Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stefa

Szukam koleżanki, przyjaciółki z Opola

Polecane posty

witam stefa!!!! HIhi może ja Cię wczoraj widziałam w okolicach Obwodnicy??? Bo mi ktoś śmigal w oddali na rowerku jak jechałam z pracy do domku, ale z drugiej strony obwodnica długa jest i mogłaś pośmigać w całkiem innych rejonach. :) Co do mojego zabiego - było zajebiście! trwał jakieś 1,5 godziny koszt - 130 zł. Sama nie wiem czy to drogo czy nie - w normalnych warunkach nie pozwolilabym sobie na takie szaleństwa ,bo przy 2 dzici mam co robić z kasą, ale teraz myślę sobie, że co jakiś czas należy nam się jakiś relaks i pdrobną przyjemność. Teraz cały czas kombinuję skąd wytrzasnąć kasę na kolejny ;) A tak swoją drogą to popatrz co urlop robi z ludźmi! ha bezstresowość i dobry humorek nawet w paskudnych sytuacjach. Tak trzymać.

Hello! Witam w ten jesienny dzionek. Pantalony może to jednak byłam ja na tym rowerku - bo jechałam prawie całą długość obwodnicy - od przejazdu pod wiaduktem aż do skrzyżowania na ul. Oleskiej. Jechałam w okolicach godziny 18 (plus, minus :) Czy Ty w tym czasie wracałaś z pracy? Swoją drogą jeśli tak, to późno wracasz do domu z pracy..... :( Chyba się skuszę na ten lub podobny zabieg w Ambasadzie Urody :) I teżjestem zdania, że od czasu do czasu my kobiety powinnyśmy sobie zafundowac takąprzyjemność. Należy nam się zdecydowanie!!!! Papatki

Hej DZIEWCZYNY! Piję poranną kawę i zaczynam nowy dzień. Czyzby słoneczko wyglądało zza chmur? :-) Pozdrawiam! Napiszcie co u Was. Ciao :-)

Cześć stefa!! :) To chyba jednak nie Ciebie widziałam- czasowo się nie zgadza. Ja śmigałam obwodnica koło 5. Też kawką się delektuję. mhMMMM pYCHA. NIE MA TO JAK DOBRA KAWA I GAZETKA NA dzień dobry. No mam nadziejęze będzie pogoda.

Ojojoj!!!! Właśnie kubuś rozwalił mi się na podłodze w kuchni..... szkło i gęsty soczek do sprzątnięcia :-( (...) Już - załatwione! Pantalony - no to jednak nie byłam ja na tym rowerze - może innym razem :-) Idę poczytać sobie książkę. Dostałam na urodziny od siostry mojego męża i bardzo przypadła mi do gustu: "Dom nad rozlewiskiem" Małgorzaty Kalicińskiej. Może też czytacie / czytałyście? POLECAM! Dobranoc!

Hej dziewczyny! Dziś PIĄTEK!!!!! Jak miło - zaraz zacznie się weekend :-) Jakoś minął mi pierwszy po powrocie z urlopu tydzień w pracy.... Dalej siedzimy z koleżanką z biura na \"manelach\" w innym pomieszczeniu czekając na koniec remontu. Oczywiście z zapowiadanych trzech dni zrobił się już tydzień, a końca nie widać. Przewidujemy, że z tydzień to na pewno jeszcze potrwa, jak nie dłużej........ taaaaaaaaaaaaaa normalka :) Ale co tam, nie jest najgorzej - dostęp do neta mamy, dziś piątek - czego chcieć więcej! Ciekawa jestem jakie macie plany na weekend? Pozdrawiam :-)

Witam Stefa w ten strasznie paskudny i ciężki dzień. Niby to piąteczek, ale dzisiaj tak mi w pracy popalić dali że mam nadzieję że nigdy więcej tak nie będzie. Weekendzik mam nadzieję spędzić spokojnie, trochę chałupę posprzątam (ale nie za dużo, bo to i tak nie ma większego sensu przy 1,5 latce i 3,5 roczniaku ;) ). Może nawet nic nie zrobię i ogłoszę strajk?? fajnie by było pospać do 8, albo 11....ech marzenia i znowu niewykonalne.... Zresztą mniejsza z tym Ty baw się dobrze i nie przemęczaj sie zbytnio- odpocznij od remontów itd. Pozdrawiam serdecznie i pappapa

