Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uszczypliwy język kafe

wiecie ci robie jak mam zły humor

Polecane posty

wchodze na allegro na suknie ślubne,laski wystawiają swoje suknie a przy okazji zdjęcia MASAKRa te wystiudowane pozy,rączka do góry,pan młody chwyta panne za nóżke,ooo a tu gołabek,te patrzenie w oczka,żenada ale się przynajmniej pośmieje i humor wraca

Gość czerwcowa doli
no a jak ty bys chciała? nie patrzec na gołabka, nie patrzec na oczka męza, nie trzymC SIĘ ZA RĄCZKI? TO JAK BYS CHCIAŁA? SMIEJESZ SIE Z NICH A TAK SAMO BĘDZIESZ ROBIŁ, PAN MŁODY BEDZIE TRZYMAŁ ZA PAS, ZA NÓZKE, PATRZEC BEDZIE W TWOJE OCZY.........NORMALKA.....SMIESZNIE WYGLADA ALE PAMIETAJ ZE KAZDY TAK ROBI.

i tu się mylisz ,nie kazdy tak robi ja tez mam fotki ślubne ,ale uwierz odbiegają bardzo o tych tutaj oczywiście domyślam się ze pannom a gołabkiem i podwiązką na wierzchu się nie spodobają(ale to akurat jest dla mnie komplement):)

ale prawda jest taka, że fotografowie w 90% przypadków to tacy amatorzy z drogim aparatem :P Ja widziałam raz w życiu takie naprawdę udane zdjęcia ślubne, które zrobił znajomym ich znajmoy :) tzn. chodzi mi o to, że ten pan był po szkole artystycznej (nie pamietam po jakiej) i robił to wszystko naprawdę z pomysłem i wyczuciem... i nie bylo żadnych podwiązek i gołąbków, bo be ztego naprawdę mozna się obejść :P A tamte zdjęcia były piękne...

Gość wielka mądra głowa
hehe poryczałam się ze śmiechu :) jęzorze , niezły z ciebie jajcarz 🌼

Gość rycerz bez konia
a mnie sie podobaja te nietypowe waz jabuszko czemu nie.... jak dla mnie bomba

Gość no i co powiedzial
hehe to z wezami i wielbladem robione w gdanskim zoo a na tym zdjeciu z wielbladem fotograf dal dupy - jego cien widac na srodku zdjecia :O

Gość PINOKIÓWA
Mnie się wydaje, że Panna Młoda z allegro chciała pochwali sie bardziej sobą niż zaprezentować suknie:o Ale sesja fajna, orginala, nie widziałam jeszcze Panny Młodej-Ewy kusicielki

Gość a jaka brzydka ta babka jest
bleeeeeeee :P

Gość paździochowa
kleopatra od siedmiu boleści hehehe

Gość boze co za tandeta