Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

oj Rybenko jutro z Ciebie cos wyciagne bo zaraz ide spac:) juz 23 heh nie ma jak 17 godzina na nogach :D:D w oczkach mi sie juz mieni :) gwiazdy widze i ciemnosc :D buziakuje :* i prosze sie nie zalamywac !!

Gość Literka M
naturalnie:) już wszystko w normie:) byłam wczoraj trochę zła, ale już ok:) a co u Was???

hej :) u Nas a raczej u mnie wsio ok :)cieplo wszedzie duszno wszedzie :/ gdzie ten deszcz sie pytam no gdzie ?? a ja wczoraj to bylam wsciekla;) do tego stano doprowadzili mnie pracownicy urzedu !! dzis mam inne nastawienie:) od rana cos chca a ja odpowiadam jedno :) nie mam czasu dzis :D i sie odczepili :) cos mnie chyba bierze bo sie zle czuje:/ hmm moze za duzo na slonku :D

Gość Literka M
U mnie też gorąco... a Migota gdzieś w Bieszczadach tyłek grzeje:) tej to dobrze:) też bym gdzieś pojechała, a właśnie dostałam propozycję wyjazdu tygodniowego do Zakopanego:) ale fajosko:)

Gość Literka M
O kurczaczku...a Wy gdzie się podziewacie???

czesc lasencje dlugo mnie nie bylo ale dopiero przyjechalam chociaz za krotko jak dla mnie bylo siupelll wygrzalam sie poopalalam popluskalam dupsko w gorskiej rzeczce wypilam pare litrow piwska i poza tym to szkoda mi ze musze sie teraz rozstawac z mo8im misiakiem :( oj idem cosik zjesc odezwe sie potem chcialam tylko dac znac ze przyjechalam ciumki wielkie

hej ! lasencje za Toba tesknily ;) lecz nie doczekaly sie kartki z wakacji :/ siedze sobie i odpoczywam po ciezkim tygodniu.... weekend bedzie jeszcze gorszy ale damy rade :) buziaki !!

no dziewuszki ! pokoje po brudasach posprzatane teraz biore kocyk i ide sobie na zielona trawke:D:D zyczcie mi udanej opalenizny :) buziaki !!

20-to latka obys sie pieknie spiekla ale nie spalila ja juz narazie mam dosyc slonca tak mnie ladnie opalilo na brazowo az sie zdziwilam :D a tak poza tym to jak te pare dni spedzuilam z moim misiakiem to teraz strasznie za nim tesknie :( no ale milo z waszej strony ze tesknilyscie za mna a nie wyslalam wam kartki bo to ja bylam na takim troche zadupiu i nawet nie wiem czty byla tam poczta jak to w bieszczadach:D no to ciumki ❤️

zasiadlam dupskiem na krzesle i patrze czy jestescie ale nie widzie zadnej z was mam chwile wolna bo moj misiek razem ze szwagrem planuja kupic jakies trunki bo nie wiem czy sie wam chwalilam czy nie ale w poniedzialek wieczorkiem jedziemy nad morze :D upss lecem bo mnie misiek zabije milusiego wieczorka i wogole odezwem siem :D ciumki

widze ze macie fajny weekendzik ja dzisiaj siedze sama bo moj misiek ma jutro egzamin i musi sie ukac a ja probuje sie pakowac ale mi to jakos niebardzo wychodzi na dodatek przespalam caly dzien i nie wiem co bede robic w nocy :( no dobra lecem paking :D ciumki wielkie 👄

hej rybenki !! moj weekendzic byl pracowity :/ i jescze sie nie skonczyl bo czeka na mnie jescze jeden pokoj do sprzatniecia :) echh mam nadzieje ze chlopaki zostawia porzadeczek zebym nie musiala sie przemeczac :D:D jutro poniedzialek.....wrr nie lubie poniedzialkow ! Migota --> opalilam sie juz tyle ile moglam :( juz nie chce mi sie skorka brazowiec:( wiec teraz bede sie wygrzewac :/ moze w tygodniu rusze sie na plaze :D wakacje by sie przydaly ;P moze sie wybiore do kolegi z gdanska :D:D tak mnie ladnie do siebie zapraszal :D:D milusiego wypoczynku !! buziakuje :*:*

cześć Dziewczynki 🖐️ miło Was widzieć na forum, ja niestety przez ostatnie dni miałam problemy z komputerem, dlatego mnie nie było:( mój weekendzik był wspaniały:) w sobotę byłam z Misiakiem i znajomymi nad jeziorem Żywieckim w górach:) cudnie było, potem pojechaliśmy sobie na pizzę i piwko, bo miałam imieninki, a w niedzielę zrobiliśmy powtórkę z rozrywki:) ach, cudnie cudnie, ale szczerze mówiąc strasznie mnie wymęczyła ta woda:) miłego dnia dziołszki:)

