Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULTRASHAPE

ULTRASHAPE

Polecane posty

Gość jadwiska
ultrashape to przestarzała metoda. Teraz stosuje się ulepszoną wersje - ultracontour.

Gość Biuro
Jeśli jesteś zainteresowana modelowaniem swojego ciała i przy okazji chcesz założyć własny biznes - to jest oferta dla Ciebie! 1/ Ultra Shape cena urządzenia nowego około 458.000,00zł. zostało do spłaty około 120.000,00zł brutto do 31.03.2011 / odstępne 34.000zł./ przejęcie leasingu lub dzierżawa. Bardzo wysoka rentowność urządzenia. 2/ Ultraton Futura Pro spłacone zostało 18 miesięcy do 30.06.2011 / bez odstępnego/ około 41.000zł.do spłaty przejęcie leasingu lub dzierżawa. Bardzo wysoka rentowność urządzenia. Bardzo niski stopień zużycia około 20%.Technologie, bardzo aktualne, w dalszym ciągu najwyższego poziomu 3/ Możecie Państwo pracować na najlepszych urządzeniach w kraju Ultra Shape i Futura Pro.Usługi świadczone na tych urządzeniach to bezinwazyjna liposukcja , usuwanie cellulitu i biostymulacja. Efekty jakie możecie Państwo osiągać to do 14cm. usunięcia tkanki tłuszczowej w obwodzie bez efektu jojo łącząc w odpowiedni sposób razem te urządzenia.. Odstąpimy z całym KNOW HOW i przeszkoleniem gratisowym personelu. ULTRA SHAPE urządzenie jest innowacją wśród zabiegów kosmetycznych. Wykorzystuje nowoczesną technologię systemu Contour I, która za pomocą fal ultradźwiękowych, o mocy 17 W/cm2, usuwa tkankę tłuszczową. Specjalna głowica działając selektywnie zapewnia jednorodny efekt. Zabieg jest bezinwazyjny, bezbolesny i całkowicie bezpieczny. Fenomenem tej metody jest to, że raz usunięta tkanka tłuszczowa nigdy nie powraca, więc nie ma zagrożenia efektem jo-jo. ULTRATONE FUTURA PRO kompletny system do kształtowania całego ciała i modelowania twarzy. PIERWSZE URZADZENIE DO BIOSTYMULACJI W POLSCE!!! Ultratone nie tylko skutecznie rzeźbi mięśnie i modeluje sylwetkę, ale również redukuje miejscowe przyrosty tkanki tłuszczowej. kontakt: biuroogloszenie@gmail.com

Gość nie usuwa
usuwa wyłącznie liposukcja ;-)

Gość jamajkaa
tak, biomedyka jest świetna. chyba już gabinet z tradycją i stałymi klientkami. Teraz tak trudno coś wybrać w tym natłoku reklam. Robiłam ultracontour i endermologię. Bomba.

Gość jateeez
Robiłam ultracontour , endermologię i niewypał. Pieniądze w błoto. Teraz trochę zaczęłam ćwiczyć i jest lepiej

Gość spineczka30
Ja robiłam sobie ostatnio BodyMix, do kórego namówiła mnie moja siostra. Zabieg okazał się wyjątkowo przyjemny i relaksujący. Poprawił wygląd mojej skóry skóry, wymodelował sylwetkę no i rozprawił się z tym wrednym cellulitem

Gość Kolinkas
Obecnie jest już nowsze urządzenie New Ultrashape VDF. To nieinwazyjny zabieg usuwania tkanki tłuszczowej z użyciem fal ultradźwiękowych. Polega on na zastosowaniu technologii VDF, dzięki której do usuwania tłuszczu wykorzystywane są ultradźwięki o trzykrotnie większej sile niż w przypadku tradycyjnych zabiegów Ultrashape.

Gość LA woman
A ty starasz się zasłużyć na swoją pensję ;-) zachwalając urządzenie które nie jest odkryciem Ameryki. Mało klientek? Pewnie wszystkie robią sprawdzony ultrashape w Kształtosferze.

Gość Do Biuro...
Ludzie zlitujcie się z tymi reklamami. Ja rozumiem jak jakiś użytkownik wspomni o jakimś zabiegu czy lekarzu plastyku, bo w sumie ma do tego prawo - po to jest forum. Ale do cholery jawne reklamowanie sprzętu na forum dla nastolatek i młodych kobiet to już gruba przesada!!! Proponuję wykupić reklamę na danym portalu, albo wypisywać takie rzeczy na forach dla lekarzy, bo zapewniam, że chyba żaden użytkownik tego forum nie kupi sobie na własność urządzenia za blisko 500 000 zł :D :D :D Swoją drogą, skoro to wątek o ujędrnianiu i wyszczuplaniu, to poza ultrashape zastanawiam się nad ujędrnianiem skóry i likwidacją cellulitu poprzez koagulację tkanki miękkiej (tak to się fachowo nazywa). Czy ktoś wie coś więcej na temat tego zabiegu? Gdzie go można wykonać? Będę wdzięczna za odpowiedzi UŻYTKOWNIKÓW, nie zaś dystrybutorów!!!

