Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULTRASHAPE

ULTRASHAPE

Polecane posty

Gość konkretne
dzięki za info - fajnie że nie jest ani \"do niczego\" ani \"fantastyczne\"! - tak jakoś wiarygodnie jeśli można to 3 pytania (sama nie wiem czy na 3 bym odpowiedziała - zrozumiem) - czy velasmooth to fajny zabieg? czy nosisz spodnie biodrówki i to trzecie \"fakultatywne\" 6,5 cm to jaki mniej więcej procent obwodu?

Gość magiagi
Spodni biodrówek chyba nie nosze za bardzo...tzn. jakby to powiedzieć wg mnie nosze zwykłe spodnie, które nie są ani za wysokie ani za niskie, z tym, że mój problemik to nigdynie były boczki. Nie wiem jak to się działo, ale u mnie absolutnie zawsze wszystko szło na przód brzucha. Czy vella jest fajna? Zależy o co pytasz, jeśli o to czy jest bezbolesna i przyjemna o tak...zawsze leżąc na tej 'kozetce' zachciewało mi się spać gdy Pani mi to robiła. JEśli pytasz czy skuteczny to nie wiem, bo jak napisałam wcześniej w moim przypadku miałam połączonych kilka zabiegów. Procent brzucha. Powiem tak, Pani przed i po zabiegiem mierzyła mnie na wysokości 105 cm co u mnie wypada troche poniżej pępka - bo tam jestem najszersza. Przed zabiegiem miałam tam 75,5 cm, po 69. Przynajmniej wg pomiaru. Tyle, że ja ogólnie to jestem dość szczupła...wiele osób mówi, że chuda i powoli zaczynam się zastanawiać czy ja po prostu nie wydziwiam z tym brzuchem...czy to nie jest tak, że to co wystaje to jednak nie tłuszcz - bo chwycić tego się za bardzo nie da...ale budowa. Za to chciałabym Wam polecić coś co na pewno działa a jest tanie...I osobiście jestem przekonana o skuteczności. Najzwyklejszy pas neoprenowy. Powiem Wam, że zakładam toto rano, po tym jak zrobie sobie masażyk brucha i wsmaruje w niego jakiś z preparatów na wyszczuplenie. Chodze w nim praktycznie prawie cały dzień aż do momentu ćwiczonek na mięśnie brzucha tj. około 17 i potem zdejmuje. Osobiście mocno wierze, że i on przyczynił się do zmniejszenia wielkości brzucha bo po pierwsze ogrzewa te okolice i przyspiesza spalanie tłuszczu, a po drugie jak mam tak ściśnięty brzuszek to mniej jem. Pozdrawiam. W razie większej ilości pytań chętnie odpowiem...Dodam jeszcze, że osobiście moim zdaniem to najskuteczniejszą tego typu metodą, tyle, że drogą na odchudzanie jest lipoliza laserowa, bo prawie jak liposukcja ale mniej inwazyjna i jeśli nadal będę miała jakieś schizy na punkcie brzuszka to pewnie zaczane na toto zbierać

Gość Doctor32
Witam, Czytając Państwa wątpliwości i obawy w zakresie odchudzania i wyboru metody, chciałbym zabrać głos w tej sprawie i być może doradzić co można zrobić. W ubiegłym miesiącu został wprowadzony na rynek aparat o dźwięcznej nazwie Bella Contour opierający się całkowicie na metodzie bezinwazyjnej. Likwiduje tkankę tłuszczową nie rozbijając komórek tłuszczowych tylko ograniczając ich objętość. Rezultaty występują w zakresie cellulitu, odchudzania i modelowania sylwetki. EFEKT JEST NATYCHMIASTOWY! Po jednej 40 minutowej sesji. Ubytki w obwodzie ciała po 40 min sięgają od 1-9cm.Nie ma żadnych skutków ubocznych. POLECAM!

Gość kajaka
A ja w tej chwili biorą cały pakiet endermologii w Turówce w Wieliczce. Już po 8 masażu było widać efekty, teraz, po 10 jestem zachwycona - schudłam, ciało jest jędrne a cellulit systematycznie znika. Finansowo nie jest to mała kwota, ale w porównaniu z efektami, jest warte swojej ceny, tym bardziej, że w Turówce są pakiety i jest taniej niż gdzie indziej.

Gość promocjee
w elite www.elite.waw.pl mają fajne promocje. Wykupując pakiet Ultrashape pozamykałam sobie naczynia na nogach gratis.

