Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

ja tez mialam fajny dzionke moj kotek zrobil mi niespodzianke i przyjechal wczesniej zabral mnie nad wode polezelismy sobie troszke na sloneczku a potem grill z siora i jej mezem i piwko do reki :D zyc nie umierac a teraz padam z nog i oczka sie zamykaja wiec slodkich senkow i milusiej nocki buziaki

Gość Literka M
Ojejejejej... ale Wy tu rzadko zaglądacie:( ja dzisiaj jadę na ostatni egzamin... wczorajszy zdałam na 3,5. ale najważniejsze, że już za mną. Jeszcze tylko dzisiejszy i mogłabym mieć wakacje... tylko to zdać:) buziaczki dla Was Misiaczki:) życzcie mi szczęścia i trzymajcie kciuki:D:D:D

Literka M trzymam mocno kciuki za ciebie nie zagladalam bo net mi sie spsul ia poza tym troshke zajeta bylam ale obiecuje sie poprawic mam nadzieje ze wy tez :D milego dzionka i ciumasy

A tak poza tym to dzisiaj strasznie sie nudze moj mis ma dzisiaj 2 zmiane w pracy wiec nie mozemy sie zobaczyc a ja za nim sztrasznie tesknie u mnie niesamowity gorac nic mi sie nie chce czy ja jestem jakas nienormalna czy to czasem normalne???? dzisiaj chyba podlapalamjakiegos dolka :( :/ a teraz zmykam buziaki

Siedze sobie na neciku,zaraz ide z kumpelą na włóczęgę :) Pogoda cudna wiec sie moze opale :D Pozdrowionka dla wszystkich 20 :*

ssstokrotka witamy na naszym topicu mamy nadziej ze bedziesz tu czesciej zagladac moj humorek niestety dalej jest taki jak byl :(:(:(:( buuuu :(

literka m, i jak? mam nadzieje,ze zdane :D migota- ale czemu??? u mnie jest tak,ze jesli mam zly humor bez powodu, to zazwyczaj wina PMSow :D:D:D nie martw sie, przejdzie. Mi tez nic sie nie chce,a musze sie uczyc...buuu ;( ale to chyba normalne przy takiej pogodzie.. spie po 12 godzin codziennie, bez kitu. wczoraj poszlam spac przed 2, a wstalam przed chwila ! :D i powiem wam jeszcze cos smiesznego. wczoraj na mojego smsa,ze mam ochote na mrr.. romantyczny wieczor z winem, moj ukochany odpisal, ze no ok, ale nie licz na wino, bo niem mam kasy... -.- i jak tu sie nie pochlastac? ;)

Vii rozsmieszylas mnie tym winkiem heheh hihih humor juz mi sie poprawil ja tez nieraz mam ochote na wieczor z \"winkiem\" ale moj luby mowi ze albo jedzie samochodem i nie chce pic albo ze nie lubi jak jestem podchmielona bo chce mi sie spac a jemu cos innego :P w tamtym roku przywiozl mi winko z hiszpanii a ja lubie takie slodkie a to akurat bylo gorzkie jak cholera :P ale zalozylam sie z nim (juz dokladnie nie pamietam o co) i wypilam pol butelki duszkiem :D i od tej pory nie daje mi wypic wiecej jak 2 lampki hihi pozdrofka

no i jak tu sie nie wsciekac jak moja mama pojechala na \"zebranie\" w szkole mojego brata i tak sie sklada ze dyrektor jest moim wojkiem nawalili sie a ja jej pozyczylam kom zeby do mnie zadzwonila kiedy mam pio nia przyjechac i.. ja zostawila a ja nie moge zyc bez komorczaka :( taka jestem wsciekla bo pewnie juz jej nie zobacze:(:(:( kurcze zaraz sie chyba rozrycze bo strasznie sie przyzwyczajam do moich rzeczy tymbardziej ze kupilam ja za pierwsza wyplate :( kurde!!!!!!

Gość Literka M
Dzięki dziewczyny:) ja już od dzisiaj mam wakacje!!!!!!!! udało mi się zdać te wszystkie głupie egzaminy:) Migota współczuję bardzo:( zajrzę później:)

Literka M gratulacje!!! ja juz mam totalnie dosc tego glupiego dnia szkoda ze sie wogole zaczal ale na szczescie sie konczy ciumki dla was kochane!!!

Witam drogie 20 :) Oczywiscie ze bede zaglądac na ten topic.Smutno mi,mij facet sie na mnie wyzył bez powodu.Prawie zrównał mnie z ziemią,zjechał jak gówniare :((((((((((

sssokrotka- ale dlaczego zjechal?! kurcze, ja bym nie dawala na siebie krzyczec :/ jesli ktos zaczyna na mnie krzyczec to wstaje i wychodze, koniec piesni. w ogole bez slowa... przeciez nie jestes workiem treningowym,zeby sie na Tobie wyzywac :/

Vii jesli sie wstaje i wychodzi to uswiadami sie tej drugiej osobie ze ma sie racje i ze nie pozwoli sie wyzywac moj mis tak zawsze robi jak juz sie poklocimy to poprostu wychiodzi a ja za chwile uswiadamiam sobie ze zle postapilam i gdy wraca spowrotem to minki mamy juz inne i staramy sie naprawic a tak na marginesie to mam dzisiaj ogromna ochote powrzeszczec sobie na mojego faceta :P od tak bez powodu i sama nie wiem dlaczego ale postaram sie tego nie zrobic bo nie chcialabym zeby on wrzeszczal na mnie bez zadnego powodu tak jak ja czasem na niego no to ciumki kochane 20-stki!!!

no wiec dzis jest chyba taka pogoda, bo ja tez sie obrazilam na mojego faceta wlasciwie bez powodu :( ech bywa

Gość 20-to latka
czesc dziewczynki :) ojjj ta pogoda... az sie nie chce siedziec w domku !! co robicie na wakacje ??