a ja ostatnio mam straszne humory dzisiaj tak sie rozryczalam bo moj misiek mial egzamin a przed 19 mamy pociag nad morze i on o 15 nie daje znaku zycia tak sie rozryczalam no ale juz na szczescie jedzie do domu jest spakowany i jedziemy na szczescie ufff no ale bede gdzies kolo wtorku wiec jak tylko przyjade to napewno sie do was odezwe wielkie wielkie ciumki na caly tydzien i... chyba b3ede za wami tesknic :D 👄 👄 👄

siemanko dziewuszki ! Migota !! Ty to sie za ostro rozjezdzasz !! ja tu w domu siedze a Ty raz w gory raz nad morze :D:D to chyba nadrabiasz za mnie :D wlasnie ze spacerku wrocilam i musze przyznac ze bylo sympatycznie zwlaszcza ze bylam sama:/ no ale dalo rade :) wiecie co...mam chec isc do kina :D:D wyczaje co , gdzie i kiedy leci i sobie pojde !! a jak :D:D pozdrawiam i sciskam cieplutko :* ......Kiedyś usłyszałam: \"Czasami warto zacząć od nowa\"... .......

A ja już nie mogę wytrzymać tych upałów, więc idę na besenik:), ale niestety mogę dopiero za 3 godziny, bo basen od 12 😭, chyba się tu wykończę:( miłego dnia Dziewczynki 🖐️🌻😘

hej ! mi tez one sie znudzily ale przynajmniej moge sie wygrzac na slonku i sie w domu nie siedzi :) jutro moze ( jak moj kolega bedzie mial wolne) pojdziemy na plaze noz widelec sie jescze troche opale :) milusiego !! CiaOo \"Przeszkodzić komuś w śmierci wcale nie znaczy wrócić go życiu.\"

Cześć Dziewczynki 🖐️ ale mi smutno:( mój Kotek pojechał sobie na trening, a ja siedzę sama w domu:( wprawdzie piję sobie piwko i czekam na przyjaciółkę, bo ma przyjść mnie wesprzeć, ale trochę źle się czujęi stąd mój nienajciekawszy nastrój. Nawet piwko mi dzisiaj nie wchodzi:( o ja nieszczęśliwa 😭 muszę się tu trochę pożalić, bo nawet nie mam komu:( buuuuuuuuuu😭

hejoooooo widzev ze u was humorki takie se a u mnie super wlasnie wrocilam ale strasznhie smencona bo jechalismy cala noc i padam ale bylo warto bylo siupeł :D odezwe sie wieczorem ciumki wielkie i jeszcze wieksze buziaki 👄 👄 👄 👄 👄 👄

oooo hej kto do nas wrocil :D:D wiatamy witamy w naszych skromnych progach :D jak sie udaly wakacje ?? mam nadzieje ze przywiozlas pamiateczki i oczywiscie dla nas jakies drobiazgi :) katrki jescze nie dostalam :> wiec chyba zapomnialas wyslac:P powiem Wam w sekrecie ze dostalam zaproszenie i mam zamiar jechac sobie do kolezanki na pare dni bo jej facet wyjechal daleko daleko na 3 miechy i chcialaby to wykorzystac :) heh co tu sie zastanawiac :d biore wolne i jade nad morze :) przy okazji sie troche odstresuje i odpoczne hmm tylko przy blizniakach nie wiem czy da sie poodpoczywac :D heh DAMY RADE !! 3majta sie dziewczynki !! buuuziaki ! ,,Jutro polegną ostatni bohaterowie tej wojny,,

czesc sloneczka 👄 20-to latka kartki wyslalam juz dawno ale dlaczego nie doszly hmmmm to pewnie przez ta nasza poczte :P na moich wakacjach bylo super odpoczelam wygrzalam sie na sloncu i pobylam z moim misiakiem juz dawno nie mialam takich udanych wakacji :D a teraz juz siedze w domku wiec bede sie czesciej odzywac :D ciumki

:) a gdzie te moje panienki siedza co ?? zagladam a tu pusto ... Niewielu dostaje to czego pragnie i niewielu zasługuje na to co ma...

ja sobie siedzę w domu i się nudzę:( mój chłop ciągle jeździ na treningi a ja ewentualnie wtedy do knajpki:( ale smutno mi jakoś tak dzisiaj i sama nie wiem właściwie dlaczego?

hej ! Literka M ! nie smutaj sie :) swiat jest piekny :D:D a co maja powiedziec ludziska co wcale nikogo nie maja np ja :D siedze sobie wlasnie w robocie...i tez sie nudze ! za oknem widze ze leje :/ pewnie sucha do domu nie wroce ale moze urosne :D

oj dziewuszki to chyba przez ta pogode bo u mnie strasznie leje i wogole tez mam taki humorek ja tez siedze w domku bo po wyjezdzi moj misiek musi nadrobic stracony czas pomoc w domku itp ale dzisiaj sie chyba wybieramy do kina wkoncu trza cie odchamic troche:D no to kochane nie smutajta siem tylko glowki do gory !!! ciumki

hejo cio tam u was slychac u mnie po staremu ale ostatnio strasznie sie nudze :(:( ale widze ze nie ma nikogo 20-to latka widze ze jakas buteleczka zostanie obalona :D no ale nastepnym razem z nami na kafe :P no to ja zmykam slodkich senkow ciumki 👄