Gość merry128
mam pytanie czy moglby ktos napisac wiecej o ultrashape? mam bryczesy i cwiczenia ani dieta tego nie zlikwiduja wiec to jedyne wyjscie. chcialabym sie pozbyc 2 cm po zewn.stronie ud. ogolnie jesyem szczupla. Bardzo prosze o wypowiedi osob ktore poddaly sie temu zabiegowi i czy jeden wystarczy czy moze potrzeba wicej aby daly efekty czy moze lepiej laczyc ten zabieg z innymi? Prosze o rade

Gość kama137
czy był ktoś w hotelu nefretete w krakowie na zabiegu ultrashape? gdzie w krakowie najlepiej wykonac ten zabie? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ

Gość pytanie222222
Cześć Wszystkim, chciałam zapytać ile kosztuje zabieg endermologii ? seria 10 zabiegów ?? (Przedział cenowy)

Gość lolkaa1
Hej. Gdzie najlepiej zrobić zabieg ultrashape w krakowie? chccialabym jeszcze skorzystać z zabiegów wspomagających tylko nie wiem jakie są najskuteczniejsze:( dziewczyny pomóżcie

Gość anka 30
chce powiedziec cos o odchudzaniu w gabinecie kosmetycznym lub medycznym. sa skuteczne zabiegi ( endermologia,radiofrekwencja, ultradzwieki). najlepiej jest polaczyc kilka metod, do prawie kazdej mozna dodac endermologie , aby szybciej i skuteczniej usuwac produkty przemiany materii, toksyny z organizmu. jednakze jest to ciezka praca. wiem z doswiadczenia ze zabiegi tego typu to ok. 1/3 efektu. reszta to dieta i ruch.koszty sa duze seria 10* endermologia to ok 1200-1500 zł i jest to jeden z najtanszych zabiegow.

Gość traccy
chciałabym sie podzielic z wami swoimi i męza doświadczeniami na temat ultrashape w warszawie , wykonywaliśmy zabiegi w warszawskim centrum elite, są już długo na rynku , efekty widoczne po około 3 tygodniach , maz robił brzuch - ubyło mu 8 cm!!!!, ja borykałam sie z udami , mnij mam po 2,5 cm w obwodzie , przed zabiegiem oglądał nasze ciało lekarz który kwalifikuje do zabiegu, polecamy szczerze

Gość melania12
Witam.Ja tez chodze do turowki na endermologie.Moja skora jest teraz bardziej napieta a i w centymetrach ubylo.Raz robie endermologie a raz zabieg ujedrniajacy na cialo z alg.Oczywiscie trzymam diete.I tez uwazam , ze cena tam jest ok.Taniej niz w krakowie .a i dodtakowo moge polecic zabieg mikrodermabrazje .Tez mialam robiona na buzi i powiem ze sa efekty

Gość Naem
Witam, Chciałabym napisać coś na temat zabiegów, bo widzę, że jest wiele wątpliwości. Przede wszystkim pamiętajcie, że zabiegi ultra-shape i ultra-contour nie są zabiegami odchudzającymi. One tylko modelują sylwetkę, czyli tak naprawdę sprawiają, że jesteśmy zgrabniejsze, ale to nie znaczy szczuplejsze. Wrażenie wyszczuplenia potęguje konieczność lekkiej diety, która ma pomóc wątrobie pozbycie się tłuszczu, rozbitego przez ultradźwięki, a przy okazji powoduje, że pozbywamy się i tego zwykłego tłuszczu. Zabieg polecany szczególnie osobom, które mają problemy z tłuszczem w miejscach, z których ciężko się go pozbyć. (Doskonałym przykładem są bryczesy lub boczki - tak jest w moim przypadku). Przy serii takich zabiegów - z reguły minimum 3 - polecane jest "wsparcie" efektu dodatkowymi zabiegami ujędrniającymi, które (np. endermologia) działają na skórę całego ciała, ujędrniając ją. Zabieg przynosi różny efekt dla różnych osób. Niektórym ubywa 2, innym 8 centymetrów. Jeżeli po zabiegu nie zdarzą nam się zbytnie wahania wagi, efekt jest skuteczny i trwały. Natomiast jeżeli drastycznie przytyjemy, jest duże ryzyko, że "boczki" czy inne wrócą. Polecam zabieg z jednego powodu - jest nieinwazyjny dla organizmu. Warto chociaż spróbować, zanim zdecydujemy się na obciążanie naszego ciała operacją plastyczną, czy nawet liposukcją laserową, które zawsze mogą nieść za sobą efekty uboczne. Tu nie mamy tego problemu. Pozdrawiam, Agata

