Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waniliowa mandarynka

Piękne polskie piosenki o spełnionej i niespełnionej miłości...

Polecane posty

Gość KasiaK *
K. Ceee .. dzięki za niektóre piosenki!!!!=** Pierwszy raz je słysze... ;) superrr są!!! dzięki jeszcze raz!!!!=**

Gość KasiaK *
Tank---> Please don`t go :) Trey Songz---> Can1t help but wait Sandy---> So into you Pretty Ricky ft. Sean Paul---> Push it baby Nathan---> Do without my love :) Nathan---> Come into my room P. Diddy ft. Mario Winans---> Throught the pain Lyfe Jennimgs---> Let`s stay together LeToya Luckett---> Torn Lil Romeo ft. Marques Houston---> Special Girl Holiday---> Be with me

Gość KasiaK *
no wiem...:P ale te też są warte posłuchania:) pozdrooo;*

Gość Sz_Agnieszka
Ja uwielbiam słuchać pisenek o miłości ..... Tym bardziej, gdy jestem zakochana......... To coś naprawdę pięknego.........:) A piosenka Adamsa ..." everything I do jest zajebista... Aż ciarki przychodzą:)

Gość K. Ceee ..
KasiaK. Nie ma za co ;) Jak coś znajde to jeszcze dodam ;)

Gość jakakkaka
a cos dla znajomeo faceta, zeby dalo do myslenia, ale nie o koniecznie milosci

Gość KasiaK *
Korek---> Bal u Pana Boga :)

Gość Sanus
''troche ciepła''-Gosia Andrzejewicz :* :) :p ;D

Gość AgusieQ
Ja lubię piosenkę Eweliny Flinty- zaćmę serca, ale miały być polskie piosenki!!!!!!!!!!!

dodoam, ze te pisoenki przypominaja mi dziecinstwo....niedzielny Koncert zyczen, ktory \"lecial\" u babci przy obiedzie.....cudnie bylo.... a te pisoenki sa dla mnie takie lekkie i odswietne:-)

Gość anngel
Gwiazdka ja tez szukam tego utworku,niestety bezskutecznie:(

Gość KasiaK *
Maciej Silski- Gdy umiera dzień

Gość QsiaceQ
Nie jeden tytuł powtórzę... Nie wszyskie zapewne sa o milosci ale wolne, wpadajace w ucho Sławek Uniatowski - Kocham Cię Mandy Moore - Cry -Only Hope -it's gonna be love Nazareth - Love Hurts (od mojej przyjaciółki);) Piotr Rubik - psalm z bukietem konwalii Piotr Cugowski - Tylko tyle wiem ( piosenka z kurczaka malego) -Biały Anioł -Jednego serca Britney Spears - Everytime Nat King Cole - When I fall in love Feel - A gdy jest juz ciemno Rh+ Jezus (bądź "Poprostu Miłość") -nadzieja (podoma mi sie jej tekst Robert Janowski - Kto nigdy nie żył Fergie - Won't Let You Fall ( Poseidon soundtrack) Reszte dodam pozniej

Gość PaolLLka21
hej ;) mam pytanko, czy zna ktoś z was moze tytul piosenki albo choc wykonawce.. ostatnio ja uslyszalam i ciagle chodzi mi po glowie... zacytuje slow .... " nie wiem czemu tak ufalem Ci , wszystkie Twoje slowa nie znaczyly nic, nie wiem czemu tak kochalem Cie w Tobie klamstwo jest .... " jesli ktos ja zna to prosze o info ;)

Oj! uzbierało by się tego..........uzbierało Ale bezapelacyjnie dla mmnie najpiękniejsza jest \"Kocham Cię\" Chłopców z Placu Broni. Wyjątkowo polecam wszystkim szczęśliwie i nieszczęśliwie zakochanym. Jeśli ktoś chce mogę spakować i podesłać link. O....i jeszcze całkiem świeża - Feel \"Jak Anioła głos\".

Gość QsiaceQ
no to dorzuce jeszcze kilka: Toni Braxton - Un-break My Heart (moja najukochansza piosenka) Witney Houston - Your Love is My Love Michael Jackson - You Are Not Alone Universe - Tyle Chciałem Ci Dać Joan Osborne - What If God was One of Us Dżem - Modlitwa ( Pozwól Mi) z Kasią Kowalską Kasia Kowalska - Ból Jak na cos wpadne to dorzuce Jakby ktoś szukał muzyki hmm... Techno, Club. Piszcie na maila

Gość KasiaK *
Piotr Cugowski- Tylko tyle wiem :)

Gość Modelka
Rh + "Poprostu miłość" Gosia Andrzejewicz "Kocham Cię"