Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

szkoda ze nikogo tu nie ma :( bo strasznie mi nudnoooo pozostaje chyba tylko isc nyny 💤 ale jeszcze wczesnie hmmm chyba jednak sie poloze slodkich senkow i milusiej nocki wam zycze

aaaaa! brazylia przegrywa!!!!!!!! :/ :/ :/

hej moje kochane !! jak Wam minely te piekne dwa dni ?? mi nawet calkiem calkiem :) dzis wygrzewalam sie na słoneczku i spieklam sobie tyleczek :/ kurde nie bede mogla spac juz nie mowie o siedzeniu :/ no ale czlowiekglupi :)ide chyba zaraz nad morze tak sie odstresowac:) wiecie co, denerwuja mnie pary chodzace sobie jak gołabki po miescie, trzymajace sie za raczke:. zamiast sie cieszyc ze przynajmniej oni sa szczesliwi to mnie to strasznie drazni! hmm milusiej niedzieli :) ...Czy jesteś pewny, że wierzysz? Nadzieja to jeszcze nie wiara....

czesc laski gdzie wy sie ostatnio podziewacie :P ja dzisiaj bylam na malych zakupach mialam kupic tylko lakier cienie do sukienki a... kupilam butki ale slicznie pasuja mi do sukienki zachorowalam na nie tylko ze moj mis mnie zabije bo to miala byc kasa na wakacje a teraz musze prosic starszych ale trudno mam przynajmniej sliczne sandalki na koturnie :D odzywajcie sie czesciej!!! ciumasy i bobranocka

a ja mam dzis urodziny (jeszcze przez 10 min :D ) i bylo mrrrr. milutko :) bylo spotkanie z kolezankami a wieczorem randka w switnej kawiarni, wyjatkowo klimatycznej.. odkrylismy ja przez internet :D no i rozne osoby do mnie dzwonily lub pisaly.. to zawsze milo sie czlowiekowi robi na sercu, ze ktos pamieta o jego urodzinach.. a w sobote jade na mazuty na jacht! opale sie! buziaki

Gość Literka M
Cześć laseczki:) szukałam i szukałam tego topiku cholerka... dawno tu nikogo nie było:( weekendzik spędziłam świetnie, ale nie złapałam welonu, bo teraz był tylko cywilny, a kościelny będzie później. Ale weekend i tak był świetny, bo najpierw w sobotę był ten ślub, potem obiad w restauracji. Potem z moim Misiakiem pojechaliśmy do domciu, później do knajpki, a na drugi dzień była impreza ślubna, ponieważ oni kościelny biorą dopiero we wrześniu chyba, więc robili tylko imprezkę. vii-->WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO KOCHANA!!! Przepraszam, że dopiero teraz, ale ale skąd mogłam wiedzieć... Samych radości, sukcesów, szczęśliwych chwil samotnie i we dwoje i w grupie i spełnienia marzeń:D:D:D 😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻

mnie tez dawno... nie bylo ale postaram sie nadrobic :P vii troche spoznione te zyczenia ale zycze ci wszystkiego dobrego duzo radosci samych wspanialych dni i czego tylko sobie wymarzysz oby spelnily sie wszystkie twoje marzenia.. Literka M ja szanse na welon mam w sobote :P ;) ale mam nadzieje ze nie zlapie :D a tak poza tym to mi dzisiaj jakos strasznie nudno trzymajcie sie dziewczynki papap 👄👄👄👄👄

Gość Literka M
ja miałam jechać z moim Ukochanym na plażę, ale zasnął, to ja sobie buszuję na kafe:) a dlaczego nie chcesz złapać welonu? Ja bym chciała:) ale to dopiero we wrześniu ewentualnie:) a Tobie życzę powodzenia:) nie planujecie ślubu ze swoim Kocurkiem?

Literka M narazie nie mamy perspektyw kiedys napewno wiem nawet ze najprawdopodobniej bedzie to ok za 3 lata a moj misiek jest teraz w pracy strasznie sie za nim juz stesknilam bo zobaczymy sie dopiero w sobote na slubie a to slub koscielny i cala biba po slubie bedzie wiec nie dosc ze potancze to jeszcze sie najem dobrego jedzonka :P

Gość Literka M
kurczę, to uważaj na siebie:) współczuję Ci, że tak rzadko się widujesz z Misiakiem, ja bym się chyba zatęskniła na śmierć:( jak się chodzi w butkach? Ja żeby był śmiesznie, w przeciągu tygodnia rozwaliłam dwie pary japonek, pękły mi paseczki dokładnie w tym samym miejscu:( a mój Kocur dalej śpi 💤😴

Literka M my z moim misiakiem widzimy sie srednio 3 albo 4 razy w tygodniu ale jak ma 2 zmiane tak jak dzisiaj no to trudno nie ma jak chyba ze chwile rano ale wiesz musi sie wymyc zjesc i ma chwile czasu dla siebie no i dalej do pracy teraz planujemy pare dni tylko dla siebie zeby sie moc nacieszyc soba buciki rewelacja nie dosc ze sa sliczne to jeszcze wygodne :D

Gość Literka M
ja się z moim Kotem widzę codziennie i ciągle mi mało. Ale przyznam szczerze, że bardzo odpowiada mi w jego przypadku system jednozmianowy, bo przynajmniej możemy się zobaczyć. ja właśnie próbuję naprawić moje japonki a mój Kot dalej śpi 😴

ja tez za nim strasznie tesknie ale mam czas zeby isc z moimi laskami na piwo wieczorem ponudzic sie troche a poza tym czasem to nawet dobrze bo tesknimy za soba ale i tak mi malo nadrobimy sobie to za 2 tygodnie wtedy \"zaspokoimy\" sie soba i bedziemy miec siebie tylko dla siebie a jak kotek spi to nie trzeba go budzic raczej pocalowac w buzke i powiedziec po cichutku zeby spal spokojnie ja strasznie lubie patrzec jak moj koteczek spi :D wyglada wtedy tak slodko i niewinnie a ty masz zajecie bo musisz naprawic japonki :D

