Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gurppppppppp

Doradzcie czy ta spodnica nie jest na krotka...czy za grubo nie wygladam?

Polecane posty

Gość gurppppppppp
izej bym te bluzki nie kupila ja by tego nie miala bo po co mi biala bluzke...taka zwykla,..

Gość gurppppppppp
to by mi zajelo duzo czasu....stylu nie zmienie ..trudno...najwyzej tak jak pisalam nie trzeba sie na nie patrzec...

Gość kurka wodna...
ej ty nas chyba prowokujesz ? hmmm..

Gość gurppppppppp
z czym prowokuje??? bo nie kumam

Gość ztarzzzz
jeszcze jedno, ja nie namawiam dziewczynu na noszenie workow, tylko ubran dopasowanych do sylwetki, ale nie opinajacych jak lycra np super bys wygladala w koszuli z dekoltem w szpic (tzn rozpietej) i wyprofilowanej w talii, do tego luzniejsze plocienne spodnie, lub bardziej stylowo, spodnie rozszerzane ku dolowi od bioder.

Gość gurppppppppp
mam taka bluzek na takie zapinki obcisla, koszulowata ale czarna wiec nie niej w taki dzien cieply nie wyjde...a lnianych spodni nie lubie...

Gość gurppppppppp
ale bez przesday nie jestem na tyle gruba zebym nie mogla ubrac obcislej bluzki....ja np nie nawidze jak dziewczyna ma spodnicelub bluzke na ramiaczach i jest biala jak sciana MASAKRA

Gość chefta
albo w spodnicy przed kolana i bluzce z dekoltem(bo masz ladny dekolt)ale zakrywajaca brzuch i w ciemniejszym kolorze

Gość gurppppppppp
to ladnie na brazowa bluzka zakrywa ma brzuch...

Gość chefta
nie no ja jestem jak najbardziej za jesli chodzi o solarium (oczywiscie bez przesady z umiarem bo pomaranczowy odcien skory tez ladnie nie wyglada)

Gość chefta
tylko ten dekolt nie powinien byc kwadratowy tylko w serek jak ta biala bluzka a spodnica nie biala-do twojej karnacji ladna bylaby czarna,ciemno zielona ewentualnie bezowa

Gość gurppppppppp
mam czarna ale jest za krotka....wiec w niej nie wyjde mam z bezowa.....ale taka do kolan....nie jest zla ale....troche obcisla u podnosi mi sie do gory ale ogolnie jest ok, ale juz nie mam mozliwosci zrobienia zdiecia

Chefta, ale z Ciebie znawczyni. :D Obejrzyj sobie kolejny odcinek \" musisz to mieć\", bo to jest właśnie odpowiedni program dla takich osóbek jak Ty :O

Gość chefta
a pewnie ze obajrze!!!

Gość chefta
ja wcale nie jestem wielka znawczynia poprostu niektorzy maja gust,ktorego Ty pewnie nie posiadasz

Gość chefta
gurppppp wyrzuc te wszystkie spodnice i zakup nowe,bo ani jedna nie lezy na tobie dobrzebluzki jeszcze ujda

Już nie wiem czy ty sobie żarujesz czy jesteś głupią, nastoletnią dziewczyną (twoje teksty wskazują na jedno lub drugie) 🖐️ tylko uzasadnij mi jeszcze dlaczego czarna spódnica pasuje do ciemnej karnacji a biała już nie :D

Gość chefta
nie mam ochoty z toba polemizowac bo gdybys chociaz troche byla wrazliwa na piekno nie klucilabys sie tak na tym forum i obstawala przy swoim zdaniu....

Gość chefta
klocic*

Gość chefta
sory za literowki i byki ale gdy pisze szybko nie zastanawiam sie nad tym jak ale co pisze:p

Gość chefta
ide sobie bo nie ma sensu tu dalej tracic czas-ubierajcie sie jak chcecie, kicz jest w modzie-tylko czy to jest wlasnie prawdziwa moda?!w wolnej chwili polecam programy na tvn style a noz sie czegos madrego nauczycie Pozdrawiam papa

Gość ztarzzzz
Gość gurppppppppp
no podobaja mi sie ale jak sama widzisz zantereswania tym nie ma a poza tym dziwne jest ze tylko jedenj osoby mi rzeczy przesylasz czyzbys sama je sprzedawala??

Gość ztarzzzz
Tak ja to sprzedaje, ale co jak ci sie podoba to niewazne ze oprocz ciebie nie ma innych chetnych. prawda??

Gość gurppppppppp
najbardziej podba mi sie to 1 zestawienie to roznowe ale wiesz ja juz mam pol szafy rozowej

Gość gurppppppppp
i to ostatnie jest fajne ale niestety ja mam w pasie z 83...a w w biodrach 99 a w dupie z 101...wiec nie wejde w to:((

Gość gurppppppppp
ogolnie masz fajne ciuchy tam ale kurde male jak dla mnie

Gość jolcia21
jak dla mnie to super wygladasz, i na Twoim miejscu wybralabym brazowe bluzke

Gość gurppppppppp
jednak zdecydowalam ze nie pojde w tej bialek spodnicy bo jak pojde w niej na grila to jak usiade to wszytsko mi widac ubiore.....takie spodenki 3/4...biale...takie z materialu ala bojowki....srednio obcisloe i do tego jakas bluzka tylko ze one wlasnie sie piora.....na 19 gril mam nadzieje ze wyschna a jak nie to nie wiem..