Gość Literka M
Cześć dziewczynki:) ale milusio. Nareszcie mam wakacyjki i mogę sobie bimbać:D dziękuję Wam bardzo za gratulacje, mam nadzieję, że Wy też będziecie szybciutko po:) co do facetów, to faktycznie jakiś dziwny okres--> ja też trochę się pożarłam z moim, ale delikatnie, wszystko już odkręcone:) my nigdy na siebie nie krzyczymy. Jeśli któreś z nas podniesie głos: koniec rozmowy:( takie krzyki są bez większego sensu. Ja tego bardzo nie lubię. Zresztą mój ukochany nawet bardziej. A ja jestem taka, że jak się bardzo zdenerwuję to nie krzyczę tylko płaczę. Nie lubię tego:( serdecznie witam ssstokrotkę 🖐️nic się nie martw, ale też nie daj się!!! 20-latka 🖐️ my jeszcze nie wiemy- napewno morze i napewno za granicą (w grę wchodzą: Bułgaria i Chorwacja) a Ty jak tam? 💤chyba jestem trochę zmęczona już...:)

Gość 20-to latka
czesc ! ja tez mam wakacje do wrzesnia bo ostatnio mialam egzamin i go nie zdalam:( zwale to na moje zdrowko :) a na wakacje nigdzie sie nie wybieram bo pracuje :/ chyba ze wezme sobie pare dni wolnego i poprostu odpoczne w domku.... ja morza mam dosc i wolalabym pobyc troche w gorskim klimacie ale szczerze watpie zebym gdzies sie ruszyla:) moze za rok :) buziakuje !

ufff jak goraco wlasnie wrocilam z zakupow bylam kupis sukienke na wesele kuzynki mojego misiaka i umieram z goraca u was tez taki upal??? a co do wakacji topod koniec lipca jedziemy (ja moj mis siora szwagier i moj slodziutki 2 miesieczny siostrzeniec) nad moze a jak wrocimy to chyba jedzsze do domkow w bieszczady :P przynajmniej takie sa plany :D ale mam nadzieje ze wszystkie wypala:D ciumki i buziaczki :P

Gość Literka M
taaaa niestety u mnie też gorąco, poza tym chyba się naćpałam, bo farbowałam włosy mojej przyjaciółce, która ma za tydzień w sobotę ślub (jestem świadkiem:D) i ona ma taką malutką łazieneczkę i teraz chce mi sie strasznie spać:D:D:D ale generalnie bardzo się cieszę, że jest słoneczko, bo jest cudownie i mogę sobie jeździć na plażę:D:D:D a jutro jedziemy z moim Ukochanym do takiej cudnej miejscowości w województwie świętokrzyskim, bo chcemy tam kupić samochód:classic_cool: buziaczki dla Was i miłego weekendu!!!

moj weekend nie bedzie bardzo urozmaicony :( niestety :( bo moj mis uswiadomil mnie ze nie znajdzie dla mnie czasu no trudno chyba musze troche pomeczyc moje laski :D jakies piwko i te sprawki ale tez zycze milusiego weekendu ciumki!!!

Gość 20-to latka
eee dziewczyny to ja Wam zazdroszcze takich planow ! ja mam zamiar sie wyspac i jak narazie nic nie planuje;) z pogoda tez kijowo :/ niby duszno ale czesto pada:( nie ma kiedy posiedziec na slonku ! fajnie piszecie o ,,Swoich Misiach" :) ja niestety moge jedynie napisac ze po 2mc mnie odwiedzil heh taka wizyta jedno-dniowa a kiedy go zobacze znowu ??????? no dobre pytanie kiedy :/ udanego weekendu ! 3majcie sie cieplutko !!

Gość Literka M
ja się właśnie z moim Kociakiem pokłóciłam:( teraz mi smutno i w zasadzie przykro bardzo :(:(:( jutro mamy jechać sobie na weekendzik, a dzisiaj taki smutny wieczór:(

a moj mis sie uczy wiec poszlam sobie na piwko przyjechalam podchmielona ale leciutko i chyba pojde spac wiec spijcie slodko i milutkich senkow bobranocka

Gość 20-to latka
Migota ja jestem ale chwile:) co Ty taka przybita?? nie martw sie prosze !

Gość 20-to latka
milego weekendu !! "...MOJA DUSZA MA SWOJE WŁASNE ŚWIATŁO, I SWOJE WŁASNE, OD SŁOŃCA NIEZALEŻNE CIEMNOŚCI..."

20-to latka a bo mam toatlnie zlu humor perspektywe spedzenia weekendu bez mojego chlopa i wogole ... za goraco pozdrowka i buziaki