od lampki albo bluzki?

Gość I_z_a_
Buciki to czeszki oczywiscie!

Gość poooomarańczka
szarobure zeszyty i wieczne pióra...A potem były dwustronnie otwierane piórniki,ten kto miał taki piornik to byl ktoś...

Gość krissdevalnor
I łaciate, i kudłate pręgowane i skrzydlate te co skaczą i fruwają na nasz program zapraszają Przypomniał mi się Zwierzyniec:) Tak, łza się w oku kręci, fantastyczny topik!

Mondram te buty to czeszki..:) oooo, te maskootki co sie przyczepialo lapkami pamietam-maialm ze 3, ale byl na to szal!!!

Gość heej
te białe buty z gumką to czeszki zwane też mewkami

Gość I_z_a_
Tak! Piórnik z wyposarzeniem to było coś :D

Gość jestem...
A pamietacie "Zaczarowany Olowek" ?