Gość Kya
Chcesz wiedzieć co się dzieje na forach medycznych http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 i jak nierzetelną wiedzę tam zdobywasz ? Przeczytaj i pomyśl czy warto brać za pewnik coś co pochodzi od ludzi zza ekranu komputera... ZBULWERSUJE CIĘ TA INFORMACJA http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 , ale może ochłońcie z euforii, że znaleźliście się wśród tylu doradzających, bo po jakimś czasie okażę się że trafiliście fatalnie. Wydacie niesamowitą ilość pieniędzy, będziecie nosić efekty swoich wyborów czasem do końca życia. Nie obwiniajcie wtedy lekarzy czy pseudo koleżanki z forum tylko miejcie pretensje do siebie, że pozwoliliście ingerować obcym ludziom w wasze wybory a czasem mieszać sobie w głowie osobom niekompetentnym http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22

Gość Foka-sroka
spineczko30 A czy mogłabyś coś więcej napisać o tym zabiegu BodyMix? Gdzie można go wykonac i na czym on polega? Czy jest bolesny, no i jaka jego cena? Mieszkam w Krakowie - czy w moim mieście jakiś gabinet go wykonuje? Z góry dzieki za odpowiedź.

Gość finelka
Ja podobienie jak spineczka30 robiłam Body-mix. To tak naprawdę kilka zabiegów. Możesz tutaj spojrzeć i przeczytać więcej: http://www.elite.waw.pl/zabiegi-laserem-body-mix/ Ja robiłam właśnie w Elite, ale z tego, co się orientuję, to są tylko w Warszawie Ale z Krakowa, to nie tak daleko :P A warto!

Gość Body mix
Nie umiem opisać swoimi słowami mody mix, więc skopiuje informacje z google (wujek google zawsze prawdę ci powie :D). Body Mix to najnowszej generacji aparatura do walki z niedoskonałościami ciała i nadmiarem tkanki tłuszczowej. Do dyspozycji są obecnie aż 3 głowice, w tym: laser biostymulacyjny, głowice HiPower oraz najnowsza RF. Laser biostymulacyjny stosowany jest na skupiska komórek tłuszczowych (3 i 4 stadium cellulitu) w celu udrożnienia pościskanych wcześniej naczyń. Dzięki temu dostarczane zostają niezbędne substancje odżywcze oraz tlen. Głowica HiPower posiada funkcje masażu endodermicznego, krioterapii i infrared. Modeluje sylwetkę, drenuje oraz masuje tkanki. Jednoczesne działanie infrared i krioterapii stymuluje naczynia do mikrofitnessu (naprzemiennego rozkurczania i kurczenia ścian naczyń). Powoduje to poprawę oraz wzmocnienie naczyń. Głowica RF służy do termoliftingu tkanki podskórnej. Wprowadzona została technologia bipolarna z zasysaniem. Podczas tego zabiegu powodowane są skurcze włókien oraz produkcja nowych poprzez fibroblasty. Dzięki temu następuje poprawa gęstości oraz elastyczności skóry, a napięcie skóry ulega polepszeniu. Zabiegi z użyciem aparatury Body Mix rozpoczynają się od profesjonalnej diagnozy (ustalenie stadium cellulitu) poprzez metodę palpacyjną, wzrokową i termografię kontaktową. Ta ostatnia, wykonywana jest przy użyciu klisz termograficznych, które przyłożone do powierzchni skóry obrazują jej stan wewnętrzny. W zależności od stadium cellulitu i stanu tkanek używana jest jedna lub wszystkie 3 głowice. U osób z 3 i 4 stadium cellulitu, zabieg rozpoczyna się od użycia lasera biostymulacyjnego. Następnie całe ciało masowane jest głowicą hi-power, rozpoczynając od stóp, poprzez nogi i pośladki, kończąc relaksującym masażem klatki piersiowej. Zabieg z głowicą RF przeznaczony jest dla osób z problemem wiotkości skóry. Głowicą operuje się na określonych obszarach, tj. brzuchu, pośladkach, wewnętrznej stronie ud i ramion, itp. Zabieg termoliftingu kończony jest masażem przy pomocy głowicy hi-power. Poza fizycznym oddziaływaniem na tkankę, podczas zabiegu do skóry wtłaczane są składniki aktywne takie jak: fosfatydylocholina, karnityna oraz ozonoidy. Pierwszy ze składników odpowiada za rozbijanie tłuszczu na kwasy tłuszczowe i glicerol, co ułatwia jego wydalanie. Karnityna odgrywa istotną rolę w metabolizmie kwasów tłuszczowych oraz ich ekstrachowanie z organizmu. Ozonoidy z kolei, dostarczają energii komórkom oraz dotleniają tkanki. Sam zabieg jest bardzo przyjemny i nie stwarza poczucia dyskomfortu na żadnym z etapów. To chwila prawdziwego relaksu połączonego z pożytecznym, bardzo silnym oddziaływaniem na tkanki. Do uzyskania widocznych efektów kurację urządzeniem Body Mix należy wykonać w serii od 7-15 zabiegów, przeprowadzanych naprzemiennie z zabiegami kosmetycznymi z linii Ozo System. Cena pojedynczego zabiegu waha się od 240 do 500 zł., w zależności od partii ciała. Krócej się nie dało :D