Witaj Pantalony! Obudziłam się dziś o 9, ale poleżeliśm tak do przed 10.... super! Potem śniadanie i do miasta. Rzeczywiście nie mając małych dzieci człowiek nie zdaje sobie sprawy, że może sobie pospać dłużej w sobotę czy w niedzielę.... Ale wszystko przede mną, a Ty już będziesz mieć co raz lepiej - chyba, że planujecie kolejnego \"fistaszka\" ? :-) Sobotni wieczór nastał.... a my szykujemy się do znajomych na parapetówkę. Ale jakoś mam dziś taki nastrój - melancholijno - nostalgiczny, że wolałabym zostać w domu z kubkiem herbaty z cytryną i książką... No cóż, trzeba się zbierać. Mam nadzieję, że jutro też będzie taka ładna pogoda i będzie się możńa na rower wybrać. Pozdrawiam i życzę również odpoczynku.

Witam koleżanko z Opola! Kolejny fistaszek...... hihi kocham dzieci ,szczególnie te dzidzie, ale tak na zdrowy rozsądek - kto by sie na to porywał??? Poza tym majstrownie fistaszków też jest strasznieeeee przyjemne.... Byliśmy na grzybkach z mężulkiem i w godzinę całe wiaderko nazbierane było, aż szkoda że tak szybko i więcej po lesie nie połaziliśmy. Potem, po wyczyszczeniu naszych łupów (po tym jak cała rodzina i sąiedzi dowiedzieli sie o planowanej grzybowej uczcie i zwalili sie do nas) imprezka zrobiła się przednia i wesoło tak jakoś się nam zrobiło dzięki, grillowi, pogodzie muzie i trunkom wysokoprocentowym...... Fajnie tak od czasu do czasu spotkać się z kumplami i pogadać o niczym , a głównie o głupotach i się trochę pośmiać. Przy okazji zorientowałam się że święty czas na zakupy się wybrać, bo w domu porobiły się większe braki żywnościowe i pampersowe... Czeka mnie więc wyprawa do reala, albo makro.

Dzień dobry Pantalony! Coś mi się zdaje, że zostałyśmy same na naszym topicu..... :-( dziewczyny nie piszą.... Ale cieszę się, że jesteś Ty i że możemy sobie od czasu do czasu popisać. :-) Co do dzieciaków to ja tez bym chciała mieć dwójkę - dziewczynkę i chłopca. Ale zobaczymy co da nam przyszłość - ważne, żeby dzidziuś był zdrowy!!! Co do grzybów - to lubię zjeść od czasu do czasu ale kompletnie się na nich nie znam i pewnie jakbym poszła do lasu na grzyby nazbierałabym same muchomory ! hihi :-) Miłego dnia Ania PS. Jak się robi taki mały przypisik na dole wypowiedzi?

Witajcie w ten piękny dzionek! Pogoda robi się piękna - oby utrzymała się do weekendu !!!! :-) Dzisiaj ważny dzień w pracy - rozstrzygnie się pewna sprawa, która nie jest rozwiązana. Mam nadzieję, że pomyślnie dla mnie. Trzymajcie kciuki! Pozdraewiam WAS Stefania

Witam Stefa!! Czuję że trapi Cię ta nierozstrzygnięta sprawa- ja trzymam kciuki za Ciebie - będzie dobrze!!! :) jak już będziesz wiedziała co i jak i masz ochotę podzielić się ze mną wrazeniami z rozstrzygnięcia to możemy pogadać.. wiesz z tymi przypisikami na dole to trzeba wejść do ustawień logowania nika(powyzej tematów kafeterii i tam kliknąć na mam swojego nika albo jestem już zarejestrowany - albo jakoś tak ;) i wprowadzić zmiany. przynajmniej ja tak zrobiłam i tra tatata!! udało się ale to mógł być czysty fuks- bo ja z techniką to mam czasami zatargi . Mój maż zaczał remont naszej chaty. nie pytaj ile kurzu powstaje przy okazji rozbiórki ścian i sufitów.....\\(i to na piętrze) Umyłamam wszystko z 3 razy a na parterze dalej po prostu szaro na podłogach i meblach. :( najgorsze to to że dzieci szorują po podłodze w ciuchach i też są szare ogólnie rzecz biorąc wyglądamy jak rodzina młynarzy - nie daj boże ubrać do biura czarnych spodni bo i tak zanim wyjdę z domu zrobią się siwe....

