Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Migota

20-latki odezwijcie sie!!!

Polecane posty

czesc Rybenki ! no ja zyje i wcale nie baluje :D taka ladniutka pogoda sie zrobila ze nie mialam ochoty siedziec w domku !! od czasu do czasu weszlam na necika zobaczyc czy wsio gra :D bawcie sie dobrze !!! buziaki

Cześć Dziewczynki:) ja wczoraj wróciłam z weekendu:) fajnie było, tylko smutno mi, bo mój Kot musiał dzisiaj z samego rana śmigać do pracy, a ja mam wyrzuty sumienia, bo wczoraj znowu nie dałam mu spać do późna i pojechał strasznie wymęczony...:( a co u Was??? Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za życzenia, jesteście Kochane i słodkie:D:D:D 😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻 😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻 😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻 😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻 😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻😘🌻

hej co tam slychowac u moich kolezanek ?? ja pracuje...pracuje...a Wy sie rozjezdzacie :( ech jak ja Wam zazdroszcze wakacji w tym roku napewno nie bede miala:/ szkoda ze pada... pozdrawiam cieplusio !!

czesc dziewczynki dawno nie zagladalam ale ostatnio jakos zajeta jestem jutro jade szukac mieszkania i mam nadzieje ze cos znajdziemy bo jak nie to mnie czeka mieszkanmie pod mostem :P no i jeszcze pozalatwiac sprawy w szkole łeeee tak mi sie nie chce jechac i to jeszcze moj misiek nie dostanie urlopu wiec musze jechac sama :(:( no a co tam slychac u was milusiego dzionka 👄

hej !! tez ostatnio zaganiana jestem :( najgorsze jest to ze nie chce mi sie nic !! zupelnie NIC !! ogladam teraz dowody zbrodni i ide spac :( ech nie wiem jak to bedzie nie wiem :/ 3majcie sie !!!

co za dol mnie dolapal bylam szukac mieszkania i kobieta chciala nam wcisnac taka totalna nore!!! wiec chyba wizja mieszkania pod mostem jest cosraz bardziej wyrazna :( uhhh zmeczona jestem najchetniej polozylabym sie spac!!! buziaczki

ja mam wirusowe zapalenie żołądka i jelit, więc leżę i zdycham. Jak nie umrę to jeszcze tu zajrzę. Buziaczki dla Was 😘

dawno mnie nie bylo ale widze ze was t3ez no widocznie mamy wazniejsze sprawki ja bylam ostatnio bardzo zajeta szukaniem mojego mieszkanka no i znalazlam i jestem happy :D:D:D:D:D milusiego wieczorka ciumki 👄

czesc !! co tam u Was słychać ?? ja jakoś żyje :) pomalutku ale do przodu :D pozdrawiam cieplusieńko !!! odezwijcie sie czasem :P

ja tez jakos zyje chociaz jakos mi ciezko bez mojego kochanego misiaka :( wy tez sie trzymajcie cieplutko bo jesien idzie niestety:(:( ❤️