Gość Mellanijma
Tak tak wiemy że pewien gabinet kosmetyczny jest tutaj najbardziej aktywnym miejscem ... Ale to namolna pseudoreklama. Dajcie już spokój.

Gość Odpowiedź :P
BodyMix nie jest bolesnym zabiegiem!!! Nie ma się co nakręcać z tego powodu i bać!!! Efekty są, aczkolwiek potrzeba serii zabiegów, aby były one naprawdę spektakularne. Nie oszukujmy się - po 1 zabiegu efekty są niewielkie i tyczy się to zarówno zabiegu BodyMix jak również peelingu kawitacyjnego czy endermologii.

Ja ze swojej strony polecam endermologię, jestem dziś umówiona na 3 zabieg w salonie BeautyTower w Krakowie:) Jak na razie jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak będzie po ostatnim zabiegu :] dla zainteresowanych www.beautytower.pl

Gość odpuść reklamę
my tego nie kupujemy

Gość i komu wierzyć
"Ultracontour Ultracontour to innowacyjna bardzo skuteczna, bezbolesna, bezpieczna metoda nieinwazyjnego usuwania tkanki tłuszczowej. Zabieg tym urządzeniem polega na selektywnej eliminacji komórek tłuszczowych za pomocą zogniskowanych fal ultradźwiękowych nie natruszając otaczających tkanek, naczyń krwionośnych i nerwów. Selektywna destrukcja komórek tłuszczowych polega na nieodwracalnym uszkodzeniu ich błon komórkowych," http://www.elite.waw.pl/ultracontour/ a pisali, że ultracontour jest nietrwałym usunięciem, a ultrashapoe trwałym! ciekawe, kto kłamie!

Gość ultracoś
hmm, twierdzenie, że ultracontoru usuwa komórki tłuszczowe bo tak ma napisane na stronie gabinet, który sprzedaje te zabiegi to bardzo optymistyczne podejście do życia :)) co do ultracontour/ultrashape to pokusiłam się kiedyś o przegląd rynków zachodniej europy - w jakimś artykule (też pewno reklamowym) pisali że to dobry sposób popatrzeć na rynki bardziej rozwinięte no i tak ultracontour jest u nas czechów i węgrów choć urządzenie jest francuskiej firmy mediccośtam - nie ma go nawet we francji - ciekawe, że takiego cuda nigdzie nie udało się sprzedać??? ultrashape jest sporo w UK, Hiszpanii są w szwajcarii, norwegii i niemczech no i u nasz czechów i węgrów też są a kto kłamie to nie wiem - może nikt tylko bezmyślnie przepisują to co im producenci podsyłają? Ja stawiałaby jednak na ultrashape bo zadomowił się na wymagających rynkach. Jak jest naprawdę to nie wiem bo żadnego nie robiłam - biegam, endermologie robię i ... niespecjalnie chudnę. Endermologia jest fajna na cellulit ale odchudzanie to to nie jest . Próbowałam tez body mix -to zupełnie nie działa - przynajmniej na mnie

Gość cwirka
http://www.elite.waw.pl/ultracontour-ultrashape-por%C3%B3wnanie - tu jest porównanie, więc chyba kwestia jest taka, że ultrashape jest słabszym zabiegiem. Tak mi się wydaje. Ale to chyba najlepiej na konsultacji ustalać, który zabieg wybrać. A swoją drogą - u mnie body mix się sprawdził. Nawet rozstępy mi zbladły :)