Gość Literka M
japonki naprawione:) a Kotek dalej śpi 😴 :D:D:D ja też strasznie lubię patrzeć na swojego Kota, ale On nie lubi, kiedy ja na niego patrzę, bo mówi, że to Go budzi:O:P:D ja też idę dzisiaj na piwko z koleżanką i zła jestem, bo On ciągle śpi, a ja się nudzę, a potem będę musiała Go zostawić i pójść na piwko:(

nie przejmuj sie ja mialam isc z moim siostrzencem na spacer (bo go dzisiaj pilnowalam) i wstapic do kolezanki i mialysmy skoczyc na jakies lody ale siora nie przywiozla wozka wiec musielismy siedziec w domku a teraz sie strasznie nudze bo misi jest w pracy a z laskami sie nie umawialam na wieczor wiec mi strasznie nudno i buszuje po kafe :D

hej :) no vii--> wszystkiego naj naj :) ech dziewczynki.... jak czytalam Wasze wypowiedzi to mi sie smutno zrobilo :( szkoda ze ja taka szczesliwa nie jestem :/ no ale coz ktos musi byc niesczesliwy zeby szczesliwy byl ktos:) nudzi i sie troche :/ szukam ciekawych stronek musze przyznac ze lepiej by mi sie gadalo z Wami np przez gg :) .....Kochamy wciąż za mało i na próżno..........

20-to latka jak jestes na kafe to chodz na gg moje to 7566918

dziekuje za zyczenia :D :P czytam Wasze (i swoje, samokrytycznie trzeba dodac, tez) wypowiedzi i sie zastanawiam czy my sie nie za bardzo skupiamy na tych naszych facetach? O.o Wlasciwie... to od nich najczesciej zalezy czy jestesmy w dobrym humorze czy w zlym. (20-latko, czemu jestes smutna?) A gdzie nasze ambicje i plany NIE zwiazane z facetami? Tak jakos mnie tknelo po przeczytaniu wypowiedzi na temat slubu ;) Moje plany na przyszlosc to: -nauczyc sie francuskiego perfection -wyjechac na erazmusa ;] -znalezc prace(albo chociaz staz) w redakcji -znalezc sposob na uniezaleznienie sie finansowo od rodzinki (bedzie ciezko) -zrobic prawo jazdy i nauczyc sie wywijac na recznym :D A myslec o slubie sie boje... panicznie! o mieszkaniu razem.. jeszcze spoko. Ale o slubie?! Olaboga! Za mloda jeszcze jestem!! ;) ;) ;) Widzialam sie z moim facetem przez ostatni tydzien nonstop i dzis jak powiedzial ze sie nie spotkamy bo ma sprawy do zalatwienbia i MECZ z kolegami to nawet bylam zadowolona :D trzeba od nich troche odpoczac, no.... pozdrawiam Was serdecznie mile panie :)

Gość Literka M
oj laseczki laseczki:) ja tam od mojego chłopa odpoczywać nie muszę, chociaż wczoraj on sobie oglądał mecz, a ja sobie siedziałam w knajpce:) ja jestem już na etapie "straty"--> wszystkie moje kumpele już wiedzą, że mnie to już tylko ślub czeka:) pozwolisz Miguś, że dodam sobie Ciebie do listy:)

Gość Literka M
żyjecie w ogóle?

Literka M pisz jesli tylko bedziesz miala ochote tylko daj znac ze to ty :D ja tez mam swoje plany ale jakos mi sie lacza z moim misiakiem bardzo i moje kuimpele tez wiedz ze ze mnie juz nic porzadnego nie bedzie (tak mowia) bo za bardzo kocham swojego misiaka nie bylo mnie dzisiaj bo bylam zawiesc podanie na studia i macie mocno trzymac kciuki do pol sierpnia!!!! tylko koniecznie!!! a teraz mnie ten upal wykonczyl ide na spacerek z moim siostrzencem :D milego dzionka i wieczorka ciumki

hmmm padam z nog pasowaloby isc pilulidzac 💤 zycze spokojnej i milusiej nocki z misiami albo bez ja dzisiaj siama :P ciumki

Gość Literka M
Dzień dobry dziewczyny:) 🖐️ Jeszcze tylko ddwa dni do weekendu i loozik :classic_cool: dzisiaj idę z dziećmi na basen:D życzę Wam miłego dnia!!!

czesc 20-stki ja dzisiaj znowu siedzialam z moja druga najwieksza miloscia czyli z moim siostrzencem a teraz to chce mi siem spac ale pojechalabym sie troche poopalac bo biala jestem :( milego dnia odezwe sie wieczorkiem papap❤️

powiem Wam dziefffczynki, ze mi sie nic nie chce ! jutro piateczek, wpada do nas kuzynek:) znajac zycie to pozabijamy sie :) moze to mi troche humor poprawi buuziaki !!

jejku jak tu pusto nikt tu nie zaglada ja jutro idem troche pochulac z moim misiakiem na wesele :D a teraz czekam az przyjdzie:) ale dostalam dzisiaj okres i tak mnie strasznie brzuch boli jutro bedzie to samo:o no ale milusiego wieczorka i slodkich senkow no i oczywiscie slonecznego weekendu ciumki ❤️❤️❤️👄👄👄