Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

no to ja chce taki z palemka:D albo jakis sex on the beach :P

ale juz jak dawac czadu to wybieram martini :) a niech strace;P pozniejsoczek by dotrzymac towarzystwa Literce M :D:D:D

ja ostatnio pilam taki fajny warstwowy z wisienka byl pyszny ale i w glowe szedl :D a Literka M to gdzie sie podziewa my tu sie nawalimy i jutro bedziemy mialy kaca a ona sie bedzie z nas smiac ladnie to tak!!!! :P

no chyba ze Literka M przyjdzie juz calkiem podchmielona bo miala isc na piwsko wiec mogla zapis i teraz biedaczka lezy gdzies w rowier i nie moze podniesc glowy :P

mysle ze na nas poczeka :D:D hmm moze wpadnie pod koniec naszej libacji :) i dogoni nas !! chyba ze juz bedzie wstawiona tak jak mowisz :D:D

ona gdzies lezy przygnieciona rowerem w rowie i jeczy pomocy pomozcie pijaczkowi :D

20-to latka poszla :( chyba spac ja tez mykam ach te drinki tak na mnie dzialaja :P slodkich senkow i milusiej nocki ciumki Literka M nie martw sie jak trzeba bedzie to wyciagniemy cie z tego rowu :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Literka M
ech... Kochane moje... nawet nie wiecie jak mi się chce płakać. Widzę, że niezła imprezka tu była:) Ryczeć mi się chce:(:(:( tak Migotko, soczek, bo istniało prawdopodobieństwo, że niczego innego nie powinnam, aczkolwiek okazało się, że jednak mogę chlać ile wlezie i właśnie dlatego jestem taka smutna. Tak... to brzmi z lekka paranoicznie. No ale fakt faktem zapiłam smutki ze znajomymi w moim domu. Teraz oni sobie jeszcze śpią, a mój urodzinowy Kot pojechał do pracki. A ja jeszcze nie mam prezentu (...) bez komentarza. Zaraz budzę Kasię, Bartka wysyłam do pracki i ruszamy z Kasią na łowy w poszukiwaniu jakiegoś prezentu:) buziaczki dla Was za pamięć 😘 🖐️

Literka M cio to za smutna minka trza sie cieszyc kazdym dniem bo sami nie wiemy ile nam ich jeszcze pozostalo moglas tylko soczek to brzmi jak....... a prezencik kupisz nie przejmuj sie ucaluj urodzinowo ode mnie swojego kociaka i ty sie trzymaj cieplutko duze buzi

czesc dziewczyny nie piszcie na moje gg bo calkiem mi sie zrypalo zmienil mi sie sam numer gg i teraz siedze taka wkurzona a przyjechal moj misiek i nie bedzie mnie dzisiaj na piwie??? heheh milusiego wieczorka ciumki

Gość Literka M
Urodzinki spędziliśmy bardzo miło, ale teraz zdycham. Strasznie się rozchorowałam, wszystko mnie boli:( ojojojoj... to będzie straszny dzień 😭 buziaczki dla Was

czesc dziewczynki 🖐️ Literka M musi cie ktos wygrzac i wracaj do zdrowia szybciutko!!! ja mialam ciezki dzien najpierw robilam pranie przed wyjazdem a potem razem z kolezanka pieklysmy torta na chrzciny potem mylam lodowke i wogole potem prasowanie zaraz chyba padne na lozko i nie wstane do jutra a tu jeszcze tortu czesc 2 :( och oby do poniedzialku bede sie byczyc i nie myslec o niczym uhhh ale sie rozmarzylam a teraz chyba jeszcze jakies sprzatanko :( ciumki dla was

czesc dzieffczynki !! a gdzie Wy sie podziewacie?? Literka M --> walnij sobie kielicha a jak to nic nie da to pamietaj ze zostal Ci jescze chlopak :) niech sie Toba opiekuje jak umie najlepiej :D:D Migota --> mam nadzieje ze dla nas tez torta zrobisz :D:D buziaki

Gość Literka M
właśnie właśnie tort z wódką mniam mniam mniam dalej zdycham dziewczyny:( tabletki nie pomogły, wygrzewanie też nie, został tylko Kotek:) zobaczymy:) 😘 dla Was

Gość Literka M
Cześć Dziewuszki:) 🖐️ już lepiej się dzisiaj czuję, mam nadzieję, że tak będzie do końca dnia:) mój Ukochany już w pracy, a ja zaraz wyruszam:) buziaczki dla Was!!!