Gość ultracoś
No to mnie przekonałaś .... żeby z ultracontura nie korzystać - bardzo ciekawa tabelka - warta obejrzenia Nie wiem, co twoim zdaniem wskazuje na wyższość ultracontour - no bo że większa moc??? ja nie wiem czy to lepiej czy gorzej - bo np. jajko na miękko można otworzyć łyżeczką lub łyżką wazową - wazowa ma większą moc ale ja bym polecała małą łyżeczkę :) (zazwyczaj optymalna moc to najmniejsza wystarczająca do wykonania zadania - mniej ryzyka, efektów ubocznych itp) Dla mnie w tej tabelce ważna jest jedna informacja - ULTRACONTOUR NIE JEST PRZEBADANY!!! - no bo urzadzenie jest na rynku 3 lata a badania w trakcie??? - nie sądziłam, że ktoś odważy się oferować nieprzebadane zabiegi - chyba tylko u nas bo w cywilizowanym świecie by to nie przeszło - faktycznie nie przeszło - nikt go tam nie używa!

Gość TessTeress
Ćwirka to ty siedzisz na recepcji elite? I stukasz w komputer.

Gość jolaffaj
Jezeli byłby ktos zainteresowany mam na sprzedanie bon do Kształtosfera o wartości 1000 zł, sprzedam za 500 zł. Jezeli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt mailowy : jolaff@wp.pl

Czy ja wiem, czy to jest faktycznie problem? Moim zdaniem to całkiem zdrowa i skuteczna metoda. Ostatnio byłam w tej sprawie nawet w krakowskiej estetice. panie mi wyraźnie przedstawiły na czym polega ten zabieg, że jest oparty drenażu limfatyczny, a jedynymi przeciwskazaniami są wiadome - ciąża, zapalenie żył itd.

Gość odchodza to tylko kieszeń
:-(

Gość Portal Feelbeauty.eu
Zapraszamy do Konkursu ZŁOTE STRONY ROKU 2010 tygodnika WPROST WYŚLIJ SMS O TREŚCI WWWR6 NA NUMER 7155 KOSZT SMS TYLKO 1,22 ZŁ Z VAT Głosuj na naszą stronę i wygrywaj cenne nagrody. LISTA NAGRÓD obejmuje m.in. preparaty do zabiegów medycyny estetycznej, kosmetyki kolorowe DIOR, CHANEL oraz bieliznę SPRAWDŹ LISTĘ NAGRÓD http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/43/Zagłosuj_i_wygraj_cenne_NAGRODY_!!!_Do_30.04.2011.html Zapraszamy !

Gość lokooko
Cześć, ja od niedawna zaczęłam robić zabiegi velasmooth w laserique. Nie jestem osobą bardzo otyłą, niemniej jednak mam cellulit :( i wkurzające boczki ;/ Ten sprzęt maja w gabinecie od niedawna wiec cena konkurencyjna - dlatego się skusiłam. Jestem po 3 zabiegach i na razie widzę że skóra jest bardziej napięta i jędrna. Mam nadzieje że po następnych zabiegach pozbędę się mojego problemu. Czy któraś z forumowiczek robiła serie velasmooth? jak efekty?

Gość ankaef1
Jestem zadowolona robiłam zabieg w klinice Proderm w Gdyni i bardzo polecam

Gość ultra kobita2223
ale głupoty niektóre kobiety tu piszą naprawde !!!!!!!!!! Robilam sobie 4 razy ultracontur( firmy ultracontour medixsystem znanej na calym świecie zarówno w stanach jak i we Francji - czesto poddają się im modelki aby wyrobic talięi i ujędrnić ciało i pozbyc się jakiegos wolnego tluszczyku ) W Krakowie .. i musze przyznac ze wczoraj mineły 2 tygodnie od 1 zabiegu ( ultra najlepiej robic co 3-5 dni ) i muszę stwierdzic ze z mojego celulitu widzocznego golym okiem ( ostatnia faza chyba 3) i po 2 tygtodniach zaczynam widziec efekt chodz żadko ćwiczę czasem biegam stram sie jesc miejsze posilki i mniej kaloryczne . Mój celulit znacznie sie zmiejszyl zostal miejscami a to nei koniec bo najlepszy efekt jest po uwaga MIESIACU PO SKONCZENIU SERII. A ja jestem 2 tyg po pierwszym czyli widac dopiero efekty 1 wejscia tak naprawdę. Moggę polecić na zbitą tkankę tluszczowa i duzy celulit i zwlaszcza na uda !!!!!!a teraz jest tyle promocjii na portalach grupowych zakupow ze mozna wyprobować polecam!!!!