Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PoNiK

NIE dla totalnej tolerancji

Polecane posty

na zarzut ze jestem z warszawy-jestem z wrocka.pare klubow dla normalnych zostalo nagle przeksztalconychw gejowskie.nie kazdy o tym wiedzial i przy probie wejscia par hetero do takiego klubu byli oni wypraszani.za samo bycie hetero.to jest normalne?do tego prowadzi cala wasza tolerancja.dlaczego do klubow dla hip hopowcow wpuszczaja metali i na odwrot nikt nie robi problemow, a pokojowo nastawionych hetero sie usuwa?

Gość pf
pytasz czemu nie wpuszczaja tam hetero? ten topic jest odpowiedzia za duzo w was nienawisci

kurestwo ktore jest glowna czescia homoseksualizmu-rozwiazlosc.spotkalam wielu pedalow i przykro mi ale wszyscy zachowywali sie tak samo.wiec niech nie walcza o wolna milosc tylko o wolne pier***.wypowiedz z parady rownosci-chcemy(poprzez obecnosc pedalow i trans) pokazac Polske ciekawa, kolorowa.aha wiec bycie pedalem jest ciekawsze niz bycie homo i bardziej kolorowe.aaale faaaajnie jaaaa

nie zgodze sie wsrod moich znajomych jest tylko malutki procent ludzi nietolerancyjnych.we wrocku tolerancja jest bardzo modna.jak napisalam-pokojowo nastawione parki ktore weszly tam przez pomylke.wyrzucone za bycie hetero.doslownie.wsrod zniesmaczonych wzrokow pedalow.

Gość pf
no na pewno ich zycie jest bardziej kolorowe bo ich symbolem jest tecza :P ej ale co sie dziwisz ze ich wyprosili? za taki stosunek polskiego spoleczenstwa do nich? wy generalizujecie to dlaczego oni nie moga? chca byc wsrod "wsoich" widocznie, skoro zycie w zgodzie z reszta spoleczenstwa nie wchodzi w gre przez takich ludzi jak ty, ponik i cala reszta :O

pf Ty się zdecyduj i niech oni się zdecydują i będą konsekwentni. albo się integrują i nie ma podziału klubów na homo i hetero, albo się izoluja i sami pałają nienawiścią i nietolerancją wobec normalnych ludzi. bo tak właśnie zazwyczaj jest. skoro tak się chcą zintegrowac to dlaczego najpierw się izolują i głośno mówią o swojej odmienności? to oni zapoczątkowali ten stereotyp, mówiąc publicznie \'jestem gejem, jestem z siebie dumny\'. może oni faktycznie by mi tak nie przeszkadzali, gdyby tego nie manifestowali... :o

wiec zapytam was inaczej.jestescie ludzmi i jak kazdy czlowiek kogos lubicie i kogos nie lubicie.nie wazne jakie powody macie.macie prawo kogos nie lubic bo tak i nikt wam go nie odbierze.wiec dlaczego zmuszacie mnie do lubienie ich?jakbym nie lubila hetero to byloby ok ale jak sie okaze ze to pedal to od razu jestem skazana na potepienie(przyklad z zycia wziety).i nie wpierajcie mi ze zostali wywaleni za \"nastawienie\"bo z kilometra bylo widac ze sa rasta i toleruja wszystko co zyje na swiecie.