ja tez mykam najpierw zostaje z moim maluchem a potem czeka mnie pieczenie pieczenie pieczneie :( dekorowanie i sprzatanie czyli nic przyjemnego milego dnia koffane

oj cos tu nie zagladacie ja to mam wytlumaczenie ale wy??? oj nieladnie nieladnie u mnie tak strasznie leje a my jutro jedziemy w bieszczady i tak jakos przez ta pogode to strasznie mi sie nie chce ale moze jak wyjdzie sloneczko :D tak wiec nie bede was meczyc przez prawie caly tydzien wy sobie wypoczywajcie a ja jade sie byczyc i lezec do gory brzuchem :P milego weekendziku i do zobaczonka w piatek albo w sobote ciumki 🖐️

Gość Literka M
Ja też mam wytłumaczenie!!! Właśnie wróciłam od rodziców:D nie było mnie cały weekend:) ale zaraz po przyjeździe piszę, więc chyba mi wybaczycie tą chwilową nieobecność? Kurczę, ale Ci zazdroszczę Migota:) strasznie lubię Bieszczady. Byliśmy z moim Kotkiem (który teraz się kąpie i to dlatego mam chwilę) na Sylwestra. dobra, teraz zmykamy trochę poleżeć i obejrzeć jakiś film no i w sumie odespać ten weekendzik:) papa!!!

no to ja zaraz zmykam spac bo pasuje wstac jutro wczesnie wiec kochane nie wiem czy nie bede za wami bardzo tesknic te pare dni :D bawcie sie dobrze a napewno odezwe sie w piatek jak tylko wroce a teraz pare dni tylko z moim misiakiem :D no a teraz ciumki i slodkiej nocki i milego weekendziku:D:)

czesc Moje Drogie Sloneczka !! ja nie mam usprawiedliwienia:/ zlinczujcie mnie :D:D http://www.humorek.com.pl/c24/s/23.htm mialam troche roboty u siebie z wczasowiczami-brudasami a jak wczlapalam sie do domu to bylam padnieta:) troche na gg posiedzialam ale Was nie widzialam :( http://www.duzohumoru.pl/zagadki_testy/213test.html jutro znowu poniedzialek.....nie lubie poniedzialkow !! Migota !! bedziemy tesknic za Toba :D:D ale jakos damy rade !! ja prosze o pocztowke z wakacji :D:D no to dzieffczynki zycze milusiej nocki ! a z Literka M to jutro pogadamy ;P jak prawie zawsze rano :) chyba ze mi dowala roboty :/

Gość Literka M
Cześć Kochane. Trochę pogryzłam się z Misiem i 20-latka Twój test spowodował, że ryczę teraz jak bóbr, bo wszystko się zgadza:( bardzo ciekawy:) Migotko, już tęsknimy:) 20-latka jutro mój Kot ma wolne i musi korzystać od rana z komputera, bo po to sobie wziął urlop, więc raczej mnie nie będzie. Ewentualnie po 10 wskoczę na drugiego kompa:) buziaczki dla Was:) 😘

hej !! jak Wam minal poniedzialek ?? mi szybko a to dzieki temu ze mialam od zaje.... roboty :) po godzinie siedzenia nad papierzyskami nie wiedzialam jak sie nazywam :) siedze sobie teraz i odpoczywam :) Literka M --> tez sobie robilam ten test ;P ale nie ma co plakac bo to tylko zbieg okolicznosci ;P heh przyznam sie ze mi prawda wyszla z wyjatkiem dwoch pkt. \"Bóg widzi śmierć inaczej niż my. My widzimy ją jako ciemny mur, Bóg - jako bramę.\"

Największą moją wadą jest przypisywanie znaczenia rzeczą które go nie posiadają... bo przecież nie ma znaczenia że jestam wciąż sama... nie ma znaczenia że za Tobą tęsknię... nie ma znaczenia że w każdej wolnej chwili o Tobie myślę... nie ma znaczenia że codziennie mi się śnisz... nie ma znaczenia że jesteś dla mnie wszystkim... nie ma znaczenia że tak bardzo Cię kocham\'... ..:: Dla Ciebie to wszystko jest bez znaczenia ::.. ..:: A dla mnie znaczy tak wiele że nie umiem z tym żyć ::..

Gość Literka M
20-latka co to za głupotki tu wypisujesz??? Nie podoba mi się to:( co u Was dziewczyneczki? Mój Kot ostro siedzi przy kompie w drugim pokoju, a ja sobie bazgram:) mam ochotę na lody:):):)

rybenko to tylko wierszyk ktory mi sie bardzo spodobal :) pomyslalam ze sie podziele z Wami ;P mam czasami takie napady zlego nastroju:/ mam ochote na spacerek ! malo ludzi sie ostatnio kreci po mielnie zupelnie nie wiem czemu:( przeciez taka piekna pogoda od paru tygodni nie padalo ;)

Gość Literka M
no! masz szczęście:)

Gość Literka M
a Wy co:(? mój Ukochany na sali, a ja sobie siedzę, piję piwko, były u mnie koleżanki, ale wszystkie pouciekały do swoich mężów i chłopaków, a ja chyba zaraz umrę:(