Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niszczęśliwia

FATALNE ZAUROCZENIE - ON JEST LEKARZEM

Polecane posty

Gość Nieszczęśliwia
Kurcze, jeszcze mi nie przeszło. czy jeszcze któraś tak ma? Zakochała się w swoim lekarzu?

Gość LeKArz 42
Ja też jestem lekarzem, jak jesteś fajna to spróbuj go zbajerować - duże szanse, jak jesteś kaszalot to nie psuj mu humoru..

Gość jak_wiatr
bawia mnie te okreslenia typu kaszalot :D

Gość Nieszczęśliwia
Hej lekarz 42 jesteś tu jeszcze? Może pogadasz ze mną? Doradzisz mi coś? Np na jakie choroby niby zachorować żeby dłuuuugo mnie leczył? Jakie objawy powinnam mieć przy tych chorobach? proszę pomóż mi.

Gość Nieszczęśliwia
Czy jest tu ktoś kto tez zakochał się w lekarzu tak mocno jak ja?

Gość hej nieszczęśliwa
Jeszcze ci nie przeszło?

Gość Nieszczęśliwia
No niestety nie.

Gość taksa
a ile masz lat? i ten twój lekarz?

Gość Nieszczęśliwia
a jakie znaczenie ma tutaj wiek? Nie jestem nastolatką, podlotkiem który się tylko zadurzł. jestem dorosłą, dojrzałą, ale jeszcze młodą kobietą. a mój pan doktor ma ok. czterdziestki. Czy naprawdę nie ma więcej kobiet które się zakochały w swoim lekarzu?

Gość Nieszczęśliwia
no kto ze mna pogada?

Gość Nieszczęśliwia
widzę że nikt, szkoda...

Gość do nieszcześliwa
bywasz jeszcze na kafe??

Gość Nieszczęśliwia
Bywam ale żadko. A co?

Gość Nieszczęśliwia
hop hop jest tu kto?

Gość nie-platoniczna
Moja Droga Koleżanko, Wyobraź sobie, że mi się niedawno spodobał mój ... proktolog. I podrywałam Go. No na razie jeszcze się mi nie udało, ale też nie jestem znó zakochana, bez przesady, po prostu fajny facio, mogłabym się z Nim gdzies umówić o ile jest wolny tak jak ja. :) Więc nie przesadzajmy z tymi platonicznymi miłościami:)

Gość nie-platoniczna
lekarz też facet. przestań z tym głupim wymyślaniem chorób i wyrwij Go na jakiś fajny randek, kobitko :) On może ma już dość przychodni i tych wiecznych chorych pacjentów?

A ztymi lekarzami miałam kiedyś podobnie....zakochałam się w ortopedzie z Barskiej, który zakładał mi gips(but marszowy)..., potem się okazało że mieszka obok mnie i...chorowałam z miłości jakieś pół roku, potem ktoś się zakochał we mnie i zapomniałam o nim..ale sentyment mam, .... teraz czasem też zachwycę się co-niektórym lekarzem, bo, no cóż ratują,pomagają(choć nie zawsze), czasem przytulą i dają jakieś poczucie bezpieczeństwa...spokoju, mniej boli etc...to chyba syndrom pacjentki,ratowanego.. czy zwał jak zwał, zauraczamy się swoim wybawicielem... a...nawet miałam takie niby uczucie do dentysty...okazał się gejem:-), ......taki przystojny że aż go szkoda dla facetów, no ale i tak bywa:-)🖐️

Gość bernadetta25
Zakochałam się w lekarzu, pewnie byłyby jakieś szanse na to żeby go poderwać, ale zastanawiam się czy warto. Mój brat jest lekarzem i twierdzi, że WSZYSCY lekarze pracujący w szpitalu zdradzają na dyżurach. Jak mi powiedział, że on też - mimo że ma śliczną, młodą i temperamentną żonę - to się załamałam. Jestem w nim zakochana już prawie dwa lata, wiem że gdybyśmy byli razem, to pewnie związek zakończyłby się małżeństwem (on od dawna nikogo nie ma, a ma swoje lata, rodzina naciska bo młodsza siostra ma już synka i on pewnie też już chciałby założyć rodzinę ;)). Tylko, że ja nie chcę być notorycznie zdradzana z jakimiś pielęgniarkami. Czy jest tu jakiś lekarz, który NIGDY nie zdradził?

Gość cvb mjnmhjm
A ja mam odwrotnie , to lekaz zakochał się we mnie :)))oczywiście odwzajemniłam uczucia, jest cudowny....jakos tak sie stało że poznałam przypadkowo kolejnego (znajomości rodzinne)jest obcokrajowcem i jakims cudem zdobył moj nr. zaczął wydzwaniać,wyznaje mi wielką miłość :D jestem załamana,delikatnie wyjaśniam iz jestem z kimś , ale próbuje dalej..:P

Gość lbnlbn
ojjj lekarze maja ogromnła słabośc do pielegniarek rzecz jasna odwajemniona przez panie pielęgniarki dajcie sobie spokój z lekarzami ja znam tyle opowiesci zycia wzietych o nich .Prawnicy są uczciwszy wobec swoich żon

Gość tereferegdgdgd
Jestem ordynatorem w szpitalu, może mogę pomóc ?

Gość nikolada
to zalezy jaka ma pan specjalizacje

Gość szczęśliwa właśnie z lekarzem
nie zamieniłabym go na żadnego innego :)

Gość bgjuhkh
upupupuup

Gość okiajid
tez marzy mi się taki doktor

Gość mlokl.
nie lepiej brać sie za lekarza ? a nie za osoby duchowne

Gość czy może niet
Jak wasi lekarze?Udało sie

Gość fhdfjhfj
do pani co poderwala policjanta zal mi ciebie i jego nie buduje sie szczescia an czyims nieszczesciu! jestes z siebie dumna ze rozwalilas tej biednej kobiecie i dziecia rodzine??? osoby ktore kaza nieszczesliwej walczyc o lekarza uswiadomcie sobie ze ona ma zone i pewnie z 15 lat jest po slubie zenujacy jestescie

Gość hahahasdvdfd
ojej , ale tu niktnikomu nic nie każe :DDD nawet mowy nie ma że on ma żonę i staz 15 letni :D ,spokojnie panie

Gość penelopa upapap
w moim przypadku , to lekarz wpadł po uszy i od tego się zaczęło..