Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

20-to latka znajdziesz wierze w te dwie polowki ktore bladza po swiecie i sie szukaja podswiadomie i calkiem powaznie czasami trzeba sie tylko rozejrzec bo szczescie jest tak blisko wyobraz sobie ze moj obecny misiak latal za mna jeszcze w gimnazjum a ja go mialam za totalnego idiote podkochiwal sie we mnie przez dobrych pare lat potem poszlismy do LO i okazalo sie ze bedziemy chodzic razem do klasy i dopiero w 2 kl. zaczelo cos iskrzyc no i w pewnym momencie pomimo wszystkiego zakochalam sie w nim a potem zabojczo pokochalam no i jest tak do dzis wiec z ta miloscia jest roznie moze byc na drugim koncu swiata a moze tez byc bardzo blisko ciebie a ty tego nawet nie zauwazasz ufff jakie przemyslenia :D ale ja i tak wierze w ta twoja druga polowke nawet jezeli ty nie!!!!:)

heh dzieki Migota Twoja historia to jak z telenoweli :D moze rzeczywiscie jakis mistrz kreci sie gdzies tu niedaleko :D:D a zrobisz cos zeby u mnie nie padalo ? bo calutki czas leje:( ledwo zdazylam dojechac do koszalina i naszly chmury :/ w taka pogode to nie mozna polazic po rynku echh.... buziaki !!

20-to latka u mnie tez wczoraj caly dzien lalo i nic na to nie moglam poradzic :p no ale za to dzisiaj mam piekna pogode:D a cio do moich milosnych przygod to rzeczywiscie telenowela hihihih :P a teraz wlasnie skonczylam sprzatac i robic palcka i spac mi sie strasznie chce a tak poza tym to zapraszam was na placka z chalwa i bezami wpadnijcie cos alkoholowego tez sie znajdzie :D buzki 🌼🌼

hej dziewczynki ! ostatnio mam straszne koszmary w nocy :(:( w dodatku co chwile jakies wariaty rozbijaja sie kolo mojego domu wrrr pogoda ladniejsza niz byla...ale to nie to samo co w lipcu :/ pozdrawiam cieplutko :*

20-to latka co do koszmarow tochyba mamy duzo wspolnego ostatnio snilo mi sie ze umarlam i obudzilam sie cala mokra i przestraszona a przedwczoraj jak spalam z moim miskiem sama nie wiem czego sie przestraszylam w kazdym badz razie zerwalam sie i obudzilam siedzac potem to tylko marzylam zeby sie przytulic do misiaka jak dobrze ze byl kolo mnie :P no ale mam nadzieje ze te koszmary przerodza sie w cudowne senki :D

Migota mi sie szkola sni :( moj egzamin z matmy ktory jest we wrzesniu :( mialam sie zaczas uczyc ze dwa tygodnie temu ale tak strasznie mi sie nie chcialo a teraz ... tez mi sie nie chce:P ale siadam...i sie ucze tzn poczytam :) milego dzionka !!

hehehehe to sie trzeba bylo ukac hihih a tak na serio to wspolczuje no to zostaje ci sie tylko uakac ukac i ukac a ja chyba sie wybiore dzisiaj na imprezke jesli dostane mojego cara :P a to chyba nie bedzie latwe wiec ...... jak nie to mnie czeka wieczor w domu 😭 milusiego wieczorka ciumasy 👄

hmmmm ale jestem zla dostalam cara na disco i wogole juz sie nawet pomalowalam i umijochalam a tu sie rozpadalo 😭 jaka to niesprawiedliwosc !!!! i nici z inprezy bede siedziec sama :(:(

oj nie placz :) posiedzisz ze mna :D:D ja jestem wsiekla na moich wczasowiczow bo w domu cala wode wychlapali i sie w zimnej mylam !! nastepnym razem pojde do innej lazienki !!

stawiam wszystkim flache!!!!!!! dostalam sie do szkoly!!!!!!!!! hurrrraa

wiecie co... powygrzewalam sie na sloneczku zaledwie 4 godzinki teraz znowu deszcz pada ale juz widze czyste niebo :) tylko ciekawe kiedy ono do mnie dojdzie :D buzka !!

u mnie nawet nie ma mozliwosci zeby sie powygrzewac na sloncu u mnie ciagle pada:( nawet dzisiaj myslalam zeby jechac nad wode z miskiem ale zaraz chyba zacznie padac i do dupy z taka pogoda trzeba bedzie wymyslec cos innego :P milej niedzieli ciumki

Gość 20-to latkahej

hej dziewczyny !! kiedy te wakacje sie skoncza?? Boze jaki ja mam burdel w domu :( takich wczasowiczow nigdy nie widzialam !! co za mlodziez:/ chyba otworze dom publiczny bo jedna klijentka z piecioma wyrostkami szla nie wiem co oni robili....ale bylo im bardzo wesolo :/ niezle bym na tym interesie zarobila :D juz nie mowie o tych awanturach...