Jedna pokojowa manifestacja w Warszawie, a wrzasku tyle, jakby codziennie sie odbywaly. I co wam tak przeszkadzaja te parady? Mowicie, ze jestescie tolerancyjni; niech tylko \"oni robia to w swoich domach\" I slusznie, tylko, ze nikt przeciez, za przeproszeniem, nie pieprzy sie na tych paradach. Widac nie o to wam chodzi. Rozumiem, ze ktos moze traktowac gejow i les z niechecia, bo wiekszosc nawet nie zdaje sobie sprawy, ze ich brat, kolezanka z pracy, czy przyjaciel, ktorego szanuja jest homo, ale nigdy nie zrozumiem tej nienawisci i pogardy. Zalozy sobie taki kretyn topik, wyzwie kogos od \"pedalow\" i ponarzeka jaka to oni mu krzywde robia :O ponik---- Jesli powodem twojej pogardy dla gejow sa tylko parady, to pretensje mozecie miec tylko do pseudopolitykow. Dopoki her Wierzejski nie przestanie publicznie i bezkarnie rownac gejow z pedofilami, to zawsze znajdzie sie ktos, kto wyjdzie na ulice, przeciez to logiczne. Poza tym w manifestacjach uczestniczy tylko garstka ludzi, wiele gejow i les sie z nia nie zgadza

moja propozycja-niech kazdy zyje po swojemu i sypia z czymkolwiek i kimkolwiek zechce ale prosze nie drzec sie opowiadajac o swoich sprawach lozkowych bo mnie to nie interesuje i uznaje to za zbyt intymne by informowac o tym reszte swiata.ja nie pytam nikogo jakiej orientacji, niepotrzebne mi to do zycia.opowiesci o szczegolach pozycia pedalow nie interesuja mnie rownie jak opowiesci hetero o ich poczynaniach.nie rozumiem czlowieka ktory na sile chce mi je wepchnac.tym bardziej obcego.mnei by to krepowalo, ale rozwiazlosc widac rowniez w tym miejscu.

absinthe---A ktory to gej, albo les napastowal cie opowiesciami o lozkowych sprawach? :O

oczywiscie nie zgadzam sie ze zrownaniem pedalow i pedofili, to raczej blad merytoryczny.to moze hetero tez powinni wyjsc na ulice?tylko po co?to moze zorganizujmy parade miloscnikow seksu oralnego?tez jest wielu ludzi ktorzy go nie akceptuja wiec zmusmy ich do tolerancji i pokazmy co myslimy.ale po co?ktos z was ma taka potrzebe?nie bo nie obchodzi go zdanie innych ludzi robi to co lubi i nie krzywdzi tym nikogo.wiec czy pedaly w swoim zyciu tak desperacko potrzebuja potweirdzenia w innych ludziach?

kolega z ktorym przebywalam duzo ze wzgledu na przynaleznosc go do pewnej grupy.jesc sie odechciewalo jak wyznawal ze to on roi w \"zwiazku\" za kobiete(prosze sie domyslec o co chodzi), albo pokazywal zdjecia z pikantnej sesji ze swoim kolega(wbrew mojej woli, ale te pare zdjeci przed moim zwianiem zostawily trwaly slad w psychice bleee)

absinthe---no rozumiem, ze ty nie czujesz potrzeby wyjscia na ulice...ciebie nikt nie dyskryminuje z powodu orientacji seksualnej

zdziwicie sie, ale nie traktowalam go gorzej. wrecz przeciwnie lubie go a takze kilku innych spotkanych gejow, ale po prostu nie chce sluchac o rzeczach ktore sa dla mnie obrzydliwe pod wzgledem estetycznym i moralnym, nie znam hetero ktory robilby to wobec niezbyt bliskich ludzi, ani raczyl ich czescia swojego bardzo intymnego swiata pokazujac zdjecia.

a czy ktos ich dyskryminuje?prawo nie przewiduje kar dla homo.przewiduje za to wolnosc zdania i pogladow.wpychajac nam na sile preferencje lozkowe nie zjednuja sobie sympatii spoleczenstwa, ktore jest raczej zmieszane, jak kazdy komu mowi sie o swoich ulubowaniach seksualnych

