Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

hej dziewczyny !! buteleczka obalona a dzis mnie boli glowa:/ wczoraj na noc mialam straszny humor :( mialam dola wielkosci krateru :( i jescze ta Twoja kartka nie doszla :( musimy sie umowic na cos dobrtego tu na kafe :D:D:D nie wiem jak u Was ale u mnie leje i leje wrrr tesknie za sloneczkiem i upalami :) pozdrawiam cieplutko !! ...zgłodniałe serce karmi się byle okruchem...

20-to latka na bol glowki najlepsze jest piwko albo 50 :P:P:P u mnie pogoda nawet ladna rano bylam z moim misiakiem na egzaminie bo zdawal prawko na motur no i.... zdal:D ale to tylko daletgo ze ma takie szczescie przy sobie jak ja :D a jesli chodzi o cos alkoholowego na kafe to ja jestem chetna nawet bardzo hihihi no to ciumki 👄

ale mi sie dzisiaj dluzy strasznie ten dzien moglby sie juz skonczyc albo przynajmniej miec jakies mile zakonczenie a tu chyba nici :( hmmm nikogo nie ma??? HALOOO nie ma was??? no coz to ponudze sie w samotnosci buzki

dziewczyneczki !! 3rzeba isc spac !! nie wiem jak Wy.... ale ja mam okazje sie wyspac :) bo niestety od poniedzialku znowu do roboty :/ jakas wyplata by sie juz przydala :D:D buziakuje i zycze dobrej nocki !! papapcie

u mnie wczoraj byl misiek ale bolal go zab wiec polozylismy sie wczesnie spac wiec tez sie mialam okazje wyspac ale moze dzisiaj jakas imprezka:P o ile nie bedzie lalo bo u mnie pogoda paskudna 20-to latka no i jak z tymi chlopakami??? napisz szybko bo jestem strrrasznie ciekawa milej niedzieli ciumki

hej hej hej do tego w czapeczce napisalam :) teraz czekam czy cos skrobnie do mnie :D u mnie zaczuna slonko wychodzic ale wiatr jest straszny i gini ciemne deszczowe chmury :/ wiec chyba zacznie niedlugo lac:( a juz tak ladnie sie zaczynalo.... pozdrawiam cieplutko ps Migota --> fotki z wakacji super :D:D ps2 a gdzie sie podziewa nasza Literka M ??? Niewielu dostaje to czego pragnie i niewielu zasługuje na to co ma...

moze Literka M wziela urlop od nas i wogole od wszystkiego ja tez bym tak chciala:( 20-to latka jak ci ten chlopaczek odpisze to daj znac bo on byl naprawde fajniutki :D:P u mnie tez co chwila leje i wogole chyba nici z imprezy i niedziela tez sie zapowiada taka sobie szkoda:( buzki

heh odpoczynek od nas ?? a co my ja tak meczymy :D:D no jak ten wojtus sie odezwie to z miejsca napisze :D:D sloneczko wychodzi.... :) ciekawe na jak dluuugo :D:D ide troche na spacetek z pieskiem :) milusiego !! buziakuje Niewielu dostaje to czego pragnie i niewielu zasługuje na to co ma...

hejka 👄 ja wczoraj nawet nie mialam czasu odpisac bo [przyjechal moj misiek no i przeziez mam chate wolna wiec razem z siora i szwagrem zrobilismy sobie mala imprezke i zanim sie obejrzelismy to juz bylo za pozno na dosco:P bo moj misiek mial dzisiaj na rano do pracy a dzisiaj od rana sprzatam i wlasnie skonczylam ale cyba trezba zrobic jakis obiad uffff jak mi sie nie chce no to ciumki

no i proszę: wystarczy mieć dwa dni wolnego od komputera i co się dzieje? Kartka dalej nie dotarła, 20-latka ma zdjęcia z wakacji Migoty, a ja nie, Migota wie o jakichś nowych obiektach zainteresowań 20-latki, a ja nie, na dodatek umawiacie się tu na jakieś imprezy beze mnie i wcale nie tęsknicie 😭 a ja myślałam:( 🖐️

Literko M !! obiekt moich zainteresowan jescze mi nie odpisal :) nie wiem jakie sa tego przyczyny :D moze brak necika albo cos :D zaraz bede otwierac buteleczke czegos dobrego wiec jak chcesz to sie przylacz :D nie wiem czy Migota jest ale jak cos to mozemy we dwie zajac sie tym cudenkiem :D pozdrawiam cieplutko

ja dziekuje za zaproszenie ale po poludniu zabralam sie za robienie ogorkow i jak zobaczylam ile ich jest to musialam sobie zrobic drinka zeby to jakos przezyc no i jeszcze na dodatek dostalam dzisiaj okres a ja o tym zapomnialam wiec teraz to tak sie ze mnie leje i na dodatek tak mnie brzuszek boli i krzyze jestem niesamowice zmeczona i teraz to marze zeby sie polozyc spac :( Literka M ja ci wszystko wytlumacze ostatnio siedzialam na czacie bo mi sie nudzilo no i wlaczyli mi sie tacy kolesie i chceli moje zdjecia ale ja nie chcialam im dac na to oni ze to oni mi wysla a potem ja no i mi wyslali te fotki jeden to kompletny burak a ten drugi calkiem calkiem :P no ale ze ja malo zainteresowana jestem bo zajeta wiec akurat gadalam z 20-to latka no i przeslalam jej te fotki i 20-to latka napisala do tego ladniejszego kolesia no ale z tego cio wiem to jej jeszcze nic nie odpisal wiem ze strasznie ci to pogmatwalam ale mysle ze cos jednak wytlumaczylam Literka M nie musisz mi dziekowac naprawde:D no to by chyba bylo na tyle tego mojego rozpisywania uffff ciumki acha Literka M jak jeszcze cos bedzie niejasne to ci wytlumaczymy pisz!!!

