Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

Gość laikata
Wpadam tylko na chwileczkę napisać wam, że o Was pamiętam, mam jednak masę pracy i pewne zaleglości także u mnie weekend będzie bardzo pracowity:(. Co do miasta to no cóż nie oferuje nam zbyt wiele rozrywek . A psik pisałaś o naszym ZOO, byłam tak jakiś rok temu i muszę przyznać, że bardzo mi się podobało. Jeśli chodzi o inne rozrywki to raczej kiepsko. Niegdyś lubiłam bardzo chodzić do teatru. Mój chłopak jest aktorem i pracował tam przez jakiś czas, także nasłuchałam się nieco jak to wszystko wygląda za kulisami i od tego czasu teatr także odpada. Wiedza ta nie pozwala skupić mi się na przedstawieniu a aktorzy nie są juz dla mnie anonimowi:(. Miłego dnia dziewczynki🖐️

Gość A psik
TO ja:) hi hi humorek dzis mi dopisuje Rodzinka juz pojechala :(((( tesknie za nimi szkoda ze mieszkaja na drugim koncu Polski i ich wizyty to swieto.Ja tu zaplanowalam zwiedzanie miasta a oni padniecie ze smiechu najwazniejsze byly 2 sklepy wszystko po 4 i po 2 zl. po 2 razy byli w kazdym z nich.Normalnie nie moglam. Wlasnie dzisiaj mialam ostatni egzamin i mam wakacje!!!! :) wspolczuje wam ze musicie pracowac w taki upal :(((( A w piatek jade na slub kuzynki i teraz najwazniejsza jest moja kreacja :) ( ta sama co 2 lata wczesniej na slubie siostry blizniaczki mojej kuzynki )hihi a co sie bede wyruzniac jeszcze sie pogniewaja a po za tym kiecka za 300zl musi sie troche wynosic a 2 razy to akurat. Pozdrawiam kolezanik Opolanki :)))

Hej, hej Dziewczyny! Nie wiecie dlaczego przy naszym temacie na forum jest napisane (ost.)? Czy to znaczy, że już nie możemy tu pisać? Pozdrawiam Was gorąco! :)

Gość A psik
Nie nio chyba nie ja mam taka nadzieje.Narazie mozna pisac. Ale dzis cudna pogoda nie dziewczynki?? normalnie juz pol roku o taka sie modlilam bo od dzisiaj mam juz wakacje :) i taka pogoda mi bardzo pasuje. Pozdrawiam goraco.

Hej Dziewczyny! To się cieszę, że możemy dlaej pisać na naszym forum. Pogoda rzeczywiście piękna A psik - zazdroszczę Ci, że masz już wakacje, a my z Laikatą w pracy........ :( :( ale dziś mój szef zdecydował, że montujemy klimatyzację w biurze, bo naprawdę nie da się wytrzymać tego upału!!!! Więc jestem cała happy i szukam jakiejś dobrej firmy. Może Wy macie namiar na taką firmę? Pozdrawiam Papatki PS. A gdzie się podziała LAIKATA - taka zapracowana?????

Gość A psik
Klima dobra rzecz ale łatwo sie od niej przziebic trzeba sie poi prostu przyzwyczaic :) Własnie własnie gdzie jest Laikatka!!!!! Czemu sie nie odzywa cio??? Pozdrawiam :*

Hej, hej KOLEŻANKI! Co porabiacie? A psik pewnie gdzieś nad wodą :) a my w pracy.....:( byle do urlopu :) Dzięki Laikata za namiary na firmy montujące klimatyzację! Na pewno mi się przydadzą. Widzę, że jesteś obeznana w temacie :) Pozdrawiam :)

Gość A psik
A nad woda to mnie jeszcze nie bylo ale sie wybieram . A bylyscie juz moze kolezanki na odkrytym odkrytym basenie przy placu roz nazywa sie chyba blekitna fala i slyszalam ze jest tam mnustwo atrakcji i nawet niedrogie bilety(sztuczne fale ,gejzerki ,zjezdzalnie,itp.). A ja wlasnie sie wyspalam po weselu :) bylo super tak sie obiadlam ze chyba przejde na diete marchewkowa;)hihi jedzonko bylo pyszne i duzo bardzo duzo a zabawa przednia do dzisaj mam odciski a komary tak mnie pogryzly ze szok ciagle sie drapie :( Pozdrawiam goraco .

Cześć Dziewczyny! No troszkę się ochłodziło......... i dobrze - i powietrze czyste po nocnym deszczu - jest czym oddychać :) Na basenie jeszcze nie byłam, przejeżdzałam tylko i widziałam masę ludzi :) ..........może być fajnie. Pamiętam lata mlodości (hihi) kiedy na wakacjach w szkole podstawowej chodziło się codziennie na ten basen. My byliśmy w niedzielę nad Jeziorem Srebrnym w Osowcu - super woda, tylko za dużo luda - jeden na drugim prawie leżał :))) A teraz pytanko do WAS. Macie może jakieś namiary na kwatery w Trójmieście i okolicach? Wybieram się na Heineken Ope air Festival w Gdyni 6-8 lipca i obdzwoniłam już tyle miejsc i nigdzie nie ma wolnych pokoi!!!!! Masakra - przyjdzie nam spać pod gwiazdami chyba :)))) Pozdrowienia STEFA