Witaj Pantalony! Dzięki za wsparcie. Jak już się sprawa rozstrzygnie dam znać! I dzięki też za infrmację jak dodać przypisik - udało się! Pa

Hejka Pantalony! Sprawa rozstrzygnęła się na razie połowicznie - pozytywnie. Muszę jeszcze poczekać na ostateczną decyzję.... Zobaczymy... Co do remontu, to najgorzej remontować mieszkanie/dom, w którym się już mieszka. Nie zazdroszczę Ci tego okresu, ale już po będziecie mieć ładnie i czysto. Ja cały czas czekam na koniec remontu w pracy.... Dobrze, że to już koniec dnia pracy, bo miałam straszny młynek! Miłego dnia Stefa

Hej hej - to już coś że przynajmiej połowicznie rozstrzygniecie jest pozytywne- może być tylko lepiej ;) !! remont w domu goni remont w pracy w przyszłym tygodniu w końcu pomalują mi gabinet - robią to trochę nie po kolei -bo najpierw piękne meble, a potem wieeelkie malowanie, ale lepsze to niż nic. Mam ostatnoi po prostu szczeście do remontów i tyle. Dobre w tym wszystkim jest to że sama kupiłam farbę i dobrałam kolorek :)

Hello! Dziś prawdziwie letni dzień! Mogłoby być tak do końca września....:) Ciągle czekam na ostateczna decyzję w mojej sprawie.... może jutro. No to mamy ten sam temat \"na tapecie\" - czyli remont w pracy! Ciekawa jestem czy jutro skończą - bo takie były zapowiedzi. Chciałam namówić męża na kurs tańca - a dokładniej na salsę. Wiem, że dziś zaczyna się nowy kurs w klubie U Papy Musioła. Ale mój ukochany jest tak zapracowany, że nie wie czy się wyrobi dziś i w inne dni..... no i pewnie nie pójdziemy. Miłego letniego dnia Stefa

Witajcie! Rozpoczynamy nowy tydzień pracy. Pogoda dopisuje, nastrój też ok. Kawa już pachnie na biurku. A jak u WAS? Dziś idę na pierwsze po wakacjach zajęcia jogi :-) A wczoraj znów rowerkiem po obwodnicy śmigałam. Trzeba korzystać z ostatnich dni lata.....bo za chwilę zacznie się jesień - mam nadzieję, że będzie piękna i kolorowa! Trzymajcie się Stefka

hejka Stefa! Nowe biuro czy dalej gnieździcie się w prowizorce?? U mnie konserwatorzy nawalili i nie mam pomalowanego biura, dopiero jutro albo pojutrze. Weekend był zajebiszczy. odpoczęłam potańczylam i odiwdziłą mnie sostra z córeczka- strasznie sieza nimi stesknilam- całe 2 tygodnie mamy dla siebie, apotem znowu śmiga. Powodzenia na jodze - moje 2 najlepsze kumpele chodzą nałogowo- są zakochane . Ja niestety z czasem nie wyrabiam i nie mogę, ale obiecałam sobie że jak dzieci podrosną to też idę - ale prawdopodobnie wtedy przyjaciólki będą dzieciate i nie bedą chodziły - i znowu nie pójdę...... pozdro

Cześć PANTALONY! Na wstępie dobra dla mnie wiadomość - moja sprawa została pozytywnie zaopiniowana. A chodziło o podjęcie studiów wieczorowych i uzyskanie urlopu szkoleniowego. Udało się! I od października znów będę studentką :-) Co do jogi to wczoraj nie poszłam :-(. Strasznie bolała mnie głowa i wolałam zostać w domu i obejrzeć film w TV. Ale może jutro się wybiorę! Motywacji brak! Najgorzej wybrać się za pierwszym razem - a później to już jakoś leci....no i jeśli ma się druga osobę, z którą się chodzi na zajęcia, to jest raźniej i jest większa motywacja. Remont się już skończył u mnie w biurze, ale jeszcze wymaga wysprzatania, wymycia parapetów, lamp itp. z kurzu.... a jutro mamy ważne spotkanie-posiedzenie i nie będzie na nic czasu, więc przeprowadzka w czwartek. Przesyłam pozdrowienia Stefa

