Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swedzi ala

STRASZNIE SWĘDZĄ MNIE STOPY..CHYBA ZWARIUJE!

Polecane posty

Gość swedzi ala

Co mi jest? Od kilku dni strasznie swedzą mnie stopy (ale nie palce). To na 100% nie jest grzybica. Czy to moze byc od słonca? Ostatnio opalałam sie

Gość skad wiesz na 100
ze to nie grzybica? nie widze innego powodu

Gość upupupu
To swedzenie pojawiło sie od kiedy zaczełam chodzic na działke opalać sie. Zadne mrówki mnie nie pogryzły ani nic innego. Cholera co to moze być. Swedzi mnie tam gdzie ściegna są. Cholera co to moze byc

Gość upupupu
To swedzenie pojawiło sie od kiedy zaczełam chodzic na działke opalać sie. Zadne mrówki mnie nie pogryzły ani nic innego. Cholera co to moze być. Swedzi mnie tam gdzie ściegna są. Cholera co to moze byc

Gość do zarzygania jeden krok...
nie, to nie miało być śmieszne, to miało ci przypomnieć o higienie. od opalania jeszcze nikomu na świecie nic się nie stało, zwłaszcza, niczyim stopom :O

Gość upupupu
do zarzygania... stuknij sie lepiej w głowke. Moze u ciebie jest na bakier z higieną i nie oceniaj innych swoja miarą. Ja myje sie dwa razy dziennie. A twoja uwaga była nasycona ironią wiec wsadź sobie ją..... Chciałas byc zabawna, ale ci sie nie udało

Gość swedzi ala
A jesli to jednak grzybica stóp...? Tylko nie to! Nigdy czegos takiego nie miałam:( Myslałam, ze grzybica swedzi miedzy palcami....a mnie swedzi sklepeinie stopy i boki. Własnie gdzies czytałam ze sklepeinie tez moze swedzic JAK DŁUGO LECZY SIE GRZYBICE??? (zakładajac ze to grzybica)

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
ja mialam grzybice stop w podstawowce. dzis mam 30 lat i wciaz nawroty :(

Gość swedzi ala
Mam pytanie... czy przy grzybicy stopy swedzą cały czas czy są napady swędzenia?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
ja mam raczej napady, potem spokoj ale nie jestem ekspertem

Gość swedzi ala
Czyli w ciągu dnia masz takie napady? Czy chodziło Ci o to ze w ciagu kilku miesiecy..?

Gość rysik
to moze byc od slonca tak mi sie wydaje ja bylam na solarium i wydaje mi sie ze spieklam sobie piety...heh moze troche to dziwne ale tak wlasnie chyba jest strasznie mnie swedza pieką i to strasznie denerwujace mam juz dosyc mam nadzieje ze mi szybko przejdzie;( i tobie tez ;)

Gość rysik
oj nie spojzalam na date ;ppppp

Gość nieznajoma**
Mnie strasznie swędzą stopy nad piętami to swedzenie jest straszne mogła bym rozdrapac skóre do krwi nie wiem czy to grzybica czy nie skora jest gładziutka nic na niej nie ma co stosowac zeby to swedzenie usta piło