bylam sobie na milusim spacerku z pieskiem ... i stwierdzilam ze sie juz chlodno robi ! ech taka pogoda wrzesniowa:( a myslalam ze powygrzewam sie na slonku :/ moze macie pomysl jak mozna wyremontowac pokoj ???

hej ! Literka M--> wczoraj pol nocy probowalam Tobie wyslac foty ale z moim netem jest cos nie tak:/ nie chcialy sie wcale zaladowac na poczcie :( juz nie wspomne ze jakies bledy mi powyskakiwaly :/ echh tak to jest z wieksza iloscia fot :/ wyyybacz !!

aaa i jescze cos ! ten ćwok nie odpisal ! wiec kij mu w oko :D:D ( ten zwrot bym inaczej napisala ale moga byc tu dzieci :D:D)

ja wczoraj wzielam garsc tabletek i polozylam sie do lozka bo i tak nic nie pomoglo a dzisiaj spotkalam moja b. dobra kumpele i tak mnie wkurzyla ze to ona niby jest taka wazna i wogole leee az mi sie zygac zachcialo a przeciez jeszcze do niedawna sie przyjaznilysmy no ale trudno... szkoda 20-to latka to chyba jakis totalny wsiur skoro nic ci nie odpisal!!!! no tacy wlasnie sa faceci no ja trafilam na wyjatek:P ciumki 🖐️

aj aj ja sie odzywam :D:D wlasnie przezylam fajowa burze :D:D zaraz ide do lazieneczki i pod kolderke :D 3majcie sie cieplutko !! buziaki !

czesc kobitki 🖐️ cio tam u was slychac u mnie tak srednio dzien mi sie zaczal zabujczo poklocilam sie z moim facetem no i teraz sie nie odzywa ale ja tez nie mam zamiaru do niego dzwonic tym bardziej ze mnie wkurzyl rano i to okropnie ale niewazne koniec swobody dzisiaj przyjechala moja mama wiec niestety nie mam juz wolnej chaty:( pojechalabym sobie jeszcze gdzies :( ciumki

ech Migota dzisiaj to ja jestem na prochach:( strasznie się czuję. Poza tym mój Ukochany ma strasznie dużo pracy, siedzi do 19-20 i jak wraca to jest strasznie późno:( ja siedzę sama i się zanudzam i w ogóle mi przykro. Ale mam nadzieję, że jutro się wszystko unormuje, będziemy mieli weekend więc będzie wspaniale:D cztery dni:) aż mi lepiej:) życzę Wam miłego wieczorka dzisiaj. Migotko współczuję kłótni. Nienawidzę tego, więc wiem jak się czujesz:( trzymaj się cieplutko mimo wszystko;) 20-latka- bardzo zmokłaś???

hej hej !! nie zmoklam :D przeczekalam sobie ten okropny descz:D Migota nie przejmuj sie !! bedzie dobrze :D:D mi sie dluuugi weekend zaczal :D bede leniuchowac i takie tam :D

hmmm juz po naszej klotni rano bo misiek przyjechal do mnie i ladnie przeprosil i pocalowal ach...... ja w sumie nie wiem co z naszym weekendem bo misiek chyba bedzie pracowal :( Literka M to cio ci jest chorutka jestes biedactwo [glaszcze} a skoro ci tak nudno to zawsze masz nas na kafe:P buzki

mam nadzieje ze Literka M nie umarla na tyle zeby jutro nie wpasc na kafe :D:D wlasnie wrocilam z zakupow :D echh milo wydawac pieniazki

20-to latka ja tez lubie wydawac kasiurke tylko nie swoja bo swojej mi zal :P ale nie uwierzycie mi wlasnie spedzam wieczor z bardzo przystojnym menem i stwierdzam ze jest siuepl to chyba ajwieksza milosc mojego zycia zaraz po misiaku spedzam wieczorek z moim 4 miesiecznym chrzesniakiem no i wlasnie go uspilam no i teraz mam czas dla was ale was chyba nie ma no coz ciumki 🖐️

20-to latka pochwal sie cio ladnego kupilas bo wiesz jak to jest ciekawosc lezy w naszej kobiecej naturze :P:D

ciekawe kiedy ja milossc znajde;P i najlepiej zeby byla ostatnia a nie pierwsza albo pierwsza i ostatnia :D heh maslo maslane ale chyb a kumacie o co mi chodzi :D:D:D wiesz Migota to nie bylt wielkie pieniazki wiec mozna bylo ze swoich :d a na cos drogiego to sponsora biore :D (czytaj tate albo mame)