Sorrki że wzoraj nie odezwałam się , ąle miałam taki chaos w biurze,że prawie zapomiałam jak sie nazywam!! :) Ale spoko, przeżyłam i mam nadzieję ze dzisiaj będzie trochę lepiej. Mam wielki plan na czwartek - idę do fryzjera- hihi czas na zmiany! jeszcze nie do końca wiem co zrobię ze sobą, ale poszukam w necie - to może coś mi w oko wpadnie. Stefa jak tam śmiganie na rowerku?? wymarzona pogoda na wypady za miasto co??. Wczoraj wypiłyśmy ze siostrą kawkę na dworze , na kocyku i przegryzałyśmy to pycha ciasteczkami. Dzieci się bawiły w piaskownicy, pies leżał koło nas i ich obserwował, a słonko grzało i grzało... cudnie Z tego wszystkiego jutro i w piątek biorę urlop (szef był niepocieszony, ale podpisał :) ) i zamierzam się byczyć, wyleżeć na słonku i zaszaleć w kuchni. W końcu nie wiadomo jak długo taka pogoda jeszcze będzie ;)

Cześć Pantalony! Co słychać dziś u Ciebie? Ja mam dziś co miesięczne posiedzenie rady w pracy i trochę się stresuję a trochę mi się nie chce w nim uczestniczyć.... Fajnie, jak już będzie po! Postawiłam sobie za cel przeczytać do jutra wieczór pewną książkę. A mianowicie \"S@motność w sieci\". Czytałaś? Jestem już za 200 stroną i jeszcze zostało ok. 100 stron. A dlaczego tak sobie postanowiłam - ponieważ jutro idiemy na pokaz przedpremierowy filmu na podstawie tej książki i chciałabym mieć możliwość porównania :-) Czytając tę książkę nie mogę oprzeć się wrażeniu, że podobna historia zdarzyła mi się w życiu.... Miłego dnia Stef@ :-)

Ale zbieg okolicznośi - prawie w tym samym czasie napisałyśmy :-)

Oj zazdroszczę Ci tych dwóch dni urlopu i byczenia się!!! Pogoda idealna a także towarzystwo Twojej siostry sprawią, że na pewno odpoczniesz :-) Co do fryzjera, to byłam ostatnio, ale tylko zrobiłam sobie nowy kolorek. Nie jest to farba, tylko balsam koloryzujący, który zmywa się po 24 myciach (ponoć). Na razie zapuszczam włosy, ale jak długo w tym wytrwam, nie wiem. Coś bym już zmieniła w mojej fryzurze - może jakąś asymetryczną grzywkę.... Papatki

hihi podobny timing mamy ja w zasadzie teżapuszczamwłoski, no już z niezłym wynikiem, ale tak mnie korci zeby zrobićcos więcej niż tylko farbnąć odrosty i podciąć końcówki.......że ech może sie skuszę. Z tą książką to jest tak że mam zamiar ja przeczytać, ale jakoś brak mi czasu. Dzisiaj nawet koleżanka, która pracuje w bibliotece ma mi ją przyniesć. Przeczytam na pewno- kocham czytać

Czesc dziewczyny, Mam nadzieje ze nie jest za pozno zeby do was dolaczyc. Pozdrowienia

Azoe witam, jasne że nie jest za późno1 ;) Cieszę sie że chcesz do nas dołaczyć. Napisz coś o sobie

Cześć Azoe! Witaj w klubie! Uff! Ja już jestem po radzie..... i powoli kończy się praca - jak miło! A za oknem śliczne sloneczko! Pozdrawiam WAS

cos o sobie, a wiec mieszkam w Opolu od urodzenia z mala przerwa na studia we Wroclawiu, a teraz pracuje jako typowy pracownik biurowy. jakbyscie chcialy cos wiecej wiedziec pytajcie. Pogoda rzeczywiscie piekna mam nadzieje ze sie utrzyma przez weekend bo z tym to roznie bywa. Pozdrowienia