Gość A psik
Ach ten stary basen tyle wspomnien -ale to juz minelo te dziecinne igraszki :( niestety. Niestety zadnych namiarow na Trójmiasto ani o kolice nie znam bo bylam tam chyba juz sto lat temu :( niestety Mam dzisiaj depresyjny nastroj bo musze sobie znalesc praktyke w jakims biurze podróży albo hotelu bo studiuje marketing i zarzadzanie a moja specjalizacja to zarzadzanie i marketing w turystycei niby mam juz cos zalatwione ale niebardzo mi pasuje bo to troche daleko od ulicy gdzie mieszkam :( klops pozdrowionka :)

Gość A psik
:D :P :)

Cieszę się, bo udało mi się znaleźć nocleg na wyjazd. Nie w samym Trójmieście, ale w Rewie nad samym morzem, niedaleko do Gdyni i miejsca gdzie bedzie festiwal! Już nie mogę się doczekać wyjazdu. Wprawdzie to tylko kilka dni, ale jakie intensywne i nad morzem, i w dodatku ma być super pogoda!!!! :)))) Może trochę opalenizny złapię wreszcie, bo siedząc w biurze nie mam okazji. Powodzenia A psik w znalezieniu praktyki! Pozdrawiam

Hej, hej dziewczyny! A gdzie się podziewa LAIKATA? Nie odzywa się w ogóle.......:( Ja dziś w nocy wyruszam nad morze - dostęp \"do bazy\" bedę miała po niedzieli. Może coś skrobniecie do tego czasu. Pozdrawiam WAS gorąco! Papatki

Gość A psik
A to milej zabawy i opalenizny :P Pozdrowionka i papatki ;)

Gość laikata
Część, cześć dziewuszki!!! Nie odzywałam się dawno ale po prostu nie miałam czasu, w pracy miałam bardzo intensywny okres. Za dwa tygodnie mój szef wybiera się na urlop, a wtedy ja będę "najważniejsza":) w firmie i obiecuje sobie i całemu światu, że będę sie obijać, a co niech inni pracują. Dziewczynki tyle napisałyście o tym basenie, że muszę się wybrać. Stefcia fajna pora do wyjazdu nad morze i suuuuper pogoda. Pozazdrościć. Baw się dobrze no i cóż opalaj się, opalaj bo od czwartku podobno będą deszcze. Pozdrawiam Laikatka

Cześć DZIEWCZYNY!!!! Nad morzem było super! Pogoda dopisała, a ja skusiłam się na lekcję windsurfingu z instruktorem i muszę WAM powiedzieć, że to jest świetna sprawa. Wiadomo na początek trochę teorii a potem wiatr w żagiel i po Zatoce (Puckiej).....:))))) A poza tym byliśmy 3 wieczory (i noce:) na Heineken Music Open\'er Festival i było odjazdowo!!!! Placebo, The Streets, Roger Sanchez itd..... Szkoda, że co dobre zawsze szybko się kończy :( i trzeba było po 4 dniach wracać do domu i pracy.....ale przede mną jeszcze normalny 2-tygodniowy urlop - tyle, że w drugiej połowie sierpnia - ale jest na co czekać!!! A co u WAS? Pozdrawiam Stefa

Gość A psik
Fajowo Stefa mialas!!! A ja praktyka i praktyka ale na poczatku sierpnia jade do Grecji na 2 tyg. i juz nie moge sie doczekac :)

Hej A Psik! A w jaki region Grecji się wybierasz? Grecja kontynentalna czy może jakaś wyspa. Ja myślę też o Grecji na wakacje - a konkretnie o wyspie Rodos. Może mi się uda tam polecieć w drugiej połowie sierpnia. Będę szukała jakichś ciekawych ofert last minute. Pozdrawiam Stefa PS. W podróży poślubnej byliśmy na Krecie i było bosko!!!! :))))

Gość A jaq
Na Rodos mnie nie stac :( A jade na kontynentalna na Riwiere Olimpijska do miejscowosci Paralia :) podobmo jest tam bardzo fajnie duzo rozrywek dyskotek i jest taniej niz na wysepkach tak slyszalam :P A Rodos super napewno beda ciekawe wspomnienia> niech zyja wakacje :D

Gość A psik
Tak to ja bylam ten A jaq? pomylilo mi sie:( sorki Yogi-miś jak sie nigdzie 2 lata nie bylo to trzeba sie cieszyc jak ja sie nie bede cieszyc i chwalic to kto sie bedzie za mnie cieszyc?? Pozdrawiam serdecznie i goraco.

Hej, hej! No właśnie A psik - urlop nam się należy, i wcale się nie przechwalamy...... A w Turawie bylam wczoraj :) Szkoda, że nie można się kąpać w Dużym Jeziorze, bo zakwitło (a to nie maj) hihi! PS. A psik - nie ma problemu - tak myślałam, że to Ty! Pozdrawiam

Gość pantalony
pozdro dla wszystkich Opolanek.

Gość A psik
pozdro dla " pantalonów" moze napiszesz cos o sobie???

No właśnie Pantalony napisz coś o sobie. :) Z Opola jesteś? I co porabiasz? POZDRO

A gdzie byłeś Yogi - Misiu? Może sie jednak uda wyskoczyć w tym roku ;) Do Turawki na pewno :))))

Gość A psik
Powiem wam tak szczerze ze ja lubie ta nasza Turawke bo jest blisko i zawsze mozna wyskoczyc. wspołczuje Yogi-Miśiu :( znam ten bol bez wakacji jest ciezko bo chociaz raz do roku czeba odpoczac od tych wszystkich ludzi z ktorymi przebywa sie przez caly rok :D Pozdrowinka dla spedzajacych walacje w miescie :) i nie tylko...