Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnes Agnes

Nauczyciele i nauczycielki

Polecane posty

Gość aniana
ups chciałabym oczywiście

Gość obecna na forum
antyzakonnico->brawo brawo,popieram!🌻

Gość aniana
antyzakonnica uogólnia. Co to znaczy że "nie spotkała belfra, który nie był by problematyczny" - co to za wyznacznik. Ilu tych belfrów spotkałaś i gdzie, jako uczennica? To tak jakby powiedziec wszyscy lekarze biorą. Przepraszam lekarzy:)

Nie znoszę zarzutu generalizowania.Podjęła dyskusję,przedstawiła sprawę ze swojego punktu widzenia.Uogólnienie jest tu raczej naturalną drogą,bo grono nauczycielskie;)-jak sądzę- nie jest jej \"stadem\".Wydaje więc sądy na podstawie obserwacji jakiejś grupy . Zresztą,pewnie sama obroni się tysiąc razy lepiej. Natomiast ja żałuję,ze nie spełniły sie oczekiwania założycielki ;po raz kolejny miejsce ,w którym pojawili się nauczyciele powoli zamienia sie w plac boju;) Serdecznie pozdrawiam .

Gość aniana
Gdzie przebiega granica między "placem boju", a miejscem dyskusji?

Gość raky
----> do obecnej na tym forum - poruszyly mnie twoje slowa, to strasznie mile, dodalas mi otuchy, po takich slowach mozna tylko chciec byc dobrym ... i coraz lepszym ❤️ Tak, jestem wedrowcem, a droga przede mna... Wlasciwie to postepuje i zyje wedlug tej maksymy. Jestem ciekawa swiata, wierze w przyjazn, wierze w milosc, ludzi, ich dobre zamiary. Niestety, "droga do piekla wybrukowana jest dobrymi zamiarami", nie wszyscy chca byc dobrzy, nie wszyscy pragna sie przyjaznic. Ty na pewno do takich ludzi nie nalezysz!!! Pozdrawiam tez inne forumowiczki < antyzakonnice>,< ja to ja i nikt poza mna> Myslimy podobnie. A ---> blekitnemu koralikowi powiem: staraj sie byc pozyteczna, ale nigdy niezastapiona ;)

Gość przeczytalem
i tez mi sie podobalo---> brawo antyzakonnica

Mowi sie.................,ze historia bedzie podzielona na dwa przedmioty;historie Polski i historie powszechna. Przedmiot ----wiedza o spoleczenstwie----zostanie zlikwidowany, a jego tresci beda przekazywane na lekcjach historii powszechnej. Zmiany te nastapia za rok,najpozniej za dwa.........Kolejne zmiany..

Gość
2 rodzaje historii...Jak bym była uczniem to strzeliłabym sobie w łeb...

Nowy minister,nowe zmiany.....tylko po co? Nauczyciele historii tez nie sa zadowoleni,jest tyle dyskusji....ciagle cos musi sie dziac w oswiacie.....

Gość pomóżcie proszę
Czy ktoś z was już pracował nad systemem zarządzania jakością szkoły? Mam to zrobić na "po wakacjach", ale dopiero wtedy mi się nie będzie chciało. Może można gdzieś coś podejrzeć?

Gość sluchajcie
hek kafeteria:P🖐️

Gość sluchajcie
i to jakie te códy na tym forumie! kon by sie óśmiau:P :P