Alez skad, nikt nie dyskryminuje homo....\"zboczency\", \"pedaly do gazu\", lezby\", \"pedofile\", \"zoofile\", \"kryminalisci\"

a ja znam geków którzy od lat są w stałych zwiazkach znam też takich którzy poza naszym krajem zawarli zwiazek malzenski

poza tym nie wpuszczaja hetero w niektóre dni tygodnia bo pielegnują swoją intymnośc wielu nie afiszuje sie ze swoim homoseksualizmem bo boi sie np ze stracą prace ale sa karty stałych klijentów na wejscia we wszystkie dni ja jestem hetero i mialam taką karte bylam tez swiadkiem we wroclawiu kiedy wyproszono gejów z lokalu tylko dlatego ze byli gejami, nie calowali sie nie afiszowali po prostu wywalono ich za wygląd

absinthe nikt cie nie zmusza do ich lubienia znam gejów których lubię sa tez tacy za którymi nie przepadam ale do cholery prawo powinno być równe dla każdego i tylko o to chodzi

Gość taksobiepytamm
zgadzam sie z autorką tematu. W dzisiajszych czasach, o zgroo, toleruje sie już tylko nienormalność. i mowie nietylko o homoseksualizmie (ktory jest dewiacją, a nie orientacją) ale o ogolnym upadku morlaności. i nie jestem moherowym beretem ani fanatykiem religijny, do kosciola mam stosunek raczej obojętny...

prawo pozwala mi na wolne poglady a na tej dyskusji jestem za nie dyskryminowana.dlaczego mowicie tyle o tolerancji a nie tolerujecie zdania odmiennego od waszego?czy jestescie tolerancyjni wobec mojego zdania, czy traktujecie mnie jak heretyczke?

absinthe widocznie masz dziwne znajomosci hetero tez namietnie opowiadają o szczególikach łóżkowych geje z mojego towarzystwa nie mówią jak to robią nikogo to nie interesuje to po pierwsze a po drugie nie mierz wszystkich jedną miarką bo ile gejów tyle charakterów każdy z nas jest inny mamy prawo do doboru wlasnego towarzystwa ale prawo nie powinno byc ustanawiane na podstawie preferencji i technik seksualnych tak jak to sie robi w naszym kraju

absinthe---Trudno jest tolerowac twoje zdanie: \"wiec niech nie walcza o wolna milosc tylko o wolne pier*** \"

btw ja tez nie jestem moherowaym beretem, nie jestem katoliczka, ale nie nazwe sie ateistka gdyz to byloby ograniczajace.

ja juz napisalam o mojej tolerancji kilka stron wczesniej jestem tolerancyjna dla wszystkiego kiedy nie dzieje sie komus krzywda nie jestem tolerancyjna tam gdzie ktos robi drugiej osobie krzywde lub nie akceptuje czegoś co nie jest złe tylko dlatego ze jest to niezgodne z jego światopoglądem Planeta Ziemia nie jest niczyją własnością i nikt nie ma prawa mówić drugiemu czlowiekowi jak ma żyć a prawo powinno być równe dla każdego

A najbardziej mnie rozbawilas zdaniem, ze we Wrocku jest tolerancja :D

Gość taksobiepytamm
juz nie chodzi o tą ich rozwiązłość, ale o to że to jest NIENORMALNE. Tak samo jak np. zoofilia.

no ale przeciez jestescie tolereancyjni.wiec jedni zasluguja na tolerancje a inni nie?a zdanie to jest odzwierciedleniem sytuacji jaka zaobserwowalam na przypadku kolegi i kilku innych.jezeli chec uprawiania seksu z jak najwieksza iloscia partnerow w krotkim czasie jest czyms chwalebnym to dziwna ta tolerancja.i nie bylo tam miejca na milsoc chyba ze miedzy kolejnym spuszzcaniem spodni.

wrocław jest taką jakby \"stolicą\" gejów dane statystyczne mówią ze mieszka tam przeważający procent wszystkich gejów w Polsce chyba nie bez powodu wybrali to miejsce zgadzam sie ze wrocław należy do najbardziej przyjaznych miast w polsce dla odmiennosci dowodem jest tez ilośc pubów gejowskich także tych \" podziemnych\" o których nie każdy wie