Cześć dziewczynki 🖐️ dawno mnie tu nie było, a to dlatego, że mój Kot zdecydował, że przez cały weekend nie zaglądamy do komputera tylko zajmujemy się sobą:) było bardzo fajnie:) Migota gratulacje serdeczne:D:D:D 20-latka: gdzie Ty to masz ten swój domek wczasowy? Wiesz, myślimy z moim Kotem nad tygodniowym wypadem nad morze i tak sobie pomyślałam...:)

Literka M no to zyczonka urodzinowe zloze chyba dopiero jutro :D sama bym sie jeszcze gdzies wybrala ale z tego to chyba nici co prawda pojawila sie mozliwosc zeby jechac jeszcze w bieszczady ale to malo mozliwe:( 20-to latka ty paskudo ja bylam nad morzem i mnie nie zaprosilas :D jak tak wogole mozna hihi milego dzionka ciumki 👄

oj Migota Migota !! trzebabylo nad moje morze przyjechac :D:D juz nie bede marudzic ze jescze te kartki nie doszly z Twoich wakacji :D dzis pierwszy dzien w pracy po dluuugom weekendzie :D och jak bylo ciezko ! ale to juz z gorki dobrze ze nie pada a nawet slonko swieci (co mnie bardzo cieszy) buuuziakuje ps Literka M --> ale sie zajmowaliscie dluugo soba:P jak jedziecie do mielna to zapraszam :D mam nadzieje ze wiecej nie bede miala takich debili jak wczoraj ;P

no, ja właśnie w tej sprawie, bo w Mielnie jeszcze nie byłam:) a może bym się do Ciebie wybrała? Masz jakiś wolny pokoik dla nas? Jak będziesz miała chwilę to się do mnie odezwij:) no, no Migota:) czekam na życzenia i na te kartki, co idą już trzeci tydzień:)

Literka M !!!!!! WSZYSTKIEGO DOBREGO ! DUZO SEXU, ZDROWIA, POTOMSTWA, PIENIAZKOW, WYMARZONEJ PRACY OCZYWISCIE DOBRZE PŁATNEJ !! NO ! SZCZESCIE I SŁODYCZY 20-TO LATKA TOBIE ZYCZY !! ŁAP BUZIAKI !! PS dostalam zaproszenie na wesele:. kolejne ech to juz trzecie we wrzesniu :/

aj tam staro ;P mloda jestes :D ja wlasnie jem sniadanko w pracy :) ech dzisiaj do 16 :( 3majta kciuki zebym dozyla !!

Literka M Życzę Ci... ...spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. 20-to latka to wez mnie ze soba chociaz na jedno z wesel pioszlabym sobie ale mnie mam do kogo:(

Migota mozesz za mnie jechac :P moja rodzinka sie nie wybiera na wesela bo hmm no wlasnie.... bo co ? chcialabym jechac sobie do kielc i poznac tego araba za ktorego wychodzi moja kuzynka ale nie da rady :/ a ze dostalam zaproszenie oddzielnie z osoba towarzyszaca to mozesz z Tym swoim pojechac :D ciekawe czy zauwaza :D:D

heheh hihi dzieki za zaproszenie mozesz je do mnie wyslac ja bardzo chetnie pojade :D ogolnie jeszcze moglabym gdzies jechac ale czy wypali watpie poza tym to musze jechac i zalatwiac jakies mieszkanko no i wogole dzisiaj to jestem taka padnieta ze juz nie mam sil wlasnie uspilam mojego kochanego malutkiego aniolka i przy tym usypianiu samej zachcialo mi sie spac wiec chyba skocze do lozeczka wiec milego wieczorka i slodkich senkow ciumki

czesc dziewczynki 🖐️ wlasnie sie dowiedzialam ze ide do baru z moimi laskami na takie cos rozowe:P ale bedzie jazda albo na tanie wino marki wino jezuuu ale nas sponiewiera na co ja sie zgadzam jakby mnie nie bylo dlugo na kafe to bedzie oznaczac skutki picia.... czegos rozowego:D no to milusiego wieczorka i ciumki a potem dobranocka :P

ooo widze ze ja zyje jakos po wczorajszym ale wy raczej nie :( widze ze ostro balujecie hihi no to milego weekendzieku wielkie buzki 👄