Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne obraczki

Chcemy wziac potajemnie slub cywilny...............

Polecane posty

Gość piekne obraczki

chcemy tego oboje, i chociaz narazie nawet przez pewnien czas(krotki na szczescie) nie zamieszkamy razem to chcemy to zrobic, to bedzie takie pierwsze nasze "TAK" na wspolne zycie...tylko troche sie boje reakcji rodziny tzn. ze ich nie zaprosilismy itd...ale chcemy to zrobic sami tylko dla siebie...czy jest tu ktos kto wpadl na rownie szalony pomysl?;)

ponad 2 lata temu mój chłopak oświadczył mi się i przyjełam te oświadczyny,a znaliśmy się może z miesiąc,widywaliśmy się prawie codziennie,piękne chwile,czułe słówka,też chcieliśmy potajemny ślub cywilny,tylko dla nas,żeby nikt o tym nie wiedział,byliśmy w USC,mieliśmy naszykowane wszystkie dokumenty, nawet opłaciliśmy 80 zł,ale zabrakło mi odwagi i się wycofałam,dalej jesteśmy razem ale nie mówimy już o ślubie,dopadła nas codzienność,rutyna i brak takiej spontanicznośći w życiu.czasami żałuje ,że zrezygnowałam.

Gość szczypiorwiosenny
świetny pomysł...ja też jestem za takim rozwiązaniem...ślub to przezycie dla Was...rodzina zrozumie

Gość piekne obraczki
my jestesmy razem ponad rok, ale znamy sie juz cale wieki...kocham go...hmmm odkad go tylko pierwszy raz ujrzalm, ale zycie tak sie nam potoczylo ze przez dlugi czas nie moglismy byc razem...jestem pewna ze chce to zrobic...http://www.allegro.pl/item105581201_obraczka_klasyczna_5mm_tylko_209_zl_.html a tak btw, w jakim sklepie jubilerskim moge znalezc dokladnie takie obraczki? bo na allegro na pewno nie chce kupic, nie chce dostac zlomu, a te sa dokladnie takie o jakich marze- proste klasyczne

Gość piekne obraczki
Wlasnie o to chodzi, że nie chcemy robic szopki, chcemy to przezywac tylko we dwoje...ale rodziny jest przyjecie weselne, ktore zrobimy po slubie koscielnym, a przysiega i slub jest tylko dla nas:)

Gość Big-Mac
Ile macie lat ?

Gość piekne obraczki
Ja 16, on 18

Gość pewnie po 70 ce oboje

Gość ślub potajemny w tym wieku
? 16 i 18 lat, hihihi. a co będzie jak za rok wam się odmieni? jak za rok zakochasz się ty lub on w kimś innym :classic_cool: trochę wyobraźni, dzieweczko :P

Gość Big-Mac
Jesteś za mała na to

Gość piekne obraczki
bardzo zabawne! mamy po 21 lat!!!!! nie chcemy od razu zakladac wielkiej rodziny, chcemy byc tylko ze soba ale chcemy miec slub bo czujemy taka potrzebe

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nie uda sie wam nie robcie tego moja kumpela to zrobila 4 lata temu i rozwód juz byl pool roku po slubie nie warto poczekaj , pojdziesz na studia poznasz innych facetów i sie zakochasz zobaczysz poza tym jestes jeszcze dzieckiem iiiii zo9baczysz ze bycie zona to nie to w wieku 16 lat odradzam :O:O:O

Gość piekne obraczki
MAM 21 LAT :D

Gość Big-Mac
To i tak jest za mało na takie decyzje Musicie przejść tą przeszkodę jaką jest przyzwyczajenie do siebie po 7 latach bycia razem.

chco jak macie po 21 lat to juz lepiej niz 16 i 18 :) ja mam 23 moj facet 24 i wlasnie taki slub planujemy cywilny tylko my i swidkowie :):):)

Gość piekne obraczki
Nieprawda, bylam z kims wczrsniej prawie 3 lata, i NIGDY nie poczulam ze chce byc jego zona! teraz jest zupelnie inaczej, wszystko we mnie krzyczy ze chce to zrobic, nie mam nawet cienia watpliwosci...jestesmy do siebie tak niesamowicie podobni, rozumniemy sie bez slow...my sie nawet nie klocimy...chcemy tego :)

Gość piekne obraczki
mozna byc z kims i 10 lat i nigd nie poczuc teho co ja czuje do Niego nie ma reguly na szczesliwe malzenstwa, ze niby bycie razem 7 lat gwarantuje ze malzenstwo bedzie trwale i mocne? mam inne zdanie na ten temat, zupelnie inne :)

a wlasnie apropo slubu cywilnego mam pytanko jak to wyglada ? o ile wczesniej musimy isc do USC ustalas date itp ? Jakie dokumenty sa potrzebne ??? Mieszkamy poza kranicami Polski wiec jezdzimy tam tylko 2 razy w roku na ok 2- 3 tygodnie Czy wystarczy nam czasu ???? Prosze o odpowiedz kogos kto sie orientuje :) Z góry dzieki :)

Gość piekne obraczki
jesli chodzi o nas, to w USC powiedzlieli ze musimy miec dowod (mieszkamy oboje w miescie w ktorym sie urodzilismy wiecn ie poytrzeba wyciagu z aktu urodzenia), i 80 zl. i nie trzeba nawet ustalac daty :)

zatujesz :) Tak szybko ???:) Fajnie ze tak sprawnie i szybko :) Ja nie chche brac slubu tutajj :O dzieki za odpowiedz :)

Gość piekne obraczki
no u nas akurat tak jest - rzeszow:) natomiast wiem ze czasem czeka sie i 3 tyg. ale za doplata 30 zl. udzielaja wtedy tego samego dnia nawet:)

Gość Big-Mac
Cipa cię swędzi Po co chcesz brać ślub pod wpływem emocji i czemu potajemnie

Gość piekne obraczki
Jestes wulgarny! nie zycze sobie takich komentarzy! nie pod wplywem emocji, nie jestem dzieckiem, przemyslelismy to! Potajemnie dlatego ze nie lubie takich szopek, slub ma byc dla NAS, a nie dla gosci! Dla nich bedzie przyjecie weselne!

cenzurka - a myślisz, że gdybyś nie zrezygnowała to nie dopadły by Was codzienność,rutyna i brak spontanicznośći? Wątpię - to nie zależy od faktu posiadania papierka.

Gość Big-Mac
Spalisz się i będziesz żałowac

Gość piekne obraczki
Spokojnie, nie będę ! nie podejmuje pochopnych decyzji

Gość Big-Mac
Za 2 lata już nie będziecie razem Zapamiętaj to i za 24 miesiące przypomnij sobie

Gość piekne obraczki
A co Ty wrozka jestes? nie znasz nas, nie siedzisz nam w glowac, nie wiesz co czujemy ani czego chcemy od zycia wiec skad taki wniosek? postawiles nam tarota?

Gość Big-Mac
Teraz i tak nic nie udowodnie