Gość kasia j
Ja tu czegoś nie rozumiem. Dlaczego wszyscy piszą, że te zabiegi ujędrniają skórę, likwidują celulitis (albo i nie) albo że mogą zmniejszyć obwód od 1-20 cm albo i nie? Co mnie obchodzi celulitis? Jak mam zamiar wydać 4 000 to chyba powinnam oczekiwać czegoś więcej niż ujędrnienie skóry prawda? I dlaczego ciągle spotykam się z określeniem, że są to metody "modelowania" czy "kosmetyczne" itp? Do cholery ! Im więcej tego czytam tym coraz bardziej zaczynam decydować się jednak na standardowe odsysanie:( Mam 28 lat, 10 lat temu miałam w pasie 58 cm, teraz mam 90. Zatem nie jest to moja budowa czy kości itp. tylko tłuszcz. Co mi po tym, że stracę 4 cm w pasie? Przecież to żenujące... i ktoś jeszcze chce te zabiegi wykonywać i reklamować? Proszę niech napisze ktoś ile stracił, po jakim czasie i ilu cyklach. Bądźmy bardziej konkretne:)

Gość Naem
Witam, Niczego nie reklamuję. Sama dopiero zaczynam zabiegi ultrashape. Piszę informacyjnie, ponieważ sama, zanim zdecydowałam się na nie, dowiedziałam się jak najwięcej. Ja nie mam problemu z przejściem na ścisłą dietę i zrzuceniem 10 kg (zrzucam regularnie od 2 tygodni), ani z ruszeniem tyłka i poćwiczeniem trochę. Tak naprawdę każdy kto chce ładnie wyglądać powinien od tego zacząć, bo nawet jak odessiesz tłuszcz, a nadal nie będziesz się zdrowo odżywiała i ruszała, nadwaga wróci. Zdecydowałam się na ten zabieg, bo nawet kiedy przy moim wzroście ważyłam 43 kg (teraz ważę 60), nadal odstawały mi wstrętne boczki. Mam okazję je wymodelować. Zabiegi Vella Smooth "kupiłam" w pakiecie, taniej, ponieważ przytyłam w dość krótkim czasie i moja skóra nie jest tak jędrna jakbym sobie życzyła. Polecam ten zabieg tylko dlatego, że sama myślałam o operacji, ale mój przyjaciel mnie od tego odwiódł, tłumacząc, że taka interwencja w organizm może mieć opłakane skutki i nigdy nie wiesz, jakie mogą wystąpić skutki uboczne. Najlepszym przykładem są gwiazdy, które wyglądają obrzydliwie, bo "coś nie wyszło". Jeżeli jesteście młode i chcecie pięknie wyglądać, postarajcie się zmobilizować i zrzucić tak dużo, jak to możliwe. Zgadzam się, że czasem nie można - np. po ciąży. Ale często decydujemy się na liposukcję, bo tak jest szybciej i łatwiej. Wiem, bo sama byłam bliska podjęcia tej decyzji. Napiszę, jakie będą wyniki ultrashape'a po 6 tygodniach kuracji, ale już teraz cieszę się, że podjęłam taką decyzję. Jeżeli jest to zabieg, który wykonuje kosmetyczka, a nie lekarz, to znaczy, że nie jest niebezpieczny. Oczywiście - cena nie zachwyca. Ale jest porównywalna do ceny liposukcji, a sam zabieg całkowicie bezpieczny. Pozdrawiam, Agata

Gość jadzia K.
ja tez zastanawiałam się nad liposukcją ale zdecydowałam najpierw spróbować ultrshape jest to trudna decyzja ponieważ zabiegi te sa drogie i ryzyko że nie będzie efektu. U mnie był Zabiegi ultrashape połączyłam z spm (bardzo mocnymi masazami) i jestem zadowolona z podjętej przeze mnie decyzji. Ubyło mi kilka cm w biodrach i pozbyłam się cellulitu. :-))

Gość jakszyn
miałm 3 zabiegi ultrashape w ciągu 2 miesięcy - ubytek w obwodzie brzucha 8 cm polecam wam:)

Gość madeira
do Amirelka Czesc, czytalam twoj post na Kafeterii o lpolizie i innych metodach odchudzania. Zastanawiam sie co wybracmoim problemem sa uda i kolana, mam takie nawisy nad kolanami. bylam u Skupina wPoznaniu, zaproponowal mi odsysanie, ale nie usmiecha mi sie 3 miesiace chodzenia w jakims stroju do uciskania. Zastanawiam sie nam lipoliza badz ultrashape i contour. Na jakie obszary ciala stosowalas zabiegi? gdzie - co polecasz, jesli mam jechac, to juz do sprawdzonego lekarza. Jestem z Kalisza wiec Poznan, Wroclaw, czy Warszawa to miejsca osiaglne. z gory dziekuje za odpowiedz. P.S. jakie inne gabinety polecacie?

Gość nikola123
test

Gość nikola123
witam, ultrashape na mnie zadziałał! Robiłam sobie boczki (bryczesy) z którymi borykam się od zawsze, po pierszwym zabiegu straciłam w sumie 8cm (5,5cm + 2,5cm tak nierówno, ale moje uda też były nierówne, a teraz przynajmniej już się wyrównały). Tydzień temu byłam na drugim ultrashape i czekam na końcowe rezultaty, ale moje boczki już się schowały, już ich nie widać, więc na pewno też ubyło mi parę cm ale jeszcze się nie mierzyłam, zmierzę dopiero za 2 tygodnie, no i napewno wybiorę się jeszcze na 3 zabieg z pakietu. Dodatkowo chodzę na endermologię, byłam na 14-tu zabiegach, efekt dopiero po ok 10-ciu zaczął być widoczny, skóra jest zdecydowanie lepsza, ale cellulit jeszcze do końca nie zniknął, myślę, że jeszcze ok 5 enedermologii i będzie super. Polecam wszystkim. W razie pytań służę pomocą

Gość ewuchna
Proszę osoby, które korzystały z ultra shape w Szczecinie o podzielenie sie informacją na temat skuteczności. Będę wdzięczna.

Gość w zakresie
zabiegu to chyba każdy jest tak samo skuteczny - to kwestia maszyny, ale cenowo, to zupełnie niekonkurencyjny ten Szczecin. Poszukaj sobie w necie dobrych ofert, po co przepłacać?

Gość Krystyna...W
Witam Panie;) Ostatnio miałam okazjie skorzystać z zabiegów Ultra shape i muszę stwierdzić że to działa:-) Podchodziłam do tego bardzo sceptycznie bo myślałam że bez diety i ćwiczeń nie można wyszczupleć, ale na szczeście sie pomyliłam. Jestem półtora roku po porodzie i moje ciało wyglądało jak wyglądało!? Piersi utraciły jędrność pokazał sie celulit na udach brzuchu i pośladkach, w pasie centymetry zostały. Po namowie znajomej skorzystałam z usług Katowickiego salonu. Wykupiłam sobie pakiet, który składal się z zabiegów vella smooth,biostymulacji i ultra shapee.Efekty koncowe były rewelacyjne byłam w szoku gdy weszłam w ciuch które odstawiłam wzapomniane. Mąż mój jest też zachwycony moim obecnym wyglądem i niemam efektu jojo;) Ceny mają tam naprawdę konkurencyjne. Polecam.

Gość Naem
Witajcie, Pół roku po zakończeniu zabiegów ultrashape, mogę z całą stanowczością stwierdzić: warto! Ponad rok temu gwałtownie przybrałam na wadze z powodu źle dobranych leków hormonalnych. Po tym zdarzeniu moja waga w ogóle nie chciała się ruszyć. Ćwiczyłam, byłam na diecie, a ciało jak obrażone. Zdecydowałam się pójść na zabiegi, bo chciałam wreszcie coś zrobić z moim ciałem, które mi się kompletnie nie podobało. Po zabiegach, organizm jak za dotknięciem różdżki, jakby się odblokował. Waga systematycznie spada, tłuszczyk znika, kalorie się spalają łatwo i przyjemnie. Przemiana materii znacznie się poprawiła i czuję się o niebo lepiej. Zabiegi robiłam w Kształtosferze na Filtrowej i gabinet ten polecam każdemu ze względu na przesympatyczną obsługę i profesjonalne podejście do klienta. Jeśli powiem Wam, że w udzie ubyło mi ponad 15 centymetrów nie będzie to do końca adekwatny wynik, ponieważ dużo ćwiczę i dbam o siebie jeszcze bardziej, jednak bezpośrednio po zakończeniu zabiegów uda były szczuplejsze o 8 cm. Polecam i dziękuję :)) Agata

Gość do Naem
" ...przesympatyczna obsługa ..." ale przynudzasz...

Gość Naem
Rozumiem, że dla Ciebie nie ma znaczenia, czy zabieg wykonuje miła osoba, czy nadęta obrażona baba, albo masz takie doświadczenia, że na co dzień wszyscy - od kasjerki w sklepie do pani na poczcie uśmiechają się do Ciebie i cieszą się, że odwiedziłaś ich sklep. Ja mam inne doświadczenia i każda profesjonalna obsługa wyróżnia się na tle obrażonego społeczeństwa malkontentów.

Gość do Naem
ewidentnie właścicielce salonu brakuje piątej klepki...

Gość brabura
byłam w kształtosferze i niestety przesympatycznej obsługi na próżno tam szukałam , po konsultacji potrzebowałam czasu do namysłu to juz za dwa dni dzwoniła do mnie kobitea nagabując mnie na zabiegi i koniecznośc zapisania- szok

Gość judyta122344
do mnie też wydzwaniala kilka razy i tez mnie namawiala. Niezla co?? Profesjonalizmu O. Buro tam i ponuro :-((( az strach cos tam sobie robić.

sorki - to powyżej to nie o kształtosferze a o ELITE - byłam na pereca - podobno są własnie po przebudowie ale